1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
26.8.15 09:23
@Netaneta píše:
Já ho viděla u nás v obyč lékárně, ale měli by ti to být schopni objednat snad všude. Vypadá to takhle

Ajo tenhle. Ale ten je až od 13.tt.
Já si kupuju tento: http://eshop.pharmawell.cz/…in-30-tablet nebo tento: http://eshop.pharmawell.cz/…-plan-cps.30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 09:38

@Lalunta aha, já vůbec nevěděla, že jsou dva druhy, nijak jsem to zatím nezkoumala, beru jen listovku. Tak to promiň za mylný info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 09:39

@Lucanka děkuju. Já to chápu, taky jsem všem záviděla a ne ve zlým. Stejně si ale pořád myslím, že se dočkáme všechny, někdo dřív a někdo později, ale bez miminka nezůstaneme žádná, tomu věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 09:48

@Netaneta
To vůbec neřeš. Já nevím, jestli to není reklamní tah, ale v Repromedě to taky pořád doporučujou, kvůli těm folátům třetí a čtvrté generace. No, kdyžtak si to přečti a sama se rozhodneš, co zakoupíš ;) Já osobně to tak nějak střídám :mrgreen:

http://www.chytre-miminko.cz/…uperfolin-1/

http://www.femibion.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 09:50
@Netaneta píše:
@Lucanka Stejně si ale pořád myslím, že se dočkáme všechny, někdo dřív a někdo později, ale bez miminka nezůstaneme žádná, tomu věřím.
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Určitě!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 09:52

@Lalunta jo, já jsem měla dokonce ve stimul protokolu napsanej ten Femibion, ale brala jsem normálně kys. listovou, mám jí velkou pixlu a přece to nevyhodím.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.8.15 09:58
@Netaneta Jéé, to je super zprávička, vidím krásnou čárečku, teď už bude jen a jen silnější..Gratulace.. :hug:..S tím kokosovým mlékem jste mě docela překvapily, já marně hledám něco na zažloutlé zuby, měla jsem vloni troje atb a od té doby mi zůstal takový odstín škaredý a jediné, co mi zubař doporučil byly drahé bělící pasty nebo chemické bělení zubů a to jsem nechtěla..Tak tohle určo vyzkouším..Kde to kupujete, prosím?
Na tento femibion jsem taky koukala a taky jen na tu dvojku, tu jedničku ale měli teď u MAXe za slušnou cenu, myslím 283 Kč nebo tak něják..
@missy-m Pátek s eblíží, ty už budeš mít jěn silnější čárečku, mimískovi se u tebe zalíbilo..to je krásné.. :hug:
@Lalunta píše: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Určitě!!!
:hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 10:06

@Micka2000 já kupuju v DM (najdeš v regálech s jídlem), kupuju to menší balení, stojí kolem stovky. Jinak to mají v každé zdravé výživě i supermarketu. A za gratulaci děkuju, ačkoli je ještě dost předčasná. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.8.15 10:06

@Micka2000
Já kupuju tento, mají ho i v DM: https://www.mall.cz/…100000187025?….

@Netaneta
No jasně, přece se to nevyhodí!!! :pankac: Já taky, vždycky, až doberu to, co mám. Hlavně, aby nějaká byla! Aji mě vždycky napíšou Femibion a já se jen směju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 10:09

@Lalunta kdo ví, jak to s tím je, jestli to vážně není marketing… mně ho doporučovala i moje gynekoložka a ta je superprodejná, co se týče antikoncepce i doplňků stravy. No ale uškodit to určitě nemůže a nějakej ten vitamín tam asi taky bude.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.8.15 12:14

@Netaneta
Potichu gratuluji a přeji aby čárka krásně sílila!!

Jinak holky ten Femibion nabízejí z toho důvodu, že je v něm naštěpená kyselina listová která se ihned vstřebává. A to z důvodu, že každá 5.žena špatně štěpí kys. listovou a ani o tom neví. A to by mohlo být pro miminko špatně. Mě to třeba zjistily úplně omylem při vyšetření na hematologii a já do té doby užívala obyč. kyselinu a myslela si jak jsem dobře zásobená… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
26.8.15 15:32

@Netaneta @Lalunta Díky holky, určo ho vyzkouším, až pojedu do DMka..Asi trochu hloupá otázka, zuby se s tím potírají před vyčištěním nebo až po? díky
A k těm vitamínům, ten femibion je asi dobrý co se týče toho obsahu, taky jsme někde četla, že samotná listovka, pokud se nemá na co vázat, tak je z 90ti% z těla vyloučená a je to v podstatě k prdu..Ale marketing to asi taky trochu je, co si budeme povídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.8.15 15:34

@Netaneta ju to je skveli tak gratuluji hlavne at carka sily :dance: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
26.8.15 15:41

Tak ryma na ustupu ale boli me prudusky tak jsem si koupila jitrocelovej sirup kdyby neco ten tehotny muzou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.8.15 15:50

@Micka2000 já to používám místo pasty, obvykle večer. Normálně si dám půl lžičky do pusy a čistím. Nevyplyvuju průběžně, ale až na konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.