Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF Jééé tak gratuluji k 17 kouskům a držím dál palce
A taky jsem platila zbytek až když jsem šla na UTZ před KETem.
@Kikuška90 jeste ze tak ze mam nejakej tyden cas neco sehnat
jinak dekuji za gratulace jsem zvedava kolik jich tentokrat zbyde boze cekat az do nedele
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jeste ze tak ze mam nejakej tyden cas neco sehnatjinak dekuji za gratulace jsem zvedava kolik jich tentokrat zbyde boze cekat az do nedele
Neboj to uteče
Taky jsem myslela, jak to bude dlouhý a uteklo mi to jak nic. Hlavně když jsem věděla, že máme oplodněných 12, tak mi to přišlo v pohodě
A jak jsi jinak na tom? Co břicho?
@Kikuška90 ani me nemluv dnes jsem si dala volno a chtela zitra do prace ale to me pritel hned sprdl, chodim jak blbec ohla dopredu, nemuzu se poradne hnut a dnes se me chtelo i zvracet, kdyz jdu vic jak 20 metru tak uz mam problem s tlakem v brise kterej uz nemam jen v podbrichu ale uz me to boli i pod prsala proste cely bricho ![]()
@marenkaF Ahoj, musím ti říct, že jsi měla teda pěknou nadílku vajíček. Bud ráda, aspon to nemusíš podstupovat celé znova. určitě z některého vajíčka vznikne tvoje budoucí miminko, o to se neboj. Tolik krásných vajíček. Držím ti moc palečky aby ti to dopadlo všechno dobře. Hodně pij, a jes bílkoviny a odpočívej, přítel udělal dobře, že tě sprdnul, žádná práce, ale odpočinek. ![]()
@adrusenkaaa dekuji za tak milou zpravu, dnes me volaly z repromedy ze me zatim chteji rict ze to vypada ze tech 8 embrijek bude ale at si jeste zavolam zitra ze jeste musi 2 otestovat ale i tak jsem rada ze me zbyde neco na tu genetku
![]()
@marenkaF
krásné zprávy ![]()
takže zítra ještě budeš volat jo…
a jak se citiš? Už je ti fajn???
@marenkaF Supééér, gratulace
Držím palce aby jich co nejvíc prošlo genetikou. Uvidíš zítra, oni je mrazí až 6. den ![]()
@Kikuška90 dekuji i kdyby jich na konec slo jen 6 tak jsem nadsena kdyz me naposled zbylo po PK jen 2 tak tet uz je zas vetsi sance
hi ja se zblaznim cekat 4 tydny
![]()
@marenkaF píše:
@Kikuška90 na to PGS
A už Ti dneska volali?? No mě taky řekli tuším 3-4 týdny a přesně po týdnu volali
![]()
@Kikuška90 jeste ne tak to vypada ze si v jednu budu volat sama jsem jak na trni ![]()
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jeste ne tak to vypada ze si v jednu budu volat sama jsem jak na trni
Já jsem taky byla, ale tak když už ti včera řekli, že minimálně 6 jich máš, tak to je dobré
![]()
@Kikuška90 jo to me uklidnilo tet uz jen obavy z PGS doufam ze kdyz me neco zbude tak budu mit vetsi sanci na uspech ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.