1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.15 14:10

@Kikuška90 Vlastne je to tak, jak rikas, manzel spermio dobre, moje vysledky taky v norme, ale chteli jsme jit do druheho s jistotou, ze bude naprosto zdrave.Ted jsem se neptala.ale pochybuji..Mela jsem dva kety pod lekama, pak jsem mela jeate imuno vysetreni a netivni ket a nic..a sama dr.se divla, proc to zrovna u nas nejde… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.15 14:11

@Kikuška90 Vlastne je to tak, jak rikas, manzel spermio dobre, moje vysledky taky v norme, ale chteli jsme jit do druheho s jistotou, ze bude naprosto zdrave.Ted jsem se neptala.ale pochybuji..Mela jsem dva kety pod lekama, pak jsem mela jeate imuno vysetreni a netivni ket a nic..a sama dr.se divla, proc to zrovna u nas nejde… :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.15 14:12

• Citovat
  • Upravit
346
13.7.15 15:22

@martina.888 aha, to je bezva… to mi taky mohl říct, když na transfer máme jít v srpnu. Moc se mi nelíbí, že si mě přehazujou jak horkej brambor. No nic, musím doufat, že i tak to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.7.15 21:56

Ahojte holky, jak se mate? Ja hlasim mesicky :,( takze cekam na ovulaci, to me vzdy uklidni. panev odblokovana s kostrci, tak uvidime. jinak vsem doporucuji pred ivf cvicit mojzisovku, rikala mi to moje fyzioterapeutka, skoda, ze jsem nevedela drive.ja si to miminko vycvicim. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.7.15 11:22

Ahojky. Na imunologii neměli výsledky všechny. Máme si zavolat na konci týdne. To ani nevydrží ;(/chjo.
Dnes jsem dělala ovu test a mám tam dvě tučný čárky. Takže jak ppznam že už je ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.7.15 11:24

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.7.15 11:54

@kratjana Jéééé to trváááá :cert: :cert: No po pozitivním ovu testu by měla ovulace dorazit za 24-48 hodin. Pozitivní ho máš, takže bych na to skočila dneska a ve čtvrtek :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.7.15 13:23

@Kikuška90 ja ti řeknu že dva měsíce zpět jsem měla takhle pozitivní test až 20.dec cyklu a dnes jsem 14.DC. Mám to jakýsi posaseny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.7.15 13:55

@kratjana Týýýo tak to je dost rozdíl :think: :think: A kdy plánujete další KET? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.7.15 16:34

@kratjana ahoj.teda krasna ovulka bude. skocte na to dnes a pak za dva dny.ja ovu nemela 2 cykly mam to nejake rozhozene.uz me to sere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.7.15 19:11

Holky další ket na přelomu září a října. Podle toho jak budu mít mesicky. Teď je mám začátkem měsíce tak uvidime. Co se týče sexiku- včera jsem byla běhat po 16lezech a řeknu vám že mě pěkné bolej nohy, spíš třísla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.7.15 07:47
@adrusenkaaa píše:
@kratjana ahoj.teda krasna ovulka bude. skocte na to dnes a pak za dva dny.ja ovu nemela 2 cykly mam to nejake rozhozene.uz me to sere.

A testuješ celý cyklus? Nemůžeš mít ovulaci posunutou? Já když jsem otěhotněla přirozeně, tak jsem měla ovulaci okolo 29 DC 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.7.15 07:49

@kratjana Jééé ty běháš, já taky vždycky chtěla, ale když to zkusím, tak mě to za 2 minuty přestane bavit :mrgreen: :oops: Prostě mi příjde, že běžím a… nic, nudím se u toho :lol: Já budu mít KET v září, tak to budeme skoro nastejno :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
15.7.15 17:41

Holky, platily jste v Repromedě vždycky za každý balení Gonalu zvlášť? Já už mám třetí balení a zaplatit s lístečkem na recepci mě poslali jen s prvním a posledním, tak teď nevím, jestli se to jedno neplatilo, nebo jestli na to zapomněli a mám se příště připomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.