Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m tak to je úžasná zpráva držela jsem palečky všechny co mám a moc jsem na tebe myslela, ještě jednou velká gratulace a přeju ať hcg roste a na příštím utz ať je drobeček hezky vidět ![]()
@missy-m Zdravim maminku
!
Tak to přece vyslo! Já mám takovou radost!
S Kikuskou, Mařenkou, Laluntou a dalšíma kockama se k tobe urcite přidáme ![]()
Dobre zprávy jsou velmi nakazlive ![]()
@Kikuška90 Nevím,kdy bude KET, zitra půjdu znova na UTZ.Bude tam Tokareva, ta rozdává úsměvy už z dalky ![]()
Ale neboj, jakmile bude nějaká novinka, dam vědět. Kopeme tu všechny za jeden tym a hlavně za naše budoucí miminka ![]()
Zkušenosti a příběhy každé z nás jsou sice někdy smutné, to už skoncilo
,a často krásné a šťastné, jako dnes Missy ![]()
Ahojky holčiny, teda, pár dnů mi to blblo, tak jsem nemohla nakouknout a diskuze se krásně rozjela a koukám, že samé pozitivní zprávičky, to je uplně super..
@marenkaF Jé, y už máš po KETíku, myslím na tebe, ať se prďolka k tobě přitiskne a zlůstane u tebe…Jak se cítíš? a kdy budeš testovat? ![]()
@missy-m To je nádherný pohled na ty testíky, obrovská gratulace.
..až je mi do slziček, když si to představím, jak je to úžasné a snad nám to klapne všem..
My už máme po kontzultaci, žádný voucher teď bohužel nedávají, ale nevadí.
Jen paní doktorce taky vrtá hlavou, proč se mimísek taky nechce chytit, když máme vše naprosto v pořádku..Tak uvidíme..Dostala jsem Gonal, tak příští cyklus začnu píchat..Jen jsem se něják pozapomněla zeptat, kdy se to píchá..vím, že začnu druhý DC, ale nevím, který čas. Vím, že minule jsem píchala někdy kolem poledne, abych na to nezapomněla.. ![]()
A taky jsem koukala, že je tam hodně nových sestřiček, některé tváře jsem viděla poprvé a asi jsem potkala i novou paní doktorku, tu Krajcovicovou..tedy myslím, že to byla ona.. ![]()
@Micka2000
Jj, taky vidím nové tváře. Já dnes viděla úplně poprvé novou sestřičku, moc milá byla, takový trochu zrz vlasy. A na recepci je nová holčina už pár týdnů.
Tyjo holky, vy jste všímavý, já si pamatuju sestřičku jen jednu.:-) Jinak jsem třetí den (nebo čtvrtý? jak se to počítá, když jsem byla v úterý?) po KETu a zatím na sobě nic nepozoruju, krom občasného bolení břicha, což je ale asi hlavně nervovýho původu:-/
Holky, strašně moc vám děkuju za krásná slova. Nějak se z toho pořád nemůžu vzpamatovat. Myslím, že pravé veselí propukne u mě až po tom dalším UTZ, až bude alespoň takhle pro začátek jasné, že to mrňous zvládá.
@Kikuška90 Jj, test je z Repromedy. Dělala jsem si i svého Dr. Max, ale pro klid duše jsem si udělala i ten jejich. A je to na něm snad i líp vidět ![]()
@Lalunta No, s tím těhotná…já si to asi pořád neuvědomuju. Ale ono to asi časem přijde.
@Netaneta @marenkaF @Lucanka Holky, moc vám držím pěsti, ať tam každá za pár dní ty // najdete
![]()
@Lilly15 Já doufám, že za pár měsíců už tu budou samé maminky čekatelky. Tak zítra tfuj tfuj tfuj na UTZ a věřím, že to bude dobré, protože tam máš mít Tokarevu. Já si stejně myslím, že ten drobek se chtěl prostě před ní předvést ![]()
@Micka2000 Děkuju
Já jsem Gonal určitě píchala ráno. Vyšlo mi to z toho, že jsem tenkrát byla na té první aplikaci u nich o půl osmé ráno, takže jsem si to takhle píchala potom každý den. Vím, že Cetrotide jsem si píchala blbě kolem poledne v práci.
@Micka2000 ahoj jojo vcera jsem mela KET dali nam chlapecka akorat vcera me bylo trochu zle ale dnes uz ok dopoledne me bolelo podbrisko tak se snad malej poradne zakousl, s testem nevim mozna zas ten 10 den jak se znam dyl to asi nevydrzim
na repromede jsou novy lidi ja tet chodila k te nove krajcovicove asi si me vzala od tokarevy jelikoz jsem konzultaci mela s tokarevou a pak jsem z niceho nic chodila k te nove doktorce, vcera jsem ji mela i na zavedeni
@missy-m No jeste mam cas ms prijde az nekdy v pulce zari…Ale uz si to ani nepamatuju…jen vim.ze jsem si taky pichala tenkrat v aute zrovna po kontrole v R.,jen ted nevim, co to bylo…
![]()
@marenkaF Jj,jen pekne odpocivej, jak dlouho mas dovcu? drzim palecky jak nejvic to jde…A jaka je ta nova dr.?
@Micka2000 jsem doma od ctvrtka to si myslim staci na ctvrtek mam propustku na patek nahradni volno,,,doktorka me nepride moc simpaticka nejvic na me byla mila tet u transferu jinak me pride odtazita
Tak mi holky do toho začala růst první osmička. Bolí to jak čert, nemůžu ani otevřít pusu, navíc roste křivě a nevejde se mi do dásně.
Dneska mě bolí břicho jako na MS, tak mám strach, aby nepřišla.
@Netaneta teda to se ti to kupy, zuby jsou svinstvo ja mam vsechny osmicky vylezly a z toho 2 venku ty dalsi me odmitaji vytrhnut pry az budou bolet to je ale kravina, beres utrous?
@Netaneta Ajaj, osmičky jsou teda radost
Mně teď ve čtvrtek doktor plomboval jednu dole a ještě teď mě bolí pusa. Tak ať brzo přebolí.
A po KETu mě břicho jako na MS bolelo celou dobu. I teď mě pořád pobolívá. Tak věř miminku, že se tam zahnizďuje ![]()
@missy-m ahoj me od 1 dne od ketu taky poli brisko mam pocit jestli to nedela ten utrous, jinak jsem se rozhodla po dvou dnech lezeni ze si zajdu k segre pro malou a pujdu asi na pomalou prochazku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.