1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
24.8.15 08:49

@Lucanka
To je mi líto :,( Drž se. Neztrácej naději. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.8.15 08:58

@Lilly15
Ještě nevím, dnes jdu na další UTZ, tak uvidím, co mi Tokareva řekne. Já jsem tu akupunkturu odpískala, protože se rozhodli, že mi transfer udělají pod narkózou. Že prý to zkusí normálně a když to hned nepůjde, tak jako posledně, uspí mě a bude. :nevim: Takže půjdu rovnou na sál. Doufám, že tam se mnou bude moct jít manžel!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.8.15 09:13

@Lalunta Tééda, to by mě nenapadlo, že příjdou s něčím takovým 8o 8o Držím ti palce na dnešní UTZ, aby byli podmínky lepší než minule. Na kolikátou jdeš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.8.15 09:20

@Lalunta Souhlasím s Kikuškou, úplně valím oči! Vám budou dělat transfer pod narkozou?!
Ale jsou to lékaři a zatraceně dobří lékaři, vědí, co mají dělat.
Takže, at Vám to vyjde! Srdíčkově přeji úspěch! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.8.15 09:32

@Kikuška90 @Lilly15
No jo, holky, už je to tak. Oni se mi tam prostě nemohli ani jednou dobře dostat. Prožila jsem si přichycení kleštěma, sondování ultrazvukem, dva doktoři u transferu, sestřička jim tam ještě cosi držela… a ta bolest - nic moc teda. Říkala jsem si - vydrž, porod bude horší! :D A během odberu oocytů udělali zkušební transfer a šlo to hladce, tak se rozhodli takto. Z jedné strany aby to šlo hladce a taky i kvůli mě, aby to tak nebolelo. Popravdě to bylo i docela psychicky náročné. Manžel tam seděl a viděl, jak 4 hlavy u mých nohou (včetně embryoložky) dumají, jak tam. Taky z toho byl celý vyděšený. Dokonce to vypadalo tak, že pokud se tam nedostanou, budeme to embryo muset znovu zamrazit. Oni to prostě nechtějí riskovat. Já se i těším, že se prospím :mrgreen:
Děkuji za podporu. Dnes jdu odpoledne kolem 15., tak pak napíšu, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.8.15 09:38

@Lalunta Určitě napiš, jsem zvědavá :)… A podle toho co píšeš, to bude asi fakt lepší :palec: Však to bude uspání jen na těch 15 minut, ne?… Já jsem ted krvácela nakonec až do 6 DC, takže si myslím, že nám to tenhle cyklus nevyjde :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
24.8.15 09:52

@Kikuška90
Jj, uspání to bude jen na tu chviličku. I já jsem měla tentokrát o trochu delší menstruaci a přišla o několik dní dřív, než jsem čekala. To asi po tom OPU :think: Uvidíš v sobotu, neházej flintu do žita! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
24.8.15 12:28

@Lucanka Beru, to mě mrzí..Já jsem p otřetím neúspěěném KETu taky na všechno zanevřela a ni sem jsem nechodila, abych se dala trochu psychicky dokupy..Teď nás čeká přesně jak píšeš znovu ten kolotoč podruhé skoro po dvou letech a doufám, že už se u nás mimískovi zalíbí..Neztrácej naději.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
24.8.15 12:30

@Lalunta Tý jo, tak to sis zažila taky své při KETu, to by mě ani nenapadlo, že to může být u někoho tak složité. to bude opravdu lepší si pospat a vzbudit se s fazolkou v bříšku..budu držet palečky…a už víš kdy půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
24.8.15 12:32

@Lilly15 Taky jsme měla u třetího KETu akupunkturu, příjemné to bylo, ale že bych se cítila něják uvolněná, ani moc ne..Pak mi dala pár mrňavých jehliček do ucha, ty jsem tam měla myslím dalších deset dní a dala mi nějáké vitamíny..A ta cena…No ale taky jsem si říkala, co by pro to člověk neudělal… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.8.15 13:26

Tak holky podtrženo sečteno těhotná nejsem, což jsem čekala, ale jediný důvod co doktorku napadá že bych mela podstoupit vyšetření sliznice dělohy protože to je asi ten důvod proč se nedaří, jinak máme všechno v pohodě a embryjka byla vyšetřena a v pohodě. Takže teď jediné co nám radí je podstoupit další ivf cyklus a udělat to vyšetření sliznice… Tak já nevím ta cena je dost vysoká a záruka žádná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.8.15 13:37

@Lucanka Vážně mě to moc mrzí :hug: :hug: Vy jste měli embryjka vyšetřená PGD nebo PGS?? A to vyšetření sliznice se dá udělat až při dalším cyklu?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.8.15 13:47

@Lucanka
Tohle vyšetření nabízela i nám. Cena je opravdu vysoká tuším 600 eur? nebo možná i víc přesně už si to nepamatuji.Ale jak jsem se dočetla ani tohle vyšetření není zrovna zárukou toho, že zjistí něco podstatného a nakonec nám i bylo řečeno, že úspěch to nezaručí. Takže jsme do toho nešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.8.15 13:51

@Lalunta @Micka2000 no tak jsem dosla z prace, dostala jsem peknou rymu a vypadla me plomba, koukam tady s tema zubama pekne valcime :D jinak kdyz dlouho sedim a vstanu tak citim takove taky pichani ale ne na vajecnikach jako u prostred

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.8.15 13:52

@Netaneta uz vim jak se citis dneska me vypadlo kousicek plomby a je to bolest jak hrom ale k zubarce muzu az pristi tyden jak budu mit odpoledni smenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.