Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta píše:
Já ho viděla u nás v obyč lékárně, ale měli by ti to být schopni objednat snad všude. Vypadá to takhle
Ajo tenhle. Ale ten je až od 13.tt.
Já si kupuju tento: http://eshop.pharmawell.cz/…in-30-tablet nebo tento: http://eshop.pharmawell.cz/…-plan-cps.30
@Lalunta aha, já vůbec nevěděla, že jsou dva druhy, nijak jsem to zatím nezkoumala, beru jen listovku. Tak to promiň za mylný info ![]()
@Lucanka děkuju. Já to chápu, taky jsem všem záviděla a ne ve zlým. Stejně si ale pořád myslím, že se dočkáme všechny, někdo dřív a někdo později, ale bez miminka nezůstaneme žádná, tomu věřím.
@Netaneta
To vůbec neřeš. Já nevím, jestli to není reklamní tah, ale v Repromedě to taky pořád doporučujou, kvůli těm folátům třetí a čtvrté generace. No, kdyžtak si to přečti a sama se rozhodneš, co zakoupíš
Já osobně to tak nějak střídám ![]()
@Netaneta píše:
@Lucanka Stejně si ale pořád myslím, že se dočkáme všechny, někdo dřív a někdo později, ale bez miminka nezůstaneme žádná, tomu věřím.
@Lalunta jo, já jsem měla dokonce ve stimul protokolu napsanej ten Femibion, ale brala jsem normálně kys. listovou, mám jí velkou pixlu a přece to nevyhodím.:-))
@Lalunta píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Určitě!!!
@Micka2000 já kupuju v DM (najdeš v regálech s jídlem), kupuju to menší balení, stojí kolem stovky. Jinak to mají v každé zdravé výživě i supermarketu. A za gratulaci děkuju, ačkoli je ještě dost předčasná. ![]()
@Micka2000
Já kupuju tento, mají ho i v DM: https://www.mall.cz/…100000187025?….
@Netaneta
No jasně, přece se to nevyhodí!!!
Já taky, vždycky, až doberu to, co mám. Hlavně, aby nějaká byla! Aji mě vždycky napíšou Femibion a já se jen směju ![]()
@Lalunta kdo ví, jak to s tím je, jestli to vážně není marketing… mně ho doporučovala i moje gynekoložka a ta je superprodejná, co se týče antikoncepce i doplňků stravy. No ale uškodit to určitě nemůže a nějakej ten vitamín tam asi taky bude.:-)
@Netaneta
Potichu gratuluji a přeji aby čárka krásně sílila!!
Jinak holky ten Femibion nabízejí z toho důvodu, že je v něm naštěpená kyselina listová která se ihned vstřebává. A to z důvodu, že každá 5.žena špatně štěpí kys. listovou a ani o tom neví. A to by mohlo být pro miminko špatně. Mě to třeba zjistily úplně omylem při vyšetření na hematologii a já do té doby užívala obyč. kyselinu a myslela si jak jsem dobře zásobená… ![]()
@Netaneta @Lalunta Díky holky, určo ho vyzkouším, až pojedu do DMka..Asi trochu hloupá otázka, zuby se s tím potírají před vyčištěním nebo až po? díky
A k těm vitamínům, ten femibion je asi dobrý co se týče toho obsahu, taky jsme někde četla, že samotná listovka, pokud se nemá na co vázat, tak je z 90ti% z těla vyloučená a je to v podstatě k prdu..Ale marketing to asi taky trochu je, co si budeme povídat ![]()
@Netaneta ju to je skveli tak gratuluji hlavne at carka sily
![]()
Tak ryma na ustupu ale boli me prudusky tak jsem si koupila jitrocelovej sirup kdyby neco ten tehotny muzou ![]()
@Micka2000 já to používám místo pasty, obvykle večer. Normálně si dám půl lžičky do pusy a čistím. Nevyplyvuju průběžně, ale až na konec.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.