1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
25.8.15 12:25

Holky, pokud si dobře pamatuju, psala jste tu některá, že jdete v sobotu do Repromedy, že tam bude Kafka… kdo to byl? :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.8.15 12:28

@Kikuška90 To jsem byla s dovolením já :oops: Čeká mě KET. Moc jsem přála, aby tam byl. A vyšlo mě to… :dance:
Ty tam jdeš na UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.15 12:31

@Lilly15 Jo jo, jdu. Já jsem ho měla jen jednou, při stimulaci a nevím :nevim: Spočítal mi folikuly, zeptal se jestli něco nepotřebuju a nashledanou, moc se nebavil. Tak snad to bude tentokrát lepší :pankac: :pankac: Na kolikátou jdeš? Já jdu na 10:15 :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.8.15 12:38

@Kikuška90 Chápu tvoje rozpoložení, ale jestli jsi ho měla na OPU, nebo konzultaci, je to jiné kafééé :lol:
Nevím, kdy půjdu. Mám objednanou akupunkturu. Volat si mám v pátek, kdy nám dají holčičku ke mě do bříška :dance:
Moc se těším, ale ten čas…
Ty jdeš na kontrolu sliznice? Jak jste se rozhodli? Necháte výběr na nich? Stejně si myslím, že Vám dají prvně holčičku, když jich máte 5. :P Ale to je můj soukromý typ…
Každopádně, at vše dobře dopadne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.15 12:48

@Lilly15 Při OPU jsem ho měla, ale to jsme si neřekli ani bů. Přišla jsem na sál a rozhlížela se, kdo tam je a neviděla jsem nikoho, jen sestřičky. Až když mi píchly narkózu, tak jsem se mrkla dolů a viděla jsem jeho jak sedí před mnou a čeká až to zabere :mrgreen: :mrgreen: Ještě si pamatuju, že jsem ho chtěla pozdravit, ale už to nešlo :lol: A výsledky OPU mi říkala Tokareva, protože nás tam na OPU bylo hodně ten den, takže on byl pořád ještě na sále.
Jinak jo jo, jdu na kontrolu sliznici a foliku, jestli se bude vůbec KET konat :roll: Mám hrozný strach, že to nevyjde :zed:
Já jsem se rozhodla, že až se budu objednávat na KET (jak jsem tu vypozorovala, tak se volá do laborky) tak se chci zeptat, co nám rozmrazí a pokud se zeptá, tak řeknu, že chceme kluka. Chci ho kvůli manželovi :srdce: A když to nevyjde, tak můžeme nechat pokojíček vymalovat na růžovo :oops: :mrgreen: :pankac:

Příspěvek upraven 25.08.15 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 12:48

@Lilly15 s tím časem co neutika taky bojuju. Dneška jsem týden po KETu a zdá se mi to jako měsíc. Navíc jsem teď šla do obchodu vrátit prázdné láhve od piva (bylo jich 9, takže něco kolem tří kilo) a teď mě picha v podbřišku… Nezdálo se mi to jako těžkej náklad, moje taška do práce váží skoro stejně… Ale teď mám celkem strach, jestli jsem to nepodelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.15 12:52

@Netaneta Neboj, rozhodně nepodělala :hug: :hug: Já mám taky kabelku těžkou (prostě v ní mám spoustu věcí bez kterých se neobejdu :oops: :mrgreen: ) To píchání je normální a jinak souhlasím, těch 14 dní po ETu/KETu je dlouhých jak celej měsíc minimálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.8.15 12:56

@Kikuška90 Původně jsem též chtěla prvního chlapečka. Přeci jenom každý chlap by měl mít syna. Pak mě ale napadlo, že kbyby se něco stalo, třeba moje tělo bude špatně reagovat, byla by velká škoda přijít o jediného syna.
Nicméně osud je vrtkavý a třeba je toto naše poslední těhotenství…Kdo ví…
Ono je to ve finále stejně úplně jedno. Žádný rodič ti na otázku, koho z dětí má nejraději, neřekne třeba Aničku, nebo Honzíka… Všechny děti milujeme stejně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.15 12:59

@Lilly15 No to já mám právě taky tak. Mám strach ho dát, protože to bude můj první KET, takže je to risk - při dalším bysme třeba postupovali jinak. Ale zase nikdy nevíš co se stane (např. u porodu) a taky můžu mít jedináčka. Jako mě upřímně je to jedno, manželovi taky, ale vím, že by měl přeci jen radost z toho kluka, protože je to naše jediná šance. A sice vím, že to zní dost povýšeně, ale o tom, že budeme mít holčičku nepochybuju :oops: :oops: Myslím, že alespon 1 z těch 5 vyjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.8.15 13:00

@Netaneta Souhlasím s Kikuškou, nepodělala. A nestresuj. To bys nemohla jít ani na procházku. To by byla velká škoda. Čerstvý vzduch, sluníčko…Lepší než sedět doma, nebo ležet v posteli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.8.15 13:01

@Kikuška90 snad to bude OK.:-) co se Kafky týče, taky jsem ho měla na OPU a nemluvil se mnou, výsledek mi pak říkala Krajcovicova, ale před KETem jsem ho chytla na konzultaci a byl super (jenom jsem pak litovala, že jsem čekala babu a neoholila si intim partie:-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
25.8.15 13:01

@Kikuška90 Proč povýšeně? Já s tím taky počítám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.15 13:03

@Netaneta Tak to já se holím před každou kontrolou ať je tam kdokoli :oops: :oops: Ikdyž vím, že jim je to asi úplně jedno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.15 13:05
@Lilly15 píše:
@Kikuška90 Proč povýšeně? Já s tím taky počítám :mrgreen:

No nevím.. Hromadová mi říkala, že z těch 6 vyšetřených embryí minimálně (to zdůraznila) jedno zdravé dítě mít budeme :think: Pořád mám dost strach, přeci jen, jsou tu holky co mají za sebou třeba 3.,4. KET a nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
25.8.15 13:41

Holky, já si před kontrolou holím aji nohy a v kabince sleduju, jestli nemám špinavý šlapky, jak se teď chodí pořád naboso. Onehdá jsem si je tam utírala vlhčeným ubrouskem a už na mě volali - už můžete a já si pomyslela - no jo, ještě nohy :lol:

@Netaneta Neboj, určitě jsi nic nepokazila. To by musela být mnohem větší břemena! ;) Kdy budeš testovat?

@Kikuška90 @Lilly15 Vy se máte, že máte tolik holčiček… Ale holky, je úplně jedno, kdy si ty chlapečky dáte, nikdy nevíte dopředu, jestli toto je cyklus, ve kterým to vyjde a příště bude lepší/horší.
Jestli není lepší to pohlaví nevědět :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.