1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
346
14.8.15 16:32

@Lilly15 zatím víme jen to první, které půjde na transfer, a to je chlapeček. Ty další dvě nevíme, ale minimálně jedno je holčička bych řekla, protože se ptali, co bysme chtěli. Řekli jsme, že je nám to jedno, já bych ideálně prvně chtěla kluka a pak holku, ale když to bude jinak, bude mi to fuk.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.8.15 16:39

@missy-m Missy, je krásné číst, že máš všude oporu. Mezi kolegyněmi, přáteli, rodinou. O to víc ti držím palce, aby vše tentokrát vyšlo a dobře dopadlo!
U nás to neví nikdo. Ani manžel. Chystám mu překvapení k jeho 40. narozeninám. Až se vrátí ze služebky, dostane dárkovou taštičku s pěti botičkama, dudlíkama,…
Moc se těším…
A moc se těším na další pozitivní zprávičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.8.15 16:49

@Netaneta Oni Vám rovnou řekli, že první bude chlapeček?
Měli jste na vybranou? Nám výsledky řeknou až ve čtvrtek
Je fakt, že u dětí je úplně jedno, zda se jedná o chlapečka, či holčičku. Tím hlavním je, že jsou zdravé!
Vím, že je asi brzy předbíhat, ale pokud by vše vycházelo tak jak má, měl by se malý narodit v květnu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.8.15 17:23

@Lilly15 no, ptali se, ale nesmí se to, takže nemůžu napsat, který z mudrů to byl. My jsme si stejně nevybírali, řekli jsme, že to první, a oni, že první je kluk. Ale je to doktor od doktora, někdo ti to řekne, někdo ne. Jo, bylo by to květnový miminko, ale tak daleko se ještě nedívám, nechci se na to upnout. Je to první IVF a úplně první pokus… bylo by to velký štěstí, kdyby to hned vyšlo. Ale samozřejmě v to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.8.15 23:19

@Micka2000 mame voucher na picsi icsi v hodnote 5 000.to je dost. urcite taky neco dostanete. kdybych otehotnela prirozene tak to daruju.vim,ze to taky jde. doufam te se nam vsem tento rok postesti a otehotnime vsechny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.8.15 23:22

@Lilly15 gratuluji moc. verim, ze to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.8.15 23:29

Holky, konecne se tady ujazalo stesti.jsem rada za vase uspechy, verim, ze tento rok se vsechny dockame tehotenstvi, tento rok je rok drevene kozy s to znamena rok splnenych prani a materstvi.moc si oreji aby nam to vyslo. copak delate s psychikou? ja sem tam placu, nejde to udrzet. aspon se uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.8.15 09:26

@adrusenkaaa Děkuji moc za podporu. Máme uschovaných 5 ledňáčků a to by v tom byl sakra čert, aby to ani jednou nevyšlo! :hug:
A navíc, jak jsi psala, tento rok je obzvláště příznivě nakloněn mateřství.
A co děláme s psychikou? Jsem jako ty: pláč je někdy velmi osvobuzující. Jako by smyl vše zlé, aby se otevřelo to dobré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.8.15 12:16

@Lilly15 taky mi to tak prijde, po placi mi je lepe.ta touha po miminko je tak silna a nenavratna. pomysleni ze s pritelem budeme mit jednou deti se mi chce taky plakat, ale stestim.to si pis, ze to vyjde! ja se na to tesim :me asi na podzum ceka laparoskopie, docela se bojim, ale pak budu vedet na cem jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.8.15 15:26

Holky, jak prosím ten KET trvá dlouho? Vím, že samotný proces je otázka chvilky, ale musím tam pak nějakou dobu ležet nebo něco? Manžel tam se mnou pojede z práce, tak abysme věděli, kolik času si vyhradit. Čeká mě to zítra v 9:30.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
17.8.15 16:38

@Netaneta V Repromedě se po KETu neleží(snad jen, kdyby jsi na tom trvala). My byli taky objednáni na 9:30 a před desátou už jsme jeli domů. Ale je pravda, že to šlo supr rychle tentokrát.
Tak moc držím pěsti :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
17.8.15 16:45

@oskárek59 ahooooj! strašě moc gratuluji, a držím pěsti dál! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
17.8.15 17:10

@missy-m super, díky moc. Ležet budu doma.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.8.15 18:14
@Netaneta píše:
Holky, jak prosím ten KET trvá dlouho? Vím, že samotný proces je otázka chvilky, ale musím tam pak nějakou dobu ležet nebo něco? Manžel tam se mnou pojede z práce, tak abysme věděli, kolik času si vyhradit. Čeká mě to zítra v 9:30.

Ahoj, trvá to cca 20 minut i s čekáním na závěrečnou zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
17.8.15 18:19

Já mám už embio v bříšku od soboty, za 14 dni si mám udělat test…tak jsem zvědavá jestli se tam brouček udrží :lol:
A transfer mi dělala MUDr. Krajcovicove, byla velice mila, příjemná a moooc pozitivní. Tak tak jsem zadržovala slzicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.