Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta Ahooj
Prosímtě a co je na tom nic moc? Mě to příjde v pohodě ta sliznice a folikul?
Já mám ovulaci později, ale minule jsem tam byla 17DC (cca 1-2dny před ovulací) a sliznice 8mm a kolik měl foliku nevím, ale byl velikej na tm UTZ
a Dr. byla hrozně spokojená, že to vypadá skvěle, ale příště ať se objednám dřív, aby jsme to stihli na KET… týýo tak ted mám strach, že nám to taky nevyjde ![]()
@Kikuška90
Ne, prosim Tě vůbec neměj strach!!! Každá jsme jiná! Určitě budeš mít krásnou sliznici!
Já ji minule měla prostě vyšší a už 11DC jsem věděla, že to půjde. A teď Tokareva říkala, že zatím je ta sliznice na začátku, prostě nízká a pokud neporoste, tak to odložíme. Není nic jistého, ale vysvětlili jsme si, že pokud to nebude ideální, raději odložíme o měsíc. Taky říkala, že výška není rozhodující, že důležité je, aby byla pěkně prokrvená, šťavnatá a třívrstvá (to jsou výrazy
). V pondělí budu chytřejší. A objednala jsem se zase k Tokarevě, prvně mě chtěli dát ke Krajčo, ale já jsem si řekla o Tokarevu. Jsem si jistá, že ví co dělá a pamatuje si mě. Mám z ní lepší pocit. Jo a možná mi v pondělí něco dá na podporu endometria, ale to se ještě neví.
@Lalunta Já chodím taky výhradně k Tokarevě, jsem s ním fakt moc spokojená a taky si mě pamatuje
… No já mám hrozný strach, už na to čekám tak strašně dlouho, že každej další měsíc mi přijde jako věčnost
Držím Ti palce na pondělí, aby přeci jen ještě pěkně dorostla a KET mohl být.
Já jsem dneska 6DC a jdu až na 14DC a mám pocit, že to absolutně vůbec neutíká ![]()
Ahojky, tak jsem zpátky. Takže test dnes ráno viz fotka. Hodnota hcg 678,8, všechny hodnoty hormonů v pořádku, sliznice hodně vysoká, ale zatím nic nebylo vidět. Příští pátek opět UTZ. Ale vypadá to prý moc dobře, že teda už jako asi těhotná jsem ![]()
@missy-m To je ten test od nich, žeo?
.. Noooo veliká gratulace kočko
Mám hroznou radost
Týo a to je super, že UTZ hned za týden, fakt super ![]()
@missy-m
Tak to je pecka!!! Je to zvláštní, vyslovit - jsem těhotná, že? Ale krásný! Užívej si to! Myslím, že jsi nás tady všechny povzbudila! Děkuji za to! ![]()
@Kikuška90
Neutíká - ani mě. To neustálé čekání na něco je šílené. Hele, ale tento měsíc už půjdeš, už tento - to je přece tak blízko. Vydržela jsi to tak dlouho, těch pár dní už tě nezabije.
A pokud chcete toho chlapečka, nebudu říkat kdo, ale někdo z Repromedy mi poradil, abych se o tom zmínila před dr. Oni to nesmějí, ale možná rádi dělají radost.
Já bych si asi přála víc tu holčičku, ale shodli jsme se s manželem, že nic preferovat nebudeme, ať máme aspoň nějaké překvapení, když už víme všechno na den přesně ![]()
@Lalunta No já už jsem to taky probírala s manželem a pokud se nás zeptají, tak my si vlastně vybereme i kdyby jsme si nevybrali
Protože, když řekneme kluka - tak si ho vybereme a když řekneme, že je nám to jedno, tak nám dají na 100% holku, protože jich máme 5. ![]()
@Lilly15 ahoj dekuji za optani
dnes uz je to lepsi uz jen klasika boleni prsou
dopoledne me pichalo dost v podbrisku tak doufam ze se pekne zakusuje
jinak jsem si vzala dovolenou tak pujdu v pondeli do prace
@missy-m jee to mam radost moooc gratuluji a at uz jen hodnoty pekne stoupaji ![]()
@Kikuška90 ahoj me rekla ze si vybrat nemuzu ale kdyz jsem volala do embryologie a ptala jsem se na kolikatou mam dojet tak jsem se zaroven zeptala co nam daji za pohlavi a rekla me ze to jeste nevi a jestli si chci vybrat ![]()
@marenkaF píše:
@Kikuška90 ahoj me rekla ze si vybrat nemuzu ale kdyz jsem volala do embryologie a ptala jsem se na kolikatou mam dojet tak jsem se zaroven zeptala co nam daji za pohlavi a rekla me ze to jeste nevi a jestli si chci vybrat
Jo takhle
… No my bysme s manželem chtěli moc zkusit toho jedinýho kluka, aby jsme věděli, že když to prostě nevyjde, tak už máme jen holčičky. Manžel by kluka moc chtěl, protože jsme s naším příjmením už jediný v ČR kdo může pokračovat v rodu. A holky by bral samozřejmě taky, má 3 sestry a nedokáže si představit holku nemít
Nechceme pokoušet osud, ale zase vím, že sami dobrovolně nám tam dají holčičku, no je to komplikovaný ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.