1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
21.5.15 22:39

@rossie0911 ahoj koci, moc drzim pesti, aby se mimisek krasne zavrtal :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
22.5.15 08:46

@kelynka děkuji! no snad se zavrtalo! pri prvnim ivf jsem zacla krvacet 5. den, tak snad to bude jinak! mám strašný strach :roll: zatím nic nepocituji, jen ve středu jak bolest na menes, a ted obcasne pichani, ale jenom na leve straně, no a prsa mám už od transfer na bocích jak balóny a na bocích bolavá! a co ty? jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 10:17

Ahojte devcata chtela bych se vas na neco zeptat,,,tet me ceka 2 IVF s PGS ale mam strach ze me nezbyde zadne mimi u 1 IVF jsem mela 20 vajuch a po oplodneni a PK me zbyly 2 a tet se obavam ze po PGS me nezbyde nic. Muzu tedy vedet jak jste na tom byly vy??? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 10:26

@marenkaF Žádný strach :hug: :hug: U nás :
1. IVF - 5 vajíček, zbylo jedno embryo ve fázi moruly - chytlo se, ale nevydrželo
2. IVF - 21 vajíček, nechali jsme oplodnit jen 12, oplodnili se všechny, po PK jich bylo 9, ale PGS proplácí pojišťovna jen u 8, z toho máme 6 zdravých mrazáčků (mrazení proběhlo 6. den po OPU)
Po druhým IVF jsem otěhotněla přirozeně, ale bohužel v 9tt ZT a revize. V pondělí jdeme na konzultaci, kdy můžeme jít na KET :dance:
Měla jsem jiný stimulační lék ted při druhým pokusu a větší dávky, aby bylo více vajíček. Podle výsledku byly i kvalitnější.
Kdy začínáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 10:40

@Kikuška90 ahoj tak to me trochu uklidnilo, ja cekam tet koncem mesice MS a zacnu se stimulaci, na zavedeni ( pokud neco zbude) tak jsme domluveni na srpen…je tak to budu drzet pesti aby se te mimco uz drzelo jak kliste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 10:48

@marenkaF Děkuji :hug: :hug: A jakej máš stimulační lék? A neboj se, určitě Ti něco zbude, zrovna včera jsme se tu shodli, že neznáme nikoho, komu by nezbylo po genetice vůbec nic. :pankac: A máš krátkej protokol? A ke komu chodíš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
22.5.15 10:54

@marenkaF měla jsem při prvním ivf jedno embryjo a pri druhem mi po PGS zbylo jedno zdravé! a to mám od úterka u sebe, tak se modlím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 10:55

@Kikuška90 tak podle vseho budu mit asi zase kratky protokol a budu si pichat Gonal F 175 j, jinak chodim k Tokareve je dobra ale vic se domluvim s Hromadovou,,tak to doufam ze nebudu prvni komu nic nezbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 10:59

@marenkaF Já ted na podruhé taky píchala Gonal. Pro mě je teda lepší - protože ty výsledky byly mnohem lepší. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 11:01

@Kikuška90 ja mela gonal i pred tim to jsem si pichala 150j ale pak me to navysily na 200 tak tet bych mela mit neco mezi tech 175,jinak uz se nemuzu dockat az na to ze budu nafoukla jak balon :D a pak ty bolesti po odebrani, nevite zda bych si musela po odebrani zaplatit i kapacku? minule tak holky spaly a ja mela celou dobu bolesti a nemohla jsem spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 11:05

@marenkaF Tak to Ti řeknu naprosto přesně - kapačka proti bolesti je zadarmo :palec: :palec:.. Já ted měla 28 foliků (z toho těch 21 vajíček) a když jsem se probudila, tak jsem myslela, že mi pravej vaječník vyskočí z těla, byla to bolest jako kráva :cert: :cert: Sama sestřička se mě ptala jestli chci něco na bolest, že ví, že jsem měla hodně foliků. A asi v půlce kapačky přišla šílená úleva a ta bolest už se nevrátila :dance: :dance: :dance: Díky bohu za kapačku :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 11:09

@Kikuška90 je tak to jak tam tet pojedu tak hned si to domluvim, to byla hrozna bolest, po pul hod, me daly brufen ale ten moc nezabral a vecer jsem mela zas strasne bolesti, jinak ja mela 26 foliku a z toho 20 oocytu :D byla jsem fakt jak balon :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 11:14

@marenkaF Já vůbec nic :mrgreen: Akorát poslední 2 dny před OPU mě začalo píchat na stranách, ale žádná katastrofa. Nafouklá jsem byla až po OPU - to jsem měla pupek :D :oops:, chytla jsem trochu OHSS, ale neřešila jsem to s Dr. Jen jsem hodně pila a jedla bílkoviny, naštěstí to s MS odešlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.5.15 11:17

@Kikuška90 taky jsem hodne pila a jedla bilkoviny, ja teda nastesti piju porad hodne tak me to moc zabrat nedalo :D jeste jsem cetla ze pry me reknou pri zavadeni co me zavedly zda holcicku nebo kluka je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
22.5.15 11:19

@marenkaF No já na KETu ještě nebyla, ale když se zeptáš, tak ti to řeknou. Každopádně my víme u všech 6 embryí co máme, normálně jsme se zeptatli Dr. a nebyl problém :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.