Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa
já ti to řeknu tak..mě Hromadová doporučila laparku..
ničeho se neboj vše se dělá v narkóze a tebe bude max. druhý den pobolívat podbřišek…
mě přišli na to, že mám srostlé vejcovody a přirozeně neotěhotním..
a přitom jsem nikdy neměla zánět ani žádné jiné problémy..
a v těch srostlých vejcovodech koluje zánětlivá látka která ohrožuje i při IVF vložené embryo v děloze tak proto jsem ráda za tu laparoskopii..
a s tím spermiem má Kikuška90 pravdu..můj byl 3-krát a pokaždé měl jiné výsledky
@oskárek59 aha to jsem nevěděla, a jak ti přišly na to že máš srostlé vejcovody to viděli ultrazvukem?
Holky včera mi přišli na to, že mám cystu. myslíte si, že to odejde s mentruaci máte zkušenost?
@adrusenkaaa
viděli velkou cystu na jednom vejcovodu a na druhém nic..
no a při laparce zjistily že už musí rovnou operovat..
takže tak..cysty jsem měla několikrát většina odešla s MS…
ale nyní mě můj gyndař raději hlìdá..
Ahoj holky, taky mě čeká první IVF v Repromedě, tak tady sbírám rozumy. Přečetla jsem za tři dny celou diskuzi..:-) Do tří týdnů začnu stimulovat. Manžel má špatné spermio (0 procent zdravých). V Repromedě jsme byli poprvé v listopadu a od té doby čekáme (operace u muže, různá vyšetření). Budeme mít prodlouženou kultivaci, PCSI PGS a prostě všechno, předběžná kalkulace 31 000. KET teda asi někdy na přelomu července a srpna, mívám delší cykly, tak uvidíme.
@Netaneta ahoj, tak to mě mrzí, že manžel má 0 %,ale klinika si s tím poradí. Budu ti držet palečky at to dobře dopadne. já budu začínat cvičit mojžišovou metodu, tak jsem zvědavá, zda mi to pomůže.
Ahojte devcata chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s dr kafkou??? dnes jsem byla na UZ a nikdo me nerekl ze tam moje DR nebude a osetroval me Kafka, no spokojena jsem s nim nebyla byl nejakej protivnej a jeste me videsilo ze me naplanoval pichani posledni injekce jinak nez jsem to mela u prvniho cyklu
@marenkaF ja s nim mam dobrou zkusenost. Delal mi ket a byl moooc prijemny, vtipkoval.. ![]()
@marenkaF
já ho měla taky a byl vcelku milý…
a taky zastupoval moji doktorku..
neboj jako lékař jistě ví co dělá asi toho na něj bylo včera oprabdu hodně…
@oskárek59 no treba jsem ho vydesila svym vyrazem
ta predstava jak jsem si v klidu sedela na koze a najednou me tam vleze nejakej mladej chlap
semnou to trhlo
musela jsem koukat jak pero
taky me to mohly rict dopredu ![]()
Holky muz se vas zeptat kdy jste si pichaly ovitrelle???ja u 1 IVF v patek vecer a rano jsem jela na punkci a tet me to doktor napsal na dnesek vecer a punkci mam az v utery rano, pride me to nejak pozde aby me vajicka neuekly
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.