Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, po dlouhe dobe se zase vracim..Omlouvam se za anonym, ale mam tu par neprejicich stouralek z rodiny.Mame za sebou uz tri KETy s PGS a nejlepsima embryjkama, bohuzel nechytlo se ani jedno, tak jsme zacali setrit znovu. povedlo se mezitim otehotnet normalne, bohuzel opet nic a jsem 4 mesice po revizi…Nevim, jestli jeste nasetrime znovu na dalsi IVFko, jsem z toho smutna a zoufala..Nevite, nemaji nebo mechystaji nejakou akci na PGD nebo PGS, platili jsme si ho sami a vysli nas ti cele na 130 tis..A po nasih odberech zacali zrovna akci prave na tohle, ale ted to as nevypada…Ja tady ctu taky skoro same negativy, manzel rukal, ze to je jen o penezich.ale kvuli mne se snazi…achjo..
@Anonymní píše:
Ahoj holky, po dlouhe dobe se zase vracim..Omlouvam se za anonym, ale mam tu par neprejicich stouralek z rodiny.Mame za sebou uz tri KETy s PGS a nejlepsima embryjkama, bohuzel nechytlo se ani jedno, tak jsme zacali setrit znovu. povedlo se mezitim otehotnet normalne, bohuzel opet nic a jsem 4 mesice po revizi…Nevim, jestli jeste nasetrime znovu na dalsi IVFko, jsem z toho smutna a zoufala..Nevite, nemaji nebo mechystaji nejakou akci na PGD nebo PGS, platili jsme si ho sami a vysli nas ti cele na 130 tis..A po nasih odberech zacali zrovna akci prave na tohle, ale ted to as nevypada…Ja tady ctu taky skoro same negativy, manzel rukal, ze to je jen o penezich.ale kvuli mne se snazi…achjo..
O nějakých akcích na PGS či PGD nevím…
ale nám PGS hradila moje pojišťovna..jsem u VZP…
Ahoj Anonymní ![]()
PGS a PGD proplácí pojišťovna 100%, takže my neplatili vůbec nic. Není to akce, prostě to některé pojišťovny proplácí. Zaleží jakou máte - jakou?? ![]()
Jinak je mi to líto, že vám nevyšly už 3 KETy
, já bych měla jít na první KET na konci srpna/začátek září a mám z toho dost strach, když vidím jak to tu nevychází ![]()
Ahojky ja jsem taky vzp a pgs nam bylo proplaceno. Znama ma jinou pojistovnu-ted nevim kterou a pgd by si musela v repromede platit sama pac ta jeji pojistovna s repromedou tohle nasmlouvany nema. Ale sla do heliosu a tam to bude mit proplacene.
Jinak ja mela sest dobrych embryi po pgs a tri kety nam taky nevysly- dva ta, napul-chytlo se ale hned se pustilo, mela jsem slabe pozitivni testy. Mame jeste tri mrazacky. Chystam se jit na prelomu zari a rijna. Nedokazu si predstavit ze by se ani jedno embryo z tech sesti nechytlo. No des a hruza. Zitra bych mela mit vysledky z imunologie od pani Malickove. Jsem zvedava. Treba to vse je take o me postave. V zari budu mit rehabky na zada a s tim spojenou mojzisovku, snad se zadari ![]()
Ahoj holky, tak jsem konečně začala stimulovat na první IVF. Musím pomalu, protože mám PCO, takže jsem začínala na 75 jednotkách Gonalu, po třech dnech se nic nedělo, teď mám 125 a zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá. Na ultrazvuku byla mladá doktorka, ne že bych jí nevěřila, ale od začátku jsme chodili k primáři a nejradši bych všechno řešila s ním… to je běžnej postup, že se střídají doktoři?
@Netaneta K primáři?? Ke kterýmu? No tak ta mladá doktorka je tam ted relativně nová a mě taky nějak extra nevyhovuje. Ale já vždycky když se objednávám, tak řeknu ke komu chodím, takže já jdu vždycky ke stejné doktorce.
Já mám taky PCO a píchala jsem si 110 jednotek a měla 25 vajíček
Držím palce ![]()
@Netaneta
tak on tam primář neni každý den a vajička na UTZ nepočkaji.
já k ní chodím taky a je moc milá a sympatická a vše v klidu vysvětlí.
Zkušená si myslím je dost pracovala v jiném Car nic se neboj. ![]()
@Anonymní píše:
@Netaneta
tak on tam primář neni každý den a vajička na UTZ nepočkaji.
já k ní chodím taky a je moc milá a sympatická a vše v klidu vysvětlí.
Zkušená si myslím je dost pracovala v jiném Car nic se neboj.
Proč anonym?? ![]()
Ahoj holky já už taky začala s IVF a chodím k mudr. Hromadové. Ta se mi zdá v pohodě, chodí k ní taky někdo?
@martina.888 Ahoj holko
Já chodím k Tokarevě, ale Hromadovou už jsem taky párkrát měla a je hrozně fajn
Jaký máš protokol? A je to tvoje první IVF?
Ahoj jo je to mé první IVF, beru gonal-f a je mi po tom docela blbě ![]()
@martina.888 Jéééjda, to je blbý
Tak aspon že máš jen krátký protokol. A budete mít teda PGD, jo?
@kratjana píše:
Holky takze zitra vysledky z imuna!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak coooo??? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.