Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jo to me uklidnilo tet uz jen obavy z PGS doufam ze kdyz me neco zbude tak budu mit vetsi sanci na uspech
To já jsem si taky myslela, ale když vidím jak to tady holkám nevychází, tak z toho mám docela smíšený pocity ![]()
@Kikuška90 taky ma ten pocit ze tady ctu same neuspechy no uvidime je to posledni IVF co zkousim pak bych si zacnu uzivat zivota a treba si nejaky ditko na konec osvojit, zatim mam rozkosnou neterinku tak mam co mazlit
@marenkaF Vypadáte jako sehraná dvojka
… já mám zase půlročního synovce, ale to prostě není ono ![]()
@Kikuška90 vlastni je hold vlastni
nastesti sestra bydli kousek tak si s malou chodim skoro kazdy den hrat a vikendy jsem bud u ni nebo maminu vyslu se bavit a vemem si ji s pritelem dom,,vlastne je takova na pul i moje ![]()
@marenkaF
malá je krásná, moc Ti to s ní sluší ![]()
neboj určitě se brzy dočkáš vlastního.. ![]()
Takže základní imuno je ok. Ale test na trombofilní mutace dopadl podezřením na MTHFR heterozygot, takže musím na další krev a je možné, že to poslední miminko, co tam na nás čeká, je tímhle odepsáno. Může být i nemusí. Ach jo, proč?
![]()
Tak devcata vcera jsem volala a mam 7 bojovnicku
dnes jedu na kontrolni UZ, jeste me prekvapilo ze me rekly ze me za 2 tydny zavolaji jak pgs dopadlo
@marenkaF Tak to je super
Jo jo, u nás to trvalo jen týden
Držím palce na UTZ, já měla cca 21 oocytů a měsíc po stimulaci jsem měla zvětšený pravý vaječník, tak jsme museli KET odsunout ![]()
@Kikuška90 tak UTZ dopadl dobre vajecniky mam jeste velky 7 cm a trochu vody v nich ale uz je to ok tak uz jsme naplanovaly na srpet KET
no snad nam bojovnicci nejaky zustanou
@marenkaF Jééé a kdy Ti to asi vychází v tom srpnu?? Já bych měla jít taky v srpnu
![]()
@Kikuška90 pokavad se me neposunou mesicky tak si myslym ze by to mohlo byt tak toho 15.8.
@marenkaF píše:
@Kikuška90 vlastni je hold vlastninastesti sestra bydli kousek tak si s malou chodim skoro kazdy den hrat a vikendy jsem bud u ni nebo maminu vyslu se bavit a vemem si ji s pritelem dom,,vlastne je takova na pul i moje
Ahoj Maru. Ja to mám podobně jako ty. Neteř beru za vlastní a jsem řada když tu se mnou u nás je
zeď se segre narodila druhá Rostanda ![]()
Jinak. O těch neúspěších si říkám to co vy. Není tu z nás nikdo kteréby se zadarilo v rRepromeda!!! Není to divný?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.