1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
19.7.15 11:21

Andy pošli nám nějaké ty cviky dle mojzisove co cvičiště ;) v září budu mítrehabku na záda spojenou právě s Mojžíšovou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
20.7.15 15:57

Ahoj holky, odběr proběhl v pohodě už jsem doma (Jsem z Olomouce).Personál byl moc mily, po probuzení na pokoji jsem dostala vodu a bagetu. A zítra si mám zavolat, jak to dopadlo a kdy proběhne transfer… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.7.15 07:58
@martina.888 píše:
Ahoj holky, odběr proběhl v pohodě už jsem doma (Jsem z Olomouce).Personál byl moc mily, po probuzení na pokoji jsem dostala vodu a bagetu. A zítra si mám zavolat, jak to dopadlo a kdy proběhne transfer… :lol: :lol:

Super… držím palce :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.7.15 09:39

Ahoj holky. Tak výsledky z imuna už jsou ale mám se zavolat zitra primarce. Se z toho… Jsem nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.7.15 09:43

@kratjana Nebud nervózní, není důvod ;)… ale protahují to teda šíleně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.7.15 09:54
@Kikuška90 píše:
@kratjana Nebud nervózní, není důvod ;)… ale protahují to teda šíleně 8o

To teda. Už ve ČT k sestra řekla že mám zvýšený Ige. To je nějaká alergie. Jestli přímo na sperma. Nebo to je nespefikovany. Co ja vím. Jsem nervózní. Bože. A tak rychlou reakcí jsem teď nečekala. Co děláš? Chodis do práce? Mě v noci tak bolí žádá že se bojímjjít na další ket aby to nebyl zmařeny pokus. Bolí to tak že se nemůžu v posteli ani otočit. Bolesti jdou až do bricha. Rehabka až začátek září. To mě do konce září nezachránilo ;( jsem nešťastna z toho. Už to bolí skoro rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.7.15 09:57

@kratjana Jasně, já chodím do práce pořád, mě nějaký IVF nezastaví :mrgreen: :mrgreen: Ale je to tím, že dělám na úřadě :)… jsem dneska 8 DC a čekám na (doufám) poslední MS a pak huráá na KET :dance: :dance:
Týo a to Tě ty záda chytly jen tak? Z ničeho nic?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.7.15 10:34

@Kikuška90 jo ještě tři týdny předtím než mě to chytlo jsem machrovala že nevím jaký to je když žádá bolí. A ejhle. Už to bude rok. Teď jsem si volala na VZP že chci výpis o tom co mi platila pojišťovna. Imuno tam ještě nebude to až tak za čtvrť roku. Jsem zvědavá. Do měsíce to má přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.7.15 13:21

Tak mám za sebou první OPU. Odebrali 23 vajíček, uvidíme, kolik jich bude zítra. Břicho bolí, ale dá se to přežít. Manžel má spermio taky lepší než kdy predtim, tak snad to takhle dobře půjde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.7.15 13:22

@Netaneta Super počet :palec: Nechali jste oplodnit všech 23 vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.7.15 14:32

@Kikuška90 Zatím se nic neoplodnuje, až zítra budem volat, kolik jich zbylo po vyčištění a tak. Taky do zítra vyselektuji dobry spermie tou novou MACS metodou, PICSI jsme odmítli. A oplodnit necháme určitě všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.7.15 14:38

@Netaneta Ahaaa, takže si zítra voláte kolik vůbec vajíček je, jo? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
21.7.15 14:54

Jojo, určitě čekáme úbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.7.15 16:44

@Netaneta super! Ja jich měla 31 a hned mi řekli že je 24dobrych. Hned ten den před odchodem jsme řešili kolik se jich dá oplodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
21.7.15 17:25

Ahoj, mě odebrali 11 vajicek, a z toho je dobrých 10,na další výsledky mám volat v pondělí 27.7.Není to nějak málo? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.