Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF
ja ovitrelle pichala večer vždy ve 21.hodin a odběr byl až 2.den v 9.hodin ráno..
takže pokud budeš pichat dnes odběr bude v úterý ne???
Teda já to tak měla u obou IVF..
a už víš kdo ti bude dělat OPU?
@oskárek59 tak para uz jsem klidna potrebovala jsem neco takoveho napsat ja picham dnes v 21:00 a jdu v utery na 8:00,jinak nevim kdo me to bude delat, misto Tokarevy jsem tam v patek mela nejakyho Kafku a ten uz me to sam nejak naplanoval, moc jsem se ho neptala nevypadal ze je v nalade, stacilo me kdyz jsem mu rikala ohledne kapacky ze naposled jsem mela velky bolesti tak me odbyl tim at si to domluvim po operaci a odesel
@marenkaF
to neni moc hezký přístup.. ![]()
Ale jinak neboj naplánoval to dobře..v úterý budu držet palečky ![]()
a neřekl ti alespoň kolik vidí vajíček tŕeba jen cca??
@oskárek59 nerekl me vubec nic byl nejakej divnej asi toho mel moc, ale podle toho co rikal sestricce kdyz zapisovala tak jsem napocitala ale 20,,,uvidime snad neco bude minule jsem mela 26 na oplodneni slo 20 a po PK zbyly 2 a tet mam jeste genetiku tak doufam ze neco zbyde
@marenkaF
neboj určitě všechno dobře dopadne..a nějací zdravý bobinci na tebe
budou čekat.. ![]()
@oskárek59 doufam ze jo uz tet se hladim po brise a ukecavam
ale uz se tesim na utery boli me v levo a uz me to jde i do zad
@oskárek59 jeste jsem se chtela zeptat jak to pak bude? kdyz budu mit PGS to si pak musim zas zaplatit KET? nebo je to prvni zavedeni klasicky v cenne?
@marenkaF
KET platit nebudeš ten bude v ceně 2.IVF jelikož nebudeš mít ET..
![]()
@oskárek59 uf to me spadl kamen ze srdce
uz nevim kde bych na to brala ![]()
@marenkaF ahoj, ja jsem pichala ovitrelle vecer ve 21h a na olu jsem sla za dva dny v 9h rano, neboj, nikam neutecou, akorat dozraji.
Ahojte holky, jak se máte? Já jsem dneska poprvé byla u fyzioteraputky co svičí Metodu Mojžíšové a dozvěděla jsem se od ní hodně věcí.
1. je lepší cvičit metodu Mojžíšové před umělým oplozením, embryo se dobře uchytí.
2. Zjistila mi, že mám bloklé žebro, vrátila mi to hnedka na místo.
3. Mám vykřivenou pánev, a jak na mě sahala, tak mi řekla, že jdou cítit známky neplodnosti. Naučila mě už nějaké cviky co mám cvičit každý den.
4. Po měsíčkách k ní příjdu a odblokuje mi tu pánev, ale bohužel je to přes konečník, ale co bych pro miminko neudělala že. Budu prostě cvičit ty cviky co mě naučila, naučí mě ještě další, a když během půl roku neotěhotním, tak mi říkala, že je to jasné, že to jso srůsty na vaječnícíh a doporučuje mi pak hned ivf, protože moje tělo bude připravené na přjetí embrya. Budu se modlit at otěhotním přirozeně.
Mám z té ženské dobrý pocit, ona ví co dělá, rozumí tomu. A musím říct, že mě po to jejím cvičení a odblokování bolí spodek, snad to nevadí.
Tak devcata uz to mam za sebou, akorat peknej trapas jak me zbudily zacala jsem hned brecet bolesti tak me dali kapacku rikaly ze pri te me zbirce je to normalni:( mela jsem 36 oocytu,,a na oplodneni jde 24,zitra me budou volat kolik se jich oplodnilo tak jsem zvedava,,,jinak jsem jeste dostala injekce na redeni krve a nejaky prasky proti OHSS ktery mi pry hrozi
bolesti teda mam nemuzu poradne chodit sla jsem kousek do obchodu a malem jsem nedosla ![]()
@marenkaF
ahojky dneska dopoledne jsem na tebe myslela..
máš teda super „snůšku“ gratuluji měla jsem to téměř jako ty..jen ty bolesti mě trochu minuly.. ![]()
držím palce ať se oplodní co nejvíc a zítra napiš ![]()
kdo ti nakonec dělal OPU??
@marenkaF Woow, gratuluju k takové úrodě
Vy jste oplodňovali všech 24 vajíček? A máte i PICSI?.. Já měla tuším kolem 22 oocytů a bolelo mě břicho a měla jsem ho nafouklý až do MS. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.