1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
18.8.15 15:07

@Kikuška90 Sdilim Tvoji radost! Jak dlouho jsi proboha čekala?
Me se transfer po měsíci zda jako nekonecne dlouhy!
Mít na hlavě klobouk, toz smekam 8o
Kolik máte lednacku? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.8.15 15:15

@Lilly15 Máme jich 6 :dance: :dance: Jak dlouho jsem čekala? :mrgreen: Ehm.. OPU bylo v únoru :) V březnu mi Krajčovičová tvrdila, že není sliznice ani ovulace, takže se KET posouvá na duben :cert: :cert: A z toho březnovýho „nic“ jsem otěhotněla doma přirozeně :mrgreen: Bohužel (ale u nás klasika, nic nejde jednoduše) se prcek držel jen do 8. týdne, potom jsem začal krvácet a 6.5. jsem byla na revizi. A po té revizi jsme museli čekat 3 MS :zed: :zed: Minulej měsíc jsem byla 17DC na UTZ a protože sliznice byla 8mm a folikul byl také, tak bude KET (doufám :roll: ) v nativu. Tááákže půjdu na KET (pokud vše klapne a mé tělo mě nezklame) víc jak půl roku od OPU a 4 měsíce od revize. Joooo vážně mě to čekání tááááák baví :mrgreen: :mrgreen: A to jsem měla táááákovou radost z těch 6 embryjek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 15:25

@Kikuška90 WOW,to je ale příběh. Jak na horské dráze! Radost střídá smutek :(.
Kikusko, moc ti fandim! Po tak dlouhém čekání, a bohužel i zklamání, si zaslouzite krásné a zdravé miminko! Vy máte 6bajecnych zmrzlinek, což je naprosto úžasné! :dance:
Ať ti UTZ dopadne co nejlépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.8.15 15:29

@Lilly15 Děkuji děkuji :hug: :hug: :hug: Já si ted přeju abych Krajčovičovou už nepotkala na nějakém kontrolním UTZ. Jdu tam v sobotu, tak je mi jasné, že si nejde vymýšlet ke komu chci, ale doufám, že budu mít štěstí na někoho jiného.
Ty máš KET příští týden?? :think: Jsem moc ráda, že se to tady ted tak rozjelo, doufám, že budeme všechny úspěšné :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 15:46
@adrusenkaaa píše:
@Lilly15 taky mi to tak prijde, po placi mi je lepe.ta touha po miminko je tak silna a nenavratna. pomysleni ze s pritelem budeme mit jednou deti se mi chce taky plakat, ale stestim.to si pis, ze to vyjde! ja se na to tesim :me asi na podzum ceka laparoskopie, docela se bojim, ale pak budu vedet na cem jsme.

Ještě jsi mi připomněla:moje touha po dítěti ve me probudila i moji temnou stránku.
Moc manžela Miluji a kdyby potřeboval nové srdce, dam mu bez váhání to moje…ale…tak moc jsem jeden čas začala silet po miminku, že jsem se přistihla, jak svého miláčka kvůli jeho neplodnosti a neschopnosti splodit vytoužené dítě, z hloubky duše nesnasim! Ale nebyla to nakonec nenávist, ale bezmoc! Bezmoc, že to co chceš od života nejvíc, mít nemůžeš!4 roky jsme dojížděli na Obilnak, samy CSc, prof, doc, tak jsem si myslela, že nám pomůžou. Ale..4 roky emocí, vzteku, beznaděje, naděje, zklamání, radosti, bolesti…
Pak jsme to zkratka vzdali. Psychicky jsem neměla sílu. Rvala jsem u každé reklamy na dětské plenky, hamanky, ubrousky…Dokonce jsme si zazadali i o adopci
Nakonec me nakopl příběh me spolužačky. Vůbec jsem netušila, že je jejich miminko z Repromedy!
No a ted :dance:?Diky PROFESIONALUM z Repromedy mame 5zdravych lednacku a bylo by mi velkým potesenim, kdybych mohla všechny přivést na tento svet :srdce:
Takže touha po dítěti ano, ale v tomto nechat mluvit rozum, srdce se také docka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 15:55

@Kikuška90 Kikusko,úplně normálně, když potkas Krajcovicovou, tak si nech zavolat jiného lékaře. Já to tak udělala s jiným lékařem, zkratka mi nesedl, nějak jsem mu nedůvěřovala a tak jsem mu na rovinu řekla, že ať se nezlobim, že je jiste výborný lékař, ale jestli by mi nezavolal MUDr Hromadovou.No a zavolal. Naprosto ctil moje prani :).Upřímně jsem nečekala, že to vyjde, člověk má z lékařů respekt, ale i díky tomu mám k Repromede mnohem duvernejsi vztah…Toz tak :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.8.15 16:07

@Kikuška90 A diskuze se rozjela paradne :srdce: Moc se mi líbí ta podpora! I když to někdy nedopadne, bohužel, člověk se tu může svěřit. Navíc je tu výhoda, že všechny mame vlastně stejny cil, ale ta trnita cesta, ty neuveritelne osudy a příběhy nas vsech 8o
Rozumíme si. Nemuzu si v okolí s nikým takto důvěrně popovídat. Kdo nezažil, nepochopi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
18.8.15 16:21

Ahoj holky, tak ve ctvrtek jdu na KET a zacinam mit nejakej strach z toho ze to pet nevyjde :( doufam ze tu nekera brzo napisete ze uz se na vas usmalo stesti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.15 16:50

@Lilly15
Ona Kikuška pokud půjde v sobotu si moc vybírat doktora nemůže, protože v sobotu je tam vždy jen jeden. Bohužel

• Citovat
  • Upravit
389
18.8.15 16:52
@Anonymní píše:
@Lilly15
Ona Kikuška pokud půjde v sobotu si moc vybírat doktora nemůže, protože v sobotu je tam vždy jen jeden. Bohužel

A o to víc ji přeci budeme prat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.8.15 17:15
@Anonymní píše:
@Lilly15

Jo jo, to je mi jasné, proto jsem tentokrát do telefonu ani neříkala ke komu bych chtěla. Jinak si vždycky dopředu vyberu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
18.8.15 17:15
@Lilly15 píše:
A o to víc ji přeci budeme prat 8)
:hug: :hug: :hug: :hug: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.8.15 18:11

@Lilly15 Nelezela, rovnou jsem šla domů, jen jsem chvíli seděla na recepci a čekala jsem na zprávu. Muž byl v pohodě, jsem ráda, že byl se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
18.8.15 20:14

Holky moc vam vsem drzim palce :mavam: díky Repromede se nám v kvetnu narodila nas miláček Zuzanka..jedno jedine zdrave embryjko a vysledek tu leží vedle me :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.8.15 20:17

@Petitchat Díky, to jste měli transfer taky v srpnu, že? Snad dopadneme stejně dobře jako vy.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.