Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 tak to je dobry no moje doktorka moc ochotna neni podle toho jakou ma naladu ale treba jako k tehotne se ke me bude chovat jinak, dekuji uz se na KET tesim ale nejak jsem stejne smirena s tim ze to nevyjde hodne jsem tady cetla ze i po genetice to holkam casto nevyslo
@Netaneta je to palka ja dala za IVF 30 000 a tet jeste budu doplacet 24 000 a to nepocitam ty dlouhe cesty a leky
@marenkaF píše:
@oskárek59 tak to je dobry no moje doktorka moc ochotna neni podle toho jakou ma naladu ale treba jako k tehotne se ke me bude chovat jinak, dekuji uz se na KET tesim ale nejak jsem stejne smirena s tim ze to nevyjde hodne jsem tady cetla ze i po genetice to holkam casto nevyslo
Jo no, neznám nikoho komu by vyšel hned první KET ![]()
No naštěstí bydlíme v Brně. Jinak největší položky byl ten MACS za 7 000 a ICSI u 15 vajíček za 15 tisíc, ono se to nasčítá. A to nás ještě lámali na PICSI, jsem docela ráda, že jsme nekývli.
@Kikuška90 na modrým koníkovi je jich spousta po prvním KETu, já tomu věřím.:-)
@Netaneta píše:
@Kikuška90 na modrým koníkovi je jich spousta po prvním KETu, já tomu věřím.:-)
V Repromedě? ![]()
@Kikuška90 myslím obecně, já to tam až tak nesleduju, ale každou chvíli čtu o někom, komu vyšel první pokus.
@Netaneta píše:
@Kikuška90 myslím obecně, já to tam až tak nesleduju, ale každou chvíli čtu o někom, komu vyšel první pokus.
To já právě u jiných CARů znám hodně holek s prvními úspěšnými KETy, ale tady ne-e ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrolním ultrazvuku u MUDr. Krajcovicove (té mladé zrzky) a vůbec s ní nejsem spokojena, je hrozně strohá a neosobní!!! Měla nám říct kdy mi naplánují první KET a jen řekla, že budou potřeba ještě minimálně 2 ultrazvuky v pátek a pondělí… Řekla jsem, že v pátek můžeme až odpoledne, tak si zjišťovala, jestli je někdo objednán na Utz na sobotu, aby snad nemusela do práce jen kvůli nám…
@martina.888 Ahoj
No co na to říct, já jí měla jednou a neříkám, že bych nebyla úplně spokojená, ale je fakt, že mi taky nic moc neřekla. Neměla jsem z ní takovej ten správnej pocit
A proto už se objednávám jen k Tokarevě ![]()
A kolikátý jsi den cyklu dneska?
Měla jsem za to, že po první UTZ se jde max ještě na jeden a pak KET ![]()
@Netaneta Ted jsem si přečetla ten tvůj deníček. Máš to moc pěkně napsané
Jen jsem Ti chtěla napsat, že kdybych po OPU zbaštila tu bagetu, tak taky určitě letí do WC
Já se vždy max. trochu napila vodu, ale jídlo néééé ![]()
Mám dnes 10 den cyklu, uvidíme co mi řeknou v sobotu. Dojíždíme z Olomouce a každá cesta nás stojí cca 500,–Navíc já uz mám v práci vyčerpanou dovolenou a pritelovi zbývá pár dnů…
@martina.888 ahoj, já jsem z ní taky nebyla nadšená, ale určitě je lepší víc ultrazvuků, já jsem chodila každý druhý den. Ona asi není špatná doktorka, spíš jak říkáš… přístup. Já jsem u ní byla asi čtyřikrát, vždycky se mi znovu představila a pak kouká do papírů a říká, jéé, my už jsme se viděly! Je mi jasný, že si nemůžou pamatovat každýho pacienta, ale mohla se do těch papírů podívat dřív, nebudí to moc důvěry, když vím, že si stopro nepamatuje, co jsem jí říkala dva dny zpátky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.