1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
13.8.15 19:33

@kratjana tet jsem s tim pocitanim taky zaskocena jelikoz ja to mam pokazde jinak tet naposled me to houplo ze jsem mela cyklus 32 dni, a kdyz jsem to tenkrat rekla tokareve ze se me to prodlouzilo tak me rekla ze to nevadi tak jsem to taky pochopila tak ze to s tim nema nic spolecneho ze zalezi na sliznici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.15 19:34

@Netaneta nene akorat zpravu o tom kolik me brali foliku a ze sly na PGS jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.15 19:35

@Kikuška90 akorat se chci jeste doktorky pred ketem zeptat co nam daji tak jsem zvedava jestli mi to rekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.8.15 19:41

@marenkaF asi záleží, kdo tam bude. Nám to řekli… v podstatě nám dali vybrat, co bysme chtěli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.15 19:49

@Netaneta tak to jo ja kdyz se ptala na to jaky mame pohlavi tak prvni co me rekla bylo v zadnym pripade si nemuzete vybrat to je trestny tak jsem rekla ze si vybirat nechci ze bych chtela vedet jen pohlavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.8.15 19:54

@marenkaF nojo, nemá se to, proto nepíšu, kdo to byl. Navíc jsme si stejně nevybrali, řekli jsme, že to, co tam mají první… a zrovna je to kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.15 20:11

@Netaneta jo ja si vybirat taky nechci prinde me to vuci ostatnim mimcum nefer ale snad reknou co daji a kdyz ne tak se to dozvim kdyz se zadari :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.8.15 20:22

@marenkaF já jsem byla zvědavá a teď si říkám, že u dalšího si to nechám říct až jestli se chytne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.8.15 20:24

@Netaneta to ja chci prave vedet tet abych ho mohla lip premlouvat aby se zahnizdilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.8.15 21:40

Ahojte holky, drzim Vam moc palecky at kety vyjdou na jednicku. stesticko vsem. :* Jinak jsem volala do repromedy, ze chci prodlouzit voucher a slo to v pohode a pujde to jeste prodlouzit i na pristi rok, takze super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.8.15 23:14

Co mám vysněného z netu a jiných caru tak to je tak že kdyžje nativ tak se cčeká na ovulku. Musíbbýtdsliznice a folikul který má dostatečný milimetry! Pak nacasujiprasknuti folikulu a to je ta ovulace- to nacasujiprasknutittím ovitrelle. Do 36hod proběhne ovulace a zavedení je od té doby trn den podle toho jak jsou stará embrya. A to kvůli tónu aby to pro ne bylo nejpřirozenější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.8.15 11:42

Ahoj a moc zdravím. My jsme s manželem absolvovali snad všechny možné procedury: PICSI, PGD, PGS…Ale až díky vyšetření metodou MACS po 5letech marného snažení KONEČNĚ PŘIŠLA TA NEJLEPŠÍ ZPRÁVA. Díky lékařům z Repromedy máme život zase o něco krásnější. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
14.8.15 12:17

@Lilly15 :potlesk: :potlesk: :* Gratuluji, to je super, zase nějaká pozitivní zprávička…a v kterém jsi týdnu? Nebo už máte mrňouska na světě?
@marenkaF jéé, už ve čtvrtek KET, to je super, budu na tebe myslet a držet palečky, ať se prcínek zakousne a nepustí..Jdeš ještě na UTZ nebo už jen přímo na KET? A na to embryoglue ses neptala?
@adrusenkaaa To je super, že to prodlouží..a na co jste měli voucher?..Třeba taky nějaký dostaneme, něco by se šiklo,,,ale pochybuju.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.8.15 13:23

@kratjana nojo, ale ty se pořad bavis o nativu, ten já nemám, jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.8.15 13:24

Ahoj, to gratuluju. Jak víš, že je to MACSem? My ho taky měli, tak snad dopadneme stejně dobře jako vy.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.