Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 Vlastne je to tak, jak rikas, manzel spermio dobre, moje vysledky taky v norme, ale chteli jsme jit do druheho s jistotou, ze bude naprosto zdrave.Ted jsem se neptala.ale pochybuji..Mela jsem dva kety pod lekama, pak jsem mela jeate imuno vysetreni a netivni ket a nic..a sama dr.se divla, proc to zrovna u nas nejde… ![]()
@Kikuška90 Vlastne je to tak, jak rikas, manzel spermio dobre, moje vysledky taky v norme, ale chteli jsme jit do druheho s jistotou, ze bude naprosto zdrave.Ted jsem se neptala.ale pochybuji..Mela jsem dva kety pod lekama, pak jsem mela jeate imuno vysetreni a netivni ket a nic..a sama dr.se divla, proc to zrovna u nas nejde… ![]()
@martina.888 aha, to je bezva… to mi taky mohl říct, když na transfer máme jít v srpnu. Moc se mi nelíbí, že si mě přehazujou jak horkej brambor. No nic, musím doufat, že i tak to bude v pořádku.
Ahojte holky, jak se mate? Ja hlasim mesicky
takze cekam na ovulaci, to me vzdy uklidni. panev odblokovana s kostrci, tak uvidime. jinak vsem doporucuji pred ivf cvicit mojzisovku, rikala mi to moje fyzioterapeutka, skoda, ze jsem nevedela drive.ja si to miminko vycvicim. ![]()
Ahojky. Na imunologii neměli výsledky všechny. Máme si zavolat na konci týdne. To ani nevydrží ;(/chjo.
Dnes jsem dělala ovu test a mám tam dvě tučný čárky. Takže jak ppznam že už je ovulace?
@kratjana Jéééé to trváááá
No po pozitivním ovu testu by měla ovulace dorazit za 24-48 hodin. Pozitivní ho máš, takže bych na to skočila dneska a ve čtvrtek
![]()
@Kikuška90 ja ti řeknu že dva měsíce zpět jsem měla takhle pozitivní test až 20.dec cyklu a dnes jsem 14.DC. Mám to jakýsi posaseny.
@kratjana Týýýo tak to je dost rozdíl
A kdy plánujete další KET? ![]()
@kratjana ahoj.teda krasna ovulka bude. skocte na to dnes a pak za dva dny.ja ovu nemela 2 cykly mam to nejake rozhozene.uz me to sere.
Holky další ket na přelomu září a října. Podle toho jak budu mít mesicky. Teď je mám začátkem měsíce tak uvidime. Co se týče sexiku- včera jsem byla běhat po 16lezech a řeknu vám že mě pěkné bolej nohy, spíš třísla ![]()
@adrusenkaaa píše:
@kratjana ahoj.teda krasna ovulka bude. skocte na to dnes a pak za dva dny.ja ovu nemela 2 cykly mam to nejake rozhozene.uz me to sere.
A testuješ celý cyklus? Nemůžeš mít ovulaci posunutou? Já když jsem otěhotněla přirozeně, tak jsem měla ovulaci okolo 29 DC ![]()
@kratjana Jééé ty běháš, já taky vždycky chtěla, ale když to zkusím, tak mě to za 2 minuty přestane bavit
Prostě mi příjde, že běžím a… nic, nudím se u toho
Já budu mít KET v září, tak to budeme skoro nastejno
![]()
Holky, platily jste v Repromedě vždycky za každý balení Gonalu zvlášť? Já už mám třetí balení a zaplatit s lístečkem na recepci mě poslali jen s prvním a posledním, tak teď nevím, jestli se to jedno neplatilo, nebo jestli na to zapomněli a mám se příště připomenout.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@Kikuška90 Vlastne je to tak, jak rikas, manzel spermio dobre, moje vysledky taky v norme, ale chteli jsme jit do druheho s jistotou, ze bude naprosto zdrave.Ted jsem se neptala.ale pochybuji..Mela jsem dva kety pod lekama, pak jsem mela jeate imuno vysetreni a netivni ket a nic..a sama dr.se divla, proc to zrovna u nas nejde…