Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Ja si řekla o imunologii gyndarce a ta mi řekla at jdu do repromedy s tou hádankou spolupracuje s nimi. Ale zavolala jsem malickove a jdu v červnu do prahy. Slyšela jsem ze cary to imuno nedělají pořádně
Nedělají celkovou imunologii, jen základní ![]()
@kratjana můžeš mi dát prosim čislo na tu Maličkovou? a stači teda potvrzeni od gyndaře??
@rossie0911 kocenko,na zitra drzim pesti, aby byly na testiku vytouzene //
![]()
@kelynka děkuji,necham ten testik na zitra, ale vubec tomu neverim! ale děkuji
zitra napisu ![]()
Tak holky, vůbec nic!!! druhé neůspěšné Ivf za mnou! Tak nevím co dál! chci se objednat na tu imunologie do Prahy! a taky jsem nikdy nebyla na laparoskopii a hysteroskopii, co myslite, mám se na to objednat?
@kratjana ahojky, muzes mi prosim poslat cislo na Maličkovou?
@kelynka njn! už si připadám jak hňup! už jsem objednaná na srpen k té Maličkové, tak třeba pomůže! ptž u mě hned druhy den transferu je šílená bolest na menses, tak jestli opravdu nemám nějaké protilátky, nebo něco! kazdopadne tobe drzim moc pesti
ja budu uzivat leto, a pak se vrhnu na 3.ivf jak dopadnu u Maličkové! tak snad to tady rozjedete, ať vás pak můžu následovat ![]()
@rossie0911 ahojky. Je mi to líto ze to nevyšlo. Si říkám že nnevím o Nikon komu by se podařiloootěhotněta uudržet v repromede. Myslím z e naší diskuze.
Koukam ze už jsi objednána. Ja ani nevím jestli jsem si číslo na ni uložila. Ještěmměsíc a hurá do prahy. PPředpokládám ze let budu mít az v srpnu.
@rossie0911 Jéééjda
Drž se
![]()
@kratjana Poslední dobou se tu vůbec nedaří
tak si říkám to stejné co ty. A myslím, že se vykašlu na ty jejich kecy, že dvě embrya jsou risk… ![]()
@kratjana no co se repromedy a úspeššnosti týče, tak nevím co se tam děje! když koukám na Helios tak úspech za úspěchem! no jinak jsem se tě chtěla zeptat, ty jsi taky velká psíčkařka, že? ptž údajně psíci přenáši spousty nemocí, které samozrějmě my nepociťueme, a to je velky problem otěhotnění! já jsem taky psíčkař, a mám ji doma fenečku, tak jsem zvědavá, zda na to Malíčková dojde! jdu 24.8.tak už teď jsem nedočkavec!
@rossie0911 to jsem tedy ještě neslyšela. U kočky hrozí toxoplazma či co a u psu nevím. Ja si pruský beru i FO postele a jsou to opravdu moji milacci. Ja bych se tím nestresovala. Spoustu lidi ma pejsky a těhotenství maji zasebou.
Děvčata kolikrat zaměstnavatel může prodlužovat smlouvu s dobou určitou?
@rossie0911 ahoj moc mě to mrzí, že to nevyšlo. Ohledne laparoskopii a hysteroskopii, když podstupuješ ivf, tak je to zbytečné, jelikož ti u tohodle zákroku profouknout vaječníky a podívají se, zda nemáš srůsty. Můj lékař mi řekl, že je to zbytečné, když půjdeme do ivf. Ale zato ve středu jdu k nějakému gynekologovi je to primář a podívá se na mě ult, zda tam neco neuvidí. A budeme mít nové výsledky co se týče spermiogramu a krve, tak jsem zvědavá, jelikož jsme šli do jiné kliniky, co nám řeknou.
Holky já si myslím, že je to náhoda, že sotva v repromede nám ženám se nedaří otěhotnět. na jiných diskuzích taky ženské neotěhotněly po ivf a byly z jiných centrech, prostě si myslím, že lžou všechny centra co se týče v procentech uspešnosti, ivf je těžký boj a otěhotnění se podaří až poněkolikáte, to vídím, jak si pišu s ženskýma a málokteré se podaří hned otěhotnět. Musíme bojovat!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.