1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
7.8.15 12:10

@missy-m
tak hezky odpočívej v klidu a chládku domova, držím palce!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.8.15 13:13

@missy-m Jééé tak to je skvělý :dance: :dance: Držím všechno co mám aby se u Tebe pěkně usadilo a drželo drželo :hug: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
7.8.15 13:46

@missy-m Tak to je prima, drzim palecky, at se mrnousek zakousne a nepusti…A jak pisou holky..odpocivej doma nekde v chladecku a nozky hore… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
7.8.15 16:56

@oskárek59 @Kikuška90 @Micka2000
Kočky, moc díky. Teď jsem přes dvě hodinky spala a manžel se o mě krásně stará, tak to bude krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yen
254
8.8.15 00:22

Ahoj holky,

v této diskuzi jsem nikdy nebyla, tak mi dovolte se mezi vás trochu vetřít :D

I já jsem podstupovala IVF v Repromedě ač to pro nás bylo 3× neúspěšně, pevně věříme, že se na nás někdy štěstí usměje.

Doma mi zbyly dvě balení estrapatche a je mi líto vše vrátit do lékárny, když už jsou do toho vraženy peníze :) proto bych ráda některé z vás za nějakou malou částku dvě balení nabídla, pokud by některá tedy měla zájem…

držím Vám pěsti a fandím Vám a hlavně Vašim pozitivním testům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
8.8.15 00:56

@Yen Ahojky,vitej mezi nama…My mame za sebou prvni IVF pred dvema lety a trikrat bohuzel neuspesny KET..Ted nas ceka teprve konzultace na druhe IVF a uvidi se.
Vy uz nezvazujete dalsi IVF? naplasti jeste ani nevim. jestli bud potrebovat, ale treba nektere z holek ano… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
8.8.15 10:52

Missy vixim to už teď pozitivně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
8.8.15 12:10

Ahoj holky, dnes proběhl kontrolní ultrazvuk u Tokarevy (moc milá p. doktorka) a příští sobotu jdu na KET :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
8.8.15 15:55

Ahoj holky, zase se tu objevuju po delší době. V květnu jsme plánovali 4. KET, ale nakonec jsme to odložili kvůli služebkám na které musel manžel. Takže teď už nastal ten pravý čas a v pondělí v poledne si jdeme pro našeho posledního mražáčka :) tak nám držte palce :) já sem koukám často a mrzí mne že to nějak nevychází ty miminka :( ale snad už to všem vyjde. Myslím že si to zasloužíme všechny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
8.8.15 23:10

@martina.888 To je prima, za tyden bude broucek v brisku.. :)..Mne Tokareva moc nesedla, mela jsem ji u nejakeho utz jednou a moc toho nenamluvila, ani jsem nemela chut se na nic poptat…Ale treba jen nemela naladu..Ted tam jsou pry i nejaci novi lekari, tak jsem zvedava…Mas KET v nativu? nebo lekujes? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
8.8.15 23:12

@Lucanka Budu drzet vsechny palce, at se mrnous poradne zakousne…Ted jste uz holky vsechny, co uz mate frostiky v mrazacku…Je tu nekdo.kdo pujde teprve na podzim na odbery..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
9.8.15 12:07
@Micka2000 píše:
@martina.888 To je prima, za tyden bude broucek v brisku.. :)..Mne Tokareva moc nesedla, mela jsem ji u nejakeho utz jednou a moc toho nenamluvila, ani jsem nemela chut se na nic poptat…Ale treba jen nemela naladu..Ted tam jsou pry i nejaci novi lekari, tak jsem zvedava…Mas KET v nativu? nebo lekujes? :*

Dostala jsem dva druhy léků a jednu injekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.8.15 14:43

Holky, jak přesně prosím probíhá KET v Repromede? Uvidíme vložení na ultrazvuku? Může tam se mnou manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
9.8.15 15:06

@kratjana Děkuju :hug:

@Netaneta UTZ na transfer nemají. A manžel s tebou může. Se mnou byl pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.8.15 22:53

@Netaneta Fakt muze byt manzel primo pri vlozeni embryjka? to jsem nevedela, ja tam byla trikrat sama..Ani nikdo nerikal.ze muze jit ae mnou..jen u spermiogramu jsem mohla ja s nim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.