Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Peťka26 Určitě né
I tak je v té stříkačce toho dost - proto nám to podle mýho natíká
Jo jooo ještě ted si pamatuju jak jsem si to píchala v práci na záchodě (musela jsem to píchat v 11:00), to byl adrenalin
Ale „nejlepší“ byl poslední den píchání
Kdy jsem si ráno píchla Gonal, v poledne Cetrotide a večer dvě injekce Ovitrelle, pamatuju si jak jsem si při té poslední injekci říkala, že jestli to ted nevyjde, tak na to kašlu, že mi to za to nestojí
Měla jsem docela rozpíchaný břicho (hlavně od toho Cetrotide) a ty dvě poslední už fakt bolely
… Ted už to vidím stejně jinak a šla bych do toho znovu
![]()
@Peťka26
Ahoj.
Já to po tom Cetrotide měla taky - přesně jak říkáš - jako kdyby mě píchlo hovado. Pak jsem se furt škrabkala oblečení. A taky jsem aplikovala v práci - na záchodě
Těch kapiček vedle se neboj. I mě se to stalo a říkala mi sestřička, že je tam vždycky nějaká malá rezerva. A ta velikost folikulů je myslím dost pěkná, co si pamatuju podle sebe, taky jsem asi tak měla na prvním monitoru. Určitě jich budeš mít dost, neboj, držím pěsti! ![]()
@Kikuška90
Ty jsi úžasná, že to tak zvládáš! Já jsem se taky vždy těšila, že už bude ten náš kousek u mě. Ale pak, když embryoložka řekla, že mi ho tam dává, nevím proč, prostě to na mě přišlo a rozbrečela jsem se. Po takové době, co se snažíme a furt nic a najednou někdo přijde a řekne Ti, že ho máš tam, to mě hrozně dojalo. No a podruhé, když už jsem věděla, do čeho jdu, tak to bylo zpočátku hrozný, ani jsem nemohla mluvit, slzy v očích… Ale moje oblíbená sestřička a dr. Kafka to uviděli, ptali se čeho se bojím apod. já jim jen řekla, že se nebojím, že jsem jen dojatá - a od té doby nasadili ti dva takovou atmosféru, že jsme byli jako 4 kamarádi na pivu. Aji jsem se smála. Teď si myslím, že už budu na tom líp - jsem otupělejší a beru to víc sportovně. A co Ty, koupila sis ten kontryhel?
@Lalunta Jasně, že koupila
Včera padl první hrnek (potom ještě dvě dvojky červenýho večer
) a dneska ráno další
… Jééé no vidíš, tak to je super! Do něj bych to ani neřekla, ale je fakt, že jsem ho měla jen jednou na UTZ, takže ho tak dobře neznám. A manžel/přítel byl s Tebou na transferu? Já bych ani nemohla brečet… kvůli němu, strašně nerad mě vidí brečet
Navíc tím, že tam byl tak jsme si ještě povídali před tím transferem o kravinkách, řešili blbosti, tak mě správně naladil. Ale hlavně jak jsem psala - byla jsem natěšená a jsem natěšená zase
![]()
@Kikuška90
Kontryhel a červené víno jsou v těchto dnech nejlepšími společníky
![]()
Já bych to do něj taky neřekla. Když jsem zjistila, že to bude dělat on, nebyla jsem nadšená, protože mi zpočátku moc nesedl, ale velmi mě překvapil, od té doby ho mám asi nejdradši. I manžel říkal, že z něj měl super pocit. Já jsem si prostě nemohla poručit, to samo
manžel mě vždycky utěšuje
, je na slzy u mě zvyklý, i když ho to taky určitě netěší. Jenže já jsem prostě sragora ![]()
@Kikuška90 Nedočkavče
V 6:50 jsem ještě spala.
Takže to vypadá u nás takto…tak zítra se uvidí.
@missy-m
No tak to je úžasný!!! Moc gratuluju!!!
To už je jasná věc!!! ![]()
Zítra se to už jen potvrdí!!! ![]()
@missy-m To je nádherný! Missy, moc gratuluju!!Vypadá to že se miminko pořádně zakouslo! To je nádhera! ![]()
@missy-m Wooow, gratulacee
Nádhera, krásná čárka! Mám z Tebe radost
Vidíš poslední a nejlepší ![]()
@Lalunta @Lilly15 @Kikuška90
Holky, děkuju
Já se pořád bojím radovat. Jako rozhodně jsme zase o level dál, tak jsem zvědavá, co zítra. Ale řeknu vám, že dokud toho broučka nebudu mít jednoho dne u sebe, tak tomu snad nebudu věřit. No…všem tady moc moc moc držím pěsti, ať to vybojujeme. Zasloužíme si to za ty osudy, co tady denně čtu.
@missy-m
Chápu, pochybnosti Tě ale budou provázet celé těhotenství… Vše dopadne dobře, uvidíš, už sis své zkusila, máš vybráno, a teď je na řadě štěstí!
Moc Ti to přeju!!!
@Lalunta Děkuju
Tak doufám, že zítra bude mít pro mě doktorka dobré zprávy.
@Netaneta Děkuju
Držím moc pěsti, aby jsi tu za pár dní měla taky takový testík.
@missy-m velká gratulace a držím pěsti ať se všechno vyvíjí jak má, konečně je tu zase pozitivní zprava ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.