1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
22.5.15 11:21

@Kikuška90 je tak to je husty ze uz tak u malyho embria to zjisti, ja si rikala taky ze bych se zeptala ale je me to u te tokarevy nejaky blby :oops: a co mate??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 11:26

@marenkaF Řeknou Ti to, vůbec Ti to nemusí být blbý, jsou to přece tvoje děti :mrgreen: Já mám taky Tokarevu, už od začátku a jsem s ním moc spokojená, jen si na ní musí prostě člověk zvyknout, ale na mě je hrozně hodná :palec: A máme 5 holčiček a 1 klučíka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 11:38

@Kikuška90 na me je taky hodna jen ji obcas moc nerozumim jak mluvi potichu a citim se jak vul kdyz furt rikam coze coze??? tak to mate peknou zbirku holcicek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 11:54

Holky nechcete nektera hormonalni naplasti mam je od 1 IVF jeste maji trvanlivost bohuzel me nedaly dobre a brala jsem prasky a bylo to i pohodlnejsi lezi mi tu cela krabicka a jeste tam je ale 1 naplast na vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 12:06
@marenkaF píše:
Holky nechcete nektera hormonalni naplasti mam je od 1 IVF jeste maji trvanlivost bohuzel me nedaly dobre a brala jsem prasky a bylo to i pohodlnejsi lezi mi tu cela krabicka a jeste tam je ale 1 naplast na vic

Jééé já bych je brala :pankac: :pankac: Do kdy mají trvanlivost??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 12:10

@Kikuška90 do 06/2016 je jich tam 6 ks a jsou to Estrapatch 60

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 12:15
@marenkaF píše:
@Kikuška90 do 06/2016 je jich tam 6 ks a jsou to Estrapatch píše: Více

Mrknu jestli mám doma ty stejný, ale myslím, že jo. Tak v tom případě bych je brala, protože když to vyjde tak se lepí až do 12.týdne, takže náplatí nebude nikdy dost :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 12:25

@Kikuška90 to jo no me nedrzely a kdyz tak jen okraje a do tet mam po nich jizvy ze me to bud popalilo nebo strhlo kuzi, tak jsem si misto nich nechala dat prasky je to pohodlnejsi a jak jsem zjistila tak i o neco levnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 12:27

@Kikuška90 kdyz tak me napis adresu do soukrome zpravy ja musim koncit pojedu na nakupy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
22.5.15 12:32

@marenkaF Tak přesně stejný problém s náplastmi jsem měla taky. Dobrý dobrý a po měsíci a půl mi naskákala tak strašná vyrážka, že jsem myslela, že si ty místa rozškrábu do krve. Úplně mi to opuchlo a teprve teď to konečně zmizelo.

@Kikuška90 Já mám taky doma zásobu, tak kdybys jich chtěla co nejvíc, pošlu ;-) Se ozvi, až budeš vědět, kolik jich bude potřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 19:05

@missy-m taky me to svedelo ale nedrzelo me to od zacatku jen kraje jinak vsede bublina a jizvy mam jeste tet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.5.15 14:53

@Kikuška90 a jaký stimulační lék jsi měla při prvním a druhým ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.5.15 14:59

Ahojte holky, já mám dneska nějakou depku, asi to bude tím, že je venku škaredě. Já se strašně těším na další ivf, je to sice za dlouho tak říjen nebo listopad, ale vím, že to uteče jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.5.15 16:27

@adrusenkaaa ahoooj, to je tím počasí! určitě! páč ja to depku mám taky, mě totiž ode dnešního oběda bolí bricho, typu přicházejicí menstruace, a to je tak, jak jsem to měla první ivf, 6.den po transferu jsem krvácela! tak už jsem i brečela na záchodě! aby mě manžel neviděl :,( je to hovnooo, rikam si ze já ani na ten test zase nevydržím! už si říkám, že jsem prostě debil, kterýho tělo nepřijme mít embryjko v sobě! :zed:toť moje hnusná deprese :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.5.15 16:34

@rossie0911
v klidu rossie nestresuj se zbytečně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.