1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
5.8.15 09:26
@Netaneta píše:
@Kikuška90 aha, mně ta paní na telefonu říkala že zprávu dostaneme. Tak doufám, že tam chytnu Hromadovou nebo Tokarevnu, já tu Krajcovicovou taky nemusím.

Tak jestli se budeš objednávat, tak řekni ke komu chceš jít. Já si taky vždycky říkám, tohle by dost omyl :roll:

@marenkaF Já jsem nedostala nic, navíc oni ani to pohlaví nejsou povinní sdělovat, v některých CARech se to prostě nedozvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 09:27

@marenkaF já tam mám jít příští čtvrtek ráno, tak dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.8.15 09:37

Ahojte,
dlouho jsem tu nebyla. Nějak jsem neměla čím přispět, měli jsme pauzu. Teď nás čeká v pátek poslední KET. Hm a prý tam bude s největší pravděpodobností Dr. Kafka. Tak snad to klapne. Jinak nás čeká celý kolotoč znovu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.8.15 09:46

@Netaneta ja pristi stredu :D tak taky napisu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.8.15 09:47

@missy-m ahoj drzim palecky at uz to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.8.15 09:51

@Kikuška90 hm skoda tak to se asi nedozvym, ta doktorka byla naposled taky nejaka uspechana odesla z ordinace snad jeste driv jak ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
5.8.15 10:07

@marenkaF Tak jo, jsem zvědavá a chtěla jsem to pohlaví znát. říkala jsem si, že aspoň jednu výhodu bych mělappřed těmi, co jsou tehu přirozeně.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.8.15 10:20

@Netaneta taky to chci vedet jsem si rikala kdyz to vijou tak proc by nam to nemohly rict :D chci se pak zeptat i u zavedeni jestli me reknou co me daly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 10:29
@marenkaF píše:
@Netaneta taky to chci vedet jsem si rikala kdyz to vijou tak proc by nam to nemohly rict :D chci se pak zeptat i u zavedeni jestli me reknou co me daly :D

Holky tady psaly, že jo. Při zavedení když se jich zeptáš tak řeknou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.8.15 10:36

@Kikuška90 tak to je fajn a nevis zda to rekne doktorka nebo ta embriolozka??? no hlavne aby nam to uz vyslo :D v praci me uz tet zensky posilaji na neschopenku :D nejak nechapou ze je to zbytecny si pak brat na 14 dni neschopenku kdyz se to nepovede tak ji budu muset ukoncit a akorat budu mit blbou vyplatu, jen jsem si rikala ze po KET si vemu den dovolene ze to bude stacit prece je clovek tehotnej a ne nemocnej :D myslim si ze by jsme se mely asi chovat k telu normalne a ne nic menit, tehotenstvi si asi nevylezim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 10:41

@marenkaF Mám stejný plán jako ty :palec: Vezmu si jeden den po ET a pak zase hurá do práce :mrgreen: Souhlasím s Tebou, těhotenství se vyležet nemá, jestli to má vyjít, tak to prostě vyjde :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.8.15 10:46

@Kikuška90 to se me vcera tatik ptal kdy pujdu na neschopenku taky by chtel abych sla hned :D tak si myslim ze do 3 mesice bych chodila urcite do te doby se muze stat cokoli, pak uz bych asi musela jelikoz o tom mem planovani vi i mistr a rikal ze me tam dlouho nenecha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 10:50

@marenkaF Záleží jakou máš práci, já sedím na úřadě, takže se tu chci kvůli penězům držet co nejdéle :mrgreen: Ale to je ještě daleko…nějak moc nevěřím, že by nám hned první KET vyšel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.8.15 11:00

Ahoj holky dlouho jsem nepsala ale čtu pravidelně :mrgreen:
Nám Hromadová řekla pohlaví u všech prcků když jsem se jí ptala.
U Ketu jsem se nikdy neptala..poprvé nám bylo jasné že zavádí kluka(měli jsme 4.po PGS a byli to kluci :lol: ) po druhé jsem se neptala ta převaha je jasná..až po do vyšetření dalším 2.prcků jsem se dozvěděla že máme i jednu holčičku..
no a po třetím Ket jsem se zeptala až po…
jinak Krajčovičová kterou jsem měla byla strašně milá a ochotná neměla jsem s ní nejmenší problém..i Kafku jsem měla na transfer a v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.8.15 11:02

@oskárek59 A jak jsi na tom ted??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.