1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
22.6.15 10:22
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jo to me uklidnilo tet uz jen obavy z PGS doufam ze kdyz me neco zbude tak budu mit vetsi sanci na uspech :D

To já jsem si taky myslela, ale když vidím jak to tady holkám nevychází, tak z toho mám docela smíšený pocity :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.15 10:32

ja a neterinka :D

@Kikuška90 taky ma ten pocit ze tady ctu same neuspechy no uvidime je to posledni IVF co zkousim pak bych si zacnu uzivat zivota a treba si nejaky ditko na konec osvojit, zatim mam rozkosnou neterinku tak mam co mazlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.6.15 10:58

@marenkaF Vypadáte jako sehraná dvojka :palec: :mrgreen:… já mám zase půlročního synovce, ale to prostě není ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.15 11:04

@Kikuška90 vlastni je hold vlastni :D nastesti sestra bydli kousek tak si s malou chodim skoro kazdy den hrat a vikendy jsem bud u ni nebo maminu vyslu se bavit a vemem si ji s pritelem dom,,vlastne je takova na pul i moje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
22.6.15 12:27

@marenkaF
malá je krásná, moc Ti to s ní sluší :srdce:
neboj určitě se brzy dočkáš vlastního.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.6.15 14:27

@marenkaF Tak kolik jich jde nakonec na PGS? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.6.15 15:55

Takže základní imuno je ok. Ale test na trombofilní mutace dopadl podezřením na MTHFR heterozygot, takže musím na další krev a je možné, že to poslední miminko, co tam na nás čeká, je tímhle odepsáno. Může být i nemusí. Ach jo, proč? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.6.15 06:42

Tak devcata vcera jsem volala a mam 7 bojovnicku :D dnes jedu na kontrolni UZ, jeste me prekvapilo ze me rekly ze me za 2 tydny zavolaji jak pgs dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.6.15 07:43

@marenkaF Tak to je super :pankac: :dance: Jo jo, u nás to trvalo jen týden :) Držím palce na UTZ, já měla cca 21 oocytů a měsíc po stimulaci jsem měla zvětšený pravý vaječník, tak jsme museli KET odsunout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.6.15 18:30

@Kikuška90 tak UTZ dopadl dobre vajecniky mam jeste velky 7 cm a trochu vody v nich ale uz je to ok tak uz jsme naplanovaly na srpet KET :D :dance: :dance: no snad nam bojovnicci nejaky zustanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.6.15 19:05

@marenkaF
Jééé super zprávy..gratuluju :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.6.15 19:17

@oskárek59 dekuji :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.6.15 20:07

@marenkaF Jééé a kdy Ti to asi vychází v tom srpnu?? Já bych měla jít taky v srpnu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.6.15 20:15

@Kikuška90 pokavad se me neposunou mesicky tak si myslym ze by to mohlo byt tak toho 15.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.6.15 20:18
@marenkaF píše:
@Kikuška90 vlastni je hold vlastni :D nastesti sestra bydli kousek tak si s malou chodim skoro kazdy den hrat a vikendy jsem bud u ni nebo maminu vyslu se bavit a vemem si ji s pritelem dom,,vlastne je takova na pul i moje :D

Ahoj Maru. Ja to mám podobně jako ty. Neteř beru za vlastní a jsem řada když tu se mnou u nás je ;) zeď se segre narodila druhá Rostanda ;)

Jinak. O těch neúspěších si říkám to co vy. Není tu z nás nikdo kteréby se zadarilo v rRepromeda!!! Není to divný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.