Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já si třeba nemyslím, že je laparoskopie zbytečná..
díky ní vím, že přirozeně nikdy neotěhotním a kdybych na ní nešla tak to doteďka nevím ![]()
Doktorka mi to doporučila před IVF.
@kratjana kurnik, ja nevim kde jsem to četla! ale opravdu můžeš mit něco i od psíka! ja moji fenečku zbožňuju taky
teším se k té Maličkové! musím ještě na gyndu pro tu žádanku! ale na to je ještě čas! áchjo, závidím vám mrazáčky ![]()
@kratjana píše:
Ja si řekla o imunologii gyndarce a ta mi řekla at jdu do repromedy s tou hádankou spolupracuje s nimi. Ale zavolala jsem malickove a jdu v červnu do prahy. Slyšela jsem ze cary to imuno nedělají pořádně
ještě jsem se tě chtěla zeptat, takže ty povezeš Maličkové doporučení od tvé gyndařky nebo z repromedy?
@adrusenkaaa děkuji! no ja jsem nikdy nebyla! věděla jsem, že manža
má špatný spermio, tak jsem sebe neřešila! uvidíme co u té Maličkové, a pak se vrhneme do 3.ivf na podzim! a posledního snad!!jinak ti budu držet pěsti, ať ti výsledky dopadnou dobře ![]()
@rossie0911 píše:
@kratjana mě se zdá že 3×! na pul toku vždycky
Cože to myslis? Jev ted na co reagujes.
Zadanou mám od gyndarky. Ale ta mi řekla abych šla do repromedy. Ale na to se mužů. Tam to prý nedělajíkomplet. Taky se ttěším. Ja doufám ze jsme zdravi-vhci to mít pro svůj klid. Tu hysteroskopii a laparo bych ch chtěla taky. Ale je mi blby ji o to říkat. Jako bych ji nevěřila. Ani nevím co to přesně je. Vim jen ze to někdo podstupuje před ivf
Holky jsme pozvání na křtiny synovci. Dává se nějaký dárek?/nebo dávají kmotri?
@kratjana píše:
Cože to myslis? Jev ted na co reagujes.
Zadanou mám od gyndarky. Ale ta mi řekla abych šla do repromedy. Ale na to se mužů. Tam to prý nedělajíkomplet. Taky se ttěším. Ja doufám ze jsme zdravi-vhci to mít pro svůj klid. Tu hysteroskopii a laparo bych ch chtěla taky. Ale je mi blby ji o to říkat. Jako bych ji nevěřila. Ani nevím co to přesně je. Vim jen ze to někdo podstupuje před ivfHolky jsme pozvání na křtiny synovci. Dává se nějaký dárek?/nebo dávají kmotri?
kže zda tomu dobře rozumím tak pojedeš k Malíčkové se žádankou co ti vypsala gyndařka? jinak jak jsem psala o te
smlouve, tak 3× ti muze zamestnavatel prodluzovat smlouvu na dobu určitou, pu 6 měsícićh, tzn 1,5 roku! Jinak co se tyka tomu daru pro synovce! já mám teď taky synovečka od ségry, a tomu cpu spodem horem! takže vyloženě křtiny bych neřešila! myslím že je to sice na počest toho malého, ale u náš dávaji jen prarodiče, třeba zlaty řetízek nebo přívešek! ale myslím že to ty to řešit nemusíš!
@rossie0911 jsi moc hodná. Víš co mě štve, že každý doktor ti řekne něco jiného. Mě řekl, že ta laparoskopie je zbytečná, když podstupuješ ivf (proč? protože ti jakože profouknout vaječníky, když tam máš srůsty, a když jdeš na ivf a máš srůsty, tak to nevadí, jelikož oplodnění probíhá mimo tělo ženy a tobě už vloží embryo do dělohy ne do vejcovodu, kde vzniká oplodněné vajičko) takhle mi to bylo vysvětleno. ale uvidime, zítra jdeme na tu konzultaci. Na podzim půjdeme taky na další ivf, tedka už na to moc nemyslím, jelikož chodím do práce a uklidnuje mě to, že se snažíme přirozeně. Začínám přemyšlet, že si objednám u astrologa dny na početí. Sice je to i na netu, ale může se to lišit. Chceš to poslat? Početí podle datumu narození? Já to tak zkouším ![]()
@kratjana
smlouvu můžou prodlužovat max.3.krát na rok na dobu určitou a pak musì na dobu neurčitou
alespoñ já to tak měla… ![]()
Zdravím děvčátka, dneska jsme šly s přítelem si pro výsledky, podotýkám do jiné kliniky. Přítel má spermiogram v pořádku a krev taky, já mám taky všechno v pořádku (dělali mi testy, zda nemám protilátky na spermie, na embryo, zda nemáme pohlavní nemoc, hormony) takže mi doporučil laparoskopii, zda nemám srůsty. Jsem v šoku, chápete to? že nám řekli jinou diagnozu než repromeda? V pubertě jsem byla na operaci slepém střevu, a prý se potom dělají srůsty. Něco si načtu a uvidíme.
@adrusenkaaa Mě to teda příjde normální
Pokud jste měli jediný problém to spermio, tak o tom každý ví, že není pořád stejné. Takže se asi vylepšilo… každopáně pokud se snažíte rok a z IVF vám „zbylo“ jen jedno embryjko, které se nechytlo, tak mi nepříjde všechno úplně v pohodě ![]()
@kratjana že můj přítel není schopný mě oplodnit, že nám davají 2% na přirozené početí. To říkal můj gynekolog se kterými spolupracuje. nevím čemu mám tedka věřit. zkusím pouvažovat o hysteroskopii, to ti dělají při vědomí zavádí tekutinu a poznají, zda jsou vejcovody průchozí, ale známe mi říkala, že to docela bolí. Tak uvidim, popřemyšlím.
@Kikuška90 Ale to že neuschytilo se srůsty nemělo nic společného. A ukazovala jsem mu starý spermio a říkal, že je taky v pořádku, asi mají každý jiné tabulky na to. tak tedka babo rad kdo má pravdu že?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.