Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lalunta a jak ti dopadlo to sono? mas pruchozi vejcovody? taky jsem hydrolaparoskopii neznala, prisla jsem si na ni sama z netu, jeste ze si vsechno ctu a zjistuji. v praci mi uz rikaji doktorko. myslis? ja ti nevim, ale zadny stres z prace, telo odpocate. uvidim, nic si nebudu planovat.kez by jsi mela pravdu.ale to ni holky rikaly i mibuly rok, kazdopadne tonu budu verit. koupila jsem si i takisman z drahych kovu jmenuje se mesicnik a je na plodnost zeny, tak doufam. ![]()
Holky k tomu holeni, ja se vzdy holim, ikdyz jdu jen na ultrazvuk, citim se lepe. a co se tyce dovolenych tak mi budeme mit pohadkovou dovolenou diky tchyni, jelikoz zije v New Yorku a mi letos po treti za ni jedeme. a jeste k tomu nam koupila letenky do Texasu ma tam sestru a pritel tetu se seznamim. a minuly rok nam tchyne koupila letenky na Miami.jsem ji nesmirne vdecna a ani nejde vyjadrit jak ji dekuji. takze s pritelem se mame na co tesit.jeho naminka je uzasna, uz se tesim. ![]()
@adrusenkaaa Je,to mate priima, t zni uplne pohadkove, jen tak si zaletet do NY nebo do Texasu…To budete mit babicku daleko..
A jak ty jsi na tom ted? vse v poradku? ![]()
@Micka2000 babicka daleko no, ale ja pak budu rada za kazdou chvili s ditetem uz ted vsem rikam, ze nepucim.
jj, my jsme v potadku. v rijnu me ceka hydrolaparoskopie, zda mam pruchozi vejcovody pak se uvidi.co ty?
@adrusenkaaa Hydrolaparoskopie,to slysim poprve..Ja cekam na ms, abych mohla zacit pichat a pak OPU.Mame za sebou jedno IVF se tremi bohuzel neuspesnymi KETy a ted budu doufat a modlit se, aby to vyslo…Nam vsem
.
Ahojte holky. Měla jsem strašnou noc, včera večer jsem přes Utrogestan (3×2) začala špinit. Před mužem jsem dělala hrdinu, že je to v pořádku, a když usnul, brečela jsem do polštáře, bylo mi hrozně smutno a bála jsem se, že je konec. Spala jsem málo a špatně a s tím, že hůř mi být už stejně nemůže, jsem si ráno udělala desítkovej test. A mám tam ducha! (Já nikdy žádnýho neměla:-)) Vím, nic to nemusí znamenat, jsem teprve osmý den… Nikomu jsem to neřekla, tak musím aspoň vám. Budu teď testovat ještě v pátek a v neděli… v pátek už to možná řeknu muži, jestli tam duch zůstane.
@Netaneta
Dobré ráno. No to je ráno!!!
![]()
Skvělý, skvělý!!! Gratulace!!! Teď jen aby ta čárečka sílila!!! ![]()
I já jsem přes Utrogestan špinila, úplně ve mě tenkrát hrklo, taky jsem ovšem dělala statečnou… A test jsem měla pak pozitivní, i z krve. Špinění nemusí nic znamenat, ale taky může… uvidíš stejně až na krvi. Každopádně čárečka tam je
![]()
@Netaneta Ahoj Mamino! No to je krásné! Připojuji gratulaci! ![]()
Jen tak dál! Vypadá to, že se miminku u tebe líbí! ![]()
V pátek a v neděli silnější čárečky, jasnačka!
![]()
@Lalunta @Lilly15 díky holky. je mi jasný, že ještě nemám kupovat kočárek, ale trošku se mi ulevilo.:-) Minimálně to rychleji uteče do úterý, když jsem už začala s tím testováním obden. Stejně to je zatím jen takhle mezi náma, musela jsem to někomu říct.
@Lalunta A co ty, beruško? Dala jsem na tvoje rady a každý večer si dávám dvě deci červenýho. No, někdy aj tři, možná i 4 ![]()
S tím čajíkem s kontryhelem jsi měla pravdu. Má se pít od 1. dne menses do ovulace a pak nic. Dokonce mám na krabičce napsáno: nedoporučuje se těhotným a kojícím ženám
.
Začala jsem užívat Femibion. Když jdeme v sobotu na ten KET, abych už byla zásobená vitamínama a hlavně listovkou. ![]()
Ty máš kontrolní UTZ příští středu?
PS: miminkovatět budeme spolu, ju? Držím palečky ![]()
@adrusenkaaa
Vy se teda máte, takový krásný cesty před váma! Užijte si to a na nějaký talismany a kartářky se vyprdni, to jsou jen samý bláboly. Mě jedna v 18 řekla, že budu mít dvě děti a velice brzy a brzy po sobě. Je mi skoro 30 a nic. A to jsem tenkrát žádný děti nechtěla a vůbec toto neřešila! Prostě úplně mimo.
Sono HSG dopadlo dobře a hlavně to bylo úplně v pohodě. Ať ti to taky dopadne dobře a když ne, tak vůbec nezoufej - můžeš jít přece na IVF, jak už jsi byla jednou. To je prostě nejvíc reálná šance. Talisman Ti případné srůsty na vaječníku nevyléčí. Já taky mám doma růženín, který je na plodnost, ale proto, že se mi líbí, tak jsem si ho koupila, že je na plodnost jsem zjistila až poté.
Je to každého věc, ale ptala ses, co si myslíme o kartářkách, tak toto je můj názor, tak se jen prosím neuraž. Může Ti něco říct, co bude/nebude, ale spíš si myslím, že Ti řekne, co chceš slyšet a proto je tato cesta podle mě mimo…
@Netaneta Díky za důvěru
. Vy jste na této diskuzi také jediné, které ví úplně všechno. Nikdo z naší rodiny, rodiny manžela, přátel, nikdo neví, že už podstupujeme 6. IVF (snad konečně poslední a s překrásným koncem)! Je fajn mít spřízněné duše ![]()
Ještě jednou gratuluji ![]()
Jé, s tím vínem, já ho pila taky, začala jsem týden před KETem a včera jsem si dala poslední skleničku. Nevím, jak to má být správně, ale bála jsem se, že by mi to rozjelo to špinění do MS.
@Netaneta Nooo, tak to vypadá krásně na 8.den. Tak tfuj tfuj, ať čárečka pěkně sílí. Moc na tebe myslím a držím pěsti, ať je tam za chvíli pořádná dálnice a krev už to jen potvrdí
![]()
@Netaneta
Chápu, že se musíš podělit! Od toho tu jsme!
Nikdo jiný by nám neporozuměl!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.