1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
18.8.15 07:55

Ahoj holky, teda koukám jak se to tady rozrůstá s těma transférama :) já jsem devátý den po KET a testovat hodlám až v pondělí, těsně před tím než pojedu na krev. Tak vám všem přeju ať se drobci zakousnou a drží :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 07:57

@missy-m Obdivují Tvoji trpělivost 8o! Sama za sebe bych už testovala. Přeci jen 11.den po transferu plus 5dni kultivace ;) K tomu ty NERVY! Ale věřím ve zkušenosti týmu z Repromedy.Jsou to fakt profici! Určité najdes na testu dvě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 08:04

@Lucanka Ahoj :),narůstá to krasne, že? Věřím, že kdyby sem psaly vsechny holciny, které jen čtou tyto příspěvky, bylo by nás mnohem vic :mavam:
A to je to krásné a pozitivní!
Jako všechny naše budoucí tehotenske testiky :lol: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 08:12

@adrusenkaaa Ahoj,zajímá me Tvůj příspěvek Jsem pro každý pokrok nejen v medicine :) Je skvěle, že to jde i bez LPS.
Jaký je název té kliniky? Kdyby náhodou někdy v budoucnu… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.8.15 08:43

@Lilly15 no dlouho jsem tu nečetla moc pozitivních zpráviček takže doufám, že teď je to správné období pro všechny a na testíkách najdeme konečně ty vysněné //, já jsem nějak podezřele v klidu, všechny pokusy předtím selhaly tak teď už to musí vyjít…
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 11:01

@Lucanka určite to vyjde! Pozitivní přístup je důležitý!
S tím klidem to máme stejně.
Tento cyklus jsem byla poprvé v životě úplně v pohodě. Dokonce jsme si s manzelem den pred OPU vyslali Palavu.Pak samozřejmě přišly výčitky, kdyby třeba popraskal folikuly, ale naštěstí vše dopadlo OK!
Vždycky jsem vše řešila, Myslim, že někdy až moc! Třeba jestli vádí káva, nebo černý čaj a podobně hovadiny…
Ale teď, jako by se nic nestalo, úplná pohoda…
Jen si myslim, že až přijde čas testování, zezelenam nedockavosti a zesednu stresem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
18.8.15 11:10

@Lilly15 jo tak na to taky myslím, že teď jsem v pohodě, ale v pondělí ráno před testováním se budu třást jak ratlík :) a pak ty minuty čekání jestli tam budou// budou jako hodiny… já teda jediné co řeším tak abych netahala nic těžkého a vyhýbám se sportu, ale jinak taky nic neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.8.15 12:27
@rossie0911 píše:
@oskárek59 ahooooj! strašě moc gratuluji, a držím pěsti dál! :srdce:

Moooc děkuju :srdce: teda děkujeme i s prckem v bříšku.. :*
ty se chystáš k Malíčkové tak držím palce aby jsi od ní měla jen pozitivní zprávy a vše bylo OK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.8.15 12:37

@Lilly15 moc díky, jsi zlatá.:-) Už je tam, teď je to na něm… Snad se mu u mě bude líbit. Transfer mi dělalanakonec Hromadova. Na krev za 14 dní… Snad to uteče.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
18.8.15 12:47

@Netaneta Tak držím pěsti, aby se brouček chytil. Takže pěkně odpočívej a ať to má krásný konec s pozitivním testíkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.8.15 12:51

@Netaneta Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 14:44

@Netaneta To víš, že se malému bude u Tebe líbit!
Mužů se ještě zeptat, ležela jsi po transferu, nebo jsi šla hned domů?
A co manžel? Myslím, že i pro něj to bylo velmi emotivni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 14:51

@Lucanka Mas recht! Žádný tahání těžkých věci, pekne nožky hore, odpočívat a hladit brisko :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 14:55

@Kikuška90 Kikusko,ty mas jak dlouho po transferu? Každopádně moc přejí nejen pozitivní náladu, ale i vysledek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.8.15 14:58
@Lilly15 píše:
@Kikuška90 Kikusko,ty mas jak dlouho po transferu? Každopádně moc přejí nejen pozitivní náladu, ale i vysledek :palec:

Já ještě nemám. Jdu příští sobotu na UTZ, to budu 14DC a pokud bude vše OK (KET má být v nativu, takže se bojím jako prase, že nenaroste sliznice a nebude folikul 8o :oops: ), tak se naplánuje transfer, podle mého tak týden po tom UTZ, takže někdy kolem 6.9. snad bude KET konečně :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.