1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
26.5.15 20:15

Ahoj kocicky :-) :-) :-) moc vas zdravim. Chodim do prace tak trochu nestiham. Ale docitam vas poctive.
Co se tice ketu tak je urcite lepsi nativ a i uspesnejsi. V repromede mi rekli ze az o deset procent. Preci jen je to prirozenejsi. Ja planuji ket taky v srpnu ale kdyby ovulka nebyla tak pockam. Nechci si to bycitat. Podle testu jsemmela ovulaci ted naposled 21.dc. 30.dc-patek- jsem si dala sprchu a potom jsem do pul hodky zakrvacela. Na kalhotkach 3×3cm. Nikdy mi to tak rychle z niceho nic neprislo. Cumela jsem jak jelen. Ani zadne bolesti. No a dnes je utery a nic proste tim 3×3cmetry krve to skoncilo. Jen trochu spinim-na papire. Tak vam nevim co to ma byt. To uz byla jako menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.5.15 12:59

@kratjana ahoj, no to je dost, že se na nás příjdeš podívat. Ty jo taková slabá ms, udělej si test, zda nejsi v tom. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.5.15 13:02
@adrusenkaaa píše:
@kratjana ahoj, no to je dost, že se na nás příjdeš podívat. Ty jo taková slabá ms, udělej si test, zda nejsi v tom. :mrgreen:

Ještě to tak :roll: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac:

@kratjana Týo, tak to jsem nevěděla, že to má takový úspěch ten nativ. Přemýšlím, že si koupím OVU testy a začnu sledovat ovulku (jestli nějaká je). Jinak jsem holky dneska 21 dní po revizi a včera jsem krvácela a dneska špiním :zed: :zed: Jsem rozbitá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.5.15 16:09

@Kikuška90 kikus určité si dělej testy at vis na čem jsi!!! Ja je dělala ted naposledy a mela jsem pozitivni 21.DC. Jfe mi o ZO aby mi dr 1ě. DC cyklu neřekla nic ovulace nebude. Ja ji řekne že ji mivam později cca 21.DC. Někdo si měří i teplotu. Ale musíš ve stejnou dobu když vstavas. A to já bychnedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.5.15 16:10

Holky jdu na křtiny synovce. Dává SR farrk? Nejdeme jako kmotra a kmotr. Ale jako teta a strýc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.5.15 06:33

Tak jsem dneska testla, a úplně bílo!!! :,( takže už se smiřuji s neůspéchem! ale co dál??? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.5.15 06:42

@rossie0911 Kolikátý jsi dneska den po KET?? Třeba je ještě brzy :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.5.15 08:17

@Kikuška90 byla jsem na Ket 19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.5.15 08:23

@rossie0911 Tak dneska jsi 9. den.. to je ještě nemusí nic znamenat :hug: :hug: :hug: Kldidně se čárka může ještě objevit, nevěš hlavu :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.5.15 08:29

@Kikuška90 jj zkusim v neděli,,ale nevěřím tomu! Přemýšlím co dál! chtěla bych se objednat na tu imunologii do Prahy nebo do Plzně? nevíte co k tomu potřebuji? a jak to tam chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.5.15 08:48

@rossie0911
ještě nestresuj!! A zkus počkat… :hug:
na imunologii bys potřebovala doporučení od CAR..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.5.15 11:14

@oskárek59 po dvou ivf mi snad doporuceni daji! :cert: :! pockam a v pondeli bych si tam hned zavolala a objednala se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.5.15 11:21

@rossie0911 A ty nejdeš v úterý na krev a UTZ?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.5.15 11:31

@rossie0911
dají ti ho určitě..v tom bych problém neviděla.
Ale počkej a nestresuj se do neděle a testování daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.5.15 14:57

Ja si řekla o imunologii gyndarce a ta mi řekla at jdu do repromedy s tou hádankou spolupracuje s nimi. Ale zavolala jsem malickove a jdu v červnu do prahy. Slyšela jsem ze cary to imuno nedělají pořádně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.