1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
21.8.15 11:26

@Lalunta Ahooj :mavam: :mavam: Prosímtě a co je na tom nic moc? Mě to příjde v pohodě ta sliznice a folikul? :think: Já mám ovulaci později, ale minule jsem tam byla 17DC (cca 1-2dny před ovulací) a sliznice 8mm a kolik měl foliku nevím, ale byl velikej na tm UTZ :mrgreen: a Dr. byla hrozně spokojená, že to vypadá skvěle, ale příště ať se objednám dřív, aby jsme to stihli na KET… týýo tak ted mám strach, že nám to taky nevyjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.8.15 11:34

@Kikuška90
Ne, prosim Tě vůbec neměj strach!!! Každá jsme jiná! Určitě budeš mít krásnou sliznici! ;) Já ji minule měla prostě vyšší a už 11DC jsem věděla, že to půjde. A teď Tokareva říkala, že zatím je ta sliznice na začátku, prostě nízká a pokud neporoste, tak to odložíme. Není nic jistého, ale vysvětlili jsme si, že pokud to nebude ideální, raději odložíme o měsíc. Taky říkala, že výška není rozhodující, že důležité je, aby byla pěkně prokrvená, šťavnatá a třívrstvá (to jsou výrazy :lol: ). V pondělí budu chytřejší. A objednala jsem se zase k Tokarevě, prvně mě chtěli dát ke Krajčo, ale já jsem si řekla o Tokarevu. Jsem si jistá, že ví co dělá a pamatuje si mě. Mám z ní lepší pocit. Jo a možná mi v pondělí něco dá na podporu endometria, ale to se ještě neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.8.15 12:08

@Lalunta Já chodím taky výhradně k Tokarevě, jsem s ním fakt moc spokojená a taky si mě pamatuje ;)… No já mám hrozný strach, už na to čekám tak strašně dlouho, že každej další měsíc mi přijde jako věčnost :roll: Držím Ti palce na pondělí, aby přeci jen ještě pěkně dorostla a KET mohl být. :kytka: Já jsem dneska 6DC a jdu až na 14DC a mám pocit, že to absolutně vůbec neutíká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.8.15 12:35

Ahojky, tak jsem zpátky. Takže test dnes ráno viz fotka. Hodnota hcg 678,8, všechny hodnoty hormonů v pořádku, sliznice hodně vysoká, ale zatím nic nebylo vidět. Příští pátek opět UTZ. Ale vypadá to prý moc dobře, že teda už jako asi těhotná jsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.8.15 12:39

@missy-m To je ten test od nich, žeo? :mrgreen:.. Noooo veliká gratulace kočko :kytka: :kytka: Mám hroznou radost :dance: :dance: Týo a to je super, že UTZ hned za týden, fakt super :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.8.15 12:40

@missy-m
Tak to je pecka!!! Je to zvláštní, vyslovit - jsem těhotná, že? Ale krásný! Užívej si to! Myslím, že jsi nás tady všechny povzbudila! Děkuji za to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
21.8.15 12:47

@Kikuška90
Neutíká - ani mě. To neustálé čekání na něco je šílené. Hele, ale tento měsíc už půjdeš, už tento - to je přece tak blízko. Vydržela jsi to tak dlouho, těch pár dní už tě nezabije. ;) A pokud chcete toho chlapečka, nebudu říkat kdo, ale někdo z Repromedy mi poradil, abych se o tom zmínila před dr. Oni to nesmějí, ale možná rádi dělají radost. ;) Já bych si asi přála víc tu holčičku, ale shodli jsme se s manželem, že nic preferovat nebudeme, ať máme aspoň nějaké překvapení, když už víme všechno na den přesně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.8.15 12:52

@Lalunta No já už jsem to taky probírala s manželem a pokud se nás zeptají, tak my si vlastně vybereme i kdyby jsme si nevybrali :mrgreen: Protože, když řekneme kluka - tak si ho vybereme a když řekneme, že je nám to jedno, tak nám dají na 100% holku, protože jich máme 5. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.8.15 12:55

@missy-m to je taková krása! :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.15 13:13

@Lilly15 ahoj dekuji za optani :D dnes uz je to lepsi uz jen klasika boleni prsou :D dopoledne me pichalo dost v podbrisku tak doufam ze se pekne zakusuje :D jinak jsem si vzala dovolenou tak pujdu v pondeli do prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.15 13:15

@Kikuška90 dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.15 13:17

@missy-m jee to mam radost moooc gratuluji a at uz jen hodnoty pekne stoupaji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.15 13:20

@Kikuška90 ahoj me rekla ze si vybrat nemuzu ale kdyz jsem volala do embryologie a ptala jsem se na kolikatou mam dojet tak jsem se zaroven zeptala co nam daji za pohlavi a rekla me ze to jeste nevi a jestli si chci vybrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.8.15 13:26
@marenkaF píše:
@Kikuška90 ahoj me rekla ze si vybrat nemuzu ale kdyz jsem volala do embryologie a ptala jsem se na kolikatou mam dojet tak jsem se zaroven zeptala co nam daji za pohlavi a rekla me ze to jeste nevi a jestli si chci vybrat :D

Jo takhle :)… No my bysme s manželem chtěli moc zkusit toho jedinýho kluka, aby jsme věděli, že když to prostě nevyjde, tak už máme jen holčičky. Manžel by kluka moc chtěl, protože jsme s naším příjmením už jediný v ČR kdo může pokračovat v rodu. A holky by bral samozřejmě taky, má 3 sestry a nedokáže si představit holku nemít :) Nechceme pokoušet osud, ale zase vím, že sami dobrovolně nám tam dají holčičku, no je to komplikovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.8.15 13:29

@Kikuška90 tak to jo no taky si myslim ze by vam dali holku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.