1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
17.6.15 19:35

@marenkaF Jééé tak gratuluji k 17 kouskům a držím dál palce :hug: :pankac: :pankac: A taky jsem platila zbytek až když jsem šla na UTZ před KETem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.6.15 19:41

@Kikuška90 jeste ze tak ze mam nejakej tyden cas neco sehnat :D jinak dekuji za gratulace jsem zvedava kolik jich tentokrat zbyde boze cekat az do nedele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
17.6.15 19:44
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jeste ze tak ze mam nejakej tyden cas neco sehnat :D jinak dekuji za gratulace jsem zvedava kolik jich tentokrat zbyde boze cekat az do nedele

Neboj to uteče :D Taky jsem myslela, jak to bude dlouhý a uteklo mi to jak nic. Hlavně když jsem věděla, že máme oplodněných 12, tak mi to přišlo v pohodě :think: A jak jsi jinak na tom? Co břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
17.6.15 19:48

@Kikuška90 ani me nemluv dnes jsem si dala volno a chtela zitra do prace ale to me pritel hned sprdl, chodim jak blbec ohla dopredu, nemuzu se poradne hnut a dnes se me chtelo i zvracet, kdyz jdu vic jak 20 metru tak uz mam problem s tlakem v brise kterej uz nemam jen v podbrichu ale uz me to boli i pod prsala proste cely bricho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.6.15 15:59

@marenkaF Ahoj, musím ti říct, že jsi měla teda pěknou nadílku vajíček. Bud ráda, aspon to nemusíš podstupovat celé znova. určitě z některého vajíčka vznikne tvoje budoucí miminko, o to se neboj. Tolik krásných vajíček. Držím ti moc palečky aby ti to dopadlo všechno dobře. Hodně pij, a jes bílkoviny a odpočívej, přítel udělal dobře, že tě sprdnul, žádná práce, ale odpočinek. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.6.15 12:43

@adrusenkaaa dekuji za tak milou zpravu, dnes me volaly z repromedy ze me zatim chteji rict ze to vypada ze tech 8 embrijek bude ale at si jeste zavolam zitra ze jeste musi 2 otestovat ale i tak jsem rada ze me zbyde neco na tu genetku :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.6.15 12:55

@marenkaF
krásné zprávy :hug:
takže zítra ještě budeš volat jo…
a jak se citiš? Už je ti fajn???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.6.15 12:56

@marenkaF Supééér, gratulace :hug: :hug: Držím palce aby jich co nejvíc prošlo genetikou. Uvidíš zítra, oni je mrazí až 6. den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
21.6.15 13:01

@Kikuška90 dekuji i kdyby jich na konec slo jen 6 tak jsem nadsena kdyz me naposled zbylo po PK jen 2 tak tet uz je zas vetsi sance :D hi ja se zblaznim cekat 4 tydny :( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.6.15 13:57

@marenkaF na co 4 týdny??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.15 09:51

@Kikuška90 na to PGS :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.6.15 09:56
@marenkaF píše:
@Kikuška90 na to PGS :zed:

A už Ti dneska volali?? No mě taky řekli tuším 3-4 týdny a přesně po týdnu volali :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.15 10:06

@Kikuška90 jeste ne tak to vypada ze si v jednu budu volat sama jsem jak na trni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.6.15 10:09
@marenkaF píše:
@Kikuška90 jeste ne tak to vypada ze si v jednu budu volat sama jsem jak na trni :D

Já jsem taky byla, ale tak když už ti včera řekli, že minimálně 6 jich máš, tak to je dobré :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.6.15 10:20

@Kikuška90 jo to me uklidnilo tet uz jen obavy z PGS doufam ze kdyz me neco zbude tak budu mit vetsi sanci na uspech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.