Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m
tak hezky odpočívej v klidu a chládku domova, držím palce!! ![]()
@missy-m Jééé tak to je skvělý
Držím všechno co mám aby se u Tebe pěkně usadilo a drželo drželo
![]()
@missy-m Tak to je prima, drzim palecky, at se mrnousek zakousne a nepusti…A jak pisou holky..odpocivej doma nekde v chladecku a nozky hore… ![]()
@oskárek59 @Kikuška90 @Micka2000
Kočky, moc díky. Teď jsem přes dvě hodinky spala a manžel se o mě krásně stará, tak to bude krásný víkend.
Ahoj holky,
v této diskuzi jsem nikdy nebyla, tak mi dovolte se mezi vás trochu vetřít ![]()
I já jsem podstupovala IVF v Repromedě ač to pro nás bylo 3× neúspěšně, pevně věříme, že se na nás někdy štěstí usměje.
Doma mi zbyly dvě balení estrapatche a je mi líto vše vrátit do lékárny, když už jsou do toho vraženy peníze
proto bych ráda některé z vás za nějakou malou částku dvě balení nabídla, pokud by některá tedy měla zájem…
držím Vám pěsti a fandím Vám a hlavně Vašim pozitivním testům ![]()
@Yen Ahojky,vitej mezi nama…My mame za sebou prvni IVF pred dvema lety a trikrat bohuzel neuspesny KET..Ted nas ceka teprve konzultace na druhe IVF a uvidi se.
Vy uz nezvazujete dalsi IVF? naplasti jeste ani nevim. jestli bud potrebovat, ale treba nektere z holek ano… ![]()
Ahoj holky, dnes proběhl kontrolní ultrazvuk u Tokarevy (moc milá p. doktorka) a příští sobotu jdu na KET ![]()
Ahoj holky, zase se tu objevuju po delší době. V květnu jsme plánovali 4. KET, ale nakonec jsme to odložili kvůli služebkám na které musel manžel. Takže teď už nastal ten pravý čas a v pondělí v poledne si jdeme pro našeho posledního mražáčka
tak nám držte palce
já sem koukám často a mrzí mne že to nějak nevychází ty miminka
ale snad už to všem vyjde. Myslím že si to zasloužíme všechny ![]()
@martina.888 To je prima, za tyden bude broucek v brisku..
..Mne Tokareva moc nesedla, mela jsem ji u nejakeho utz jednou a moc toho nenamluvila, ani jsem nemela chut se na nic poptat…Ale treba jen nemela naladu..Ted tam jsou pry i nejaci novi lekari, tak jsem zvedava…Mas KET v nativu? nebo lekujes? ![]()
@Lucanka Budu drzet vsechny palce, at se mrnous poradne zakousne…Ted jste uz holky vsechny, co uz mate frostiky v mrazacku…Je tu nekdo.kdo pujde teprve na podzim na odbery..?
@Micka2000 píše:
@martina.888 To je prima, za tyden bude broucek v brisku....Mne Tokareva moc nesedla, mela jsem ji u nejakeho utz jednou a moc toho nenamluvila, ani jsem nemela chut se na nic poptat…Ale treba jen nemela naladu..Ted tam jsou pry i nejaci novi lekari, tak jsem zvedava…Mas KET v nativu? nebo lekujes?
Dostala jsem dva druhy léků a jednu injekcí
Holky, jak přesně prosím probíhá KET v Repromede? Uvidíme vložení na ultrazvuku? Může tam se mnou manžel?
@Netaneta Fakt muze byt manzel primo pri vlozeni embryjka? to jsem nevedela, ja tam byla trikrat sama..Ani nikdo nerikal.ze muze jit ae mnou..jen u spermiogramu jsem mohla ja s nim:-)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.