1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
23.5.15 16:41

@oskárek59 no ráda bych, ale když ten nával na tu menstruaci mám, tak to jde tězko! prostě si myslím, že mám nějaký problém v sobě, nějaký hormonální :x
myslela jsem, ze aspon ry naplasti mi tu menstruaci podrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.5.15 17:17

@rossie0911 holka neboj, podaří se ti to! třeba to není ms, kamaradka jak otěhotněla měla ty samé příznaky jako ms, dva dny špinila a pak nic a byla těhotná. Dej si něco dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
23.5.15 20:19

@rossie0911 a ty neberes utrogestan??? ja kdyz ho mela tak jsem prez nej ms nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.5.15 21:34

@rossie0911
já když otěhotněla tak jsem měla taky bolesti na MS…
už jsem říkala i mému nepovedlo se..dostanu menses..
a ejhle druhá čárka mě čekala…i když to nedopadlo fajn..
MS bolesti nic neznamenají… :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.5.15 21:56

@marenkaF utrogestan mám, 3×2 tablety, ale menses může dojít i přes utrogestan! @oskárek59 ježiši,kéž by to byla pravda, i když samo s lepším koncem! už zase žadné bolesti, myslím, že hormony se mnou pěkně točí! a hak mám škaredou pleť, nafoukala, vlas mastné, prostě hotová krasavica :P ale to je ro poslední! krásnou dobrou noc moje milé emimi kamarádky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.5.15 23:21

@rossie0911
krásnou dobrou noc a hezké optimistické ráno milá rossie :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.5.15 15:04

@rossie0911 já bohužel přes utrogestan dostala ms a to přesně na den, mě moje ms nikdy nezklame, je přesná jako hodinky. :,( neboj bude to dobré, musíš věřit a ono se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.5.15 14:29

@rossie0911 ahoj koci, jak se citis? Porad na tebe myslim a moc drzim pesti :hug: Kdy planujes testovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.5.15 18:36

@kelynka ahooooj,!no na houbelec, mám pořád bolesti na menstruaci, dneska už jsem měla takové křeče, že jsem myslela že se z práce zpakuju a povalím k domovu, no a teď už zase nic! ale dneska už to bylo hrozné! takže si myslím že mi náplasti a utrogestan tu menstruaci drží! no jinak pokud teda nezačnu krvácet, tak zkusím v pátek! ale vůbec tomu nevěrím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.5.15 18:50

@rossie0911 bolesti na ms muzou znamenat i tehu ;) Chvilku me taky bolel podbrisku a pak z toho zase nic a vyslo to ;) Ja uz jsem mela 6.den dusika :lol: Drzim dal pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.5.15 19:45

@kelynka děkuji! ja zatim nechci testovat! ale překonala jsem první ivf, to jsem 5.den krvacela! tak v pátek zkusím, když
nezačnu krvácet :roll: dám vědět :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
25.5.15 23:15

@rossie0911 do patku to uz utece :hug: Urcite to dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 06:12

@rossie0911 Držím palce na pátek :kytka: :kytka:

Tak jsme holky byly včera v Repromedě a musíme počkat 3 měsíce po té mé revizi :zed: :zed: Táááákže až někdy v srpnu :,( Vzala mi krev na tu jejich základní imunologii a mám se ukázat v červenci, aby mrkli, jestli mám ovulaci a KET bude v nativu nebo budeme stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
26.5.15 08:03

@Kikuška90 Ajej :-( No jo, ty pitomý tři měsíce po revizi. Taky jsem to tak měla a když mi to řekli, tak jsem myslela, že se zblázním. Ale nakonec to docela uteklo. Tak si udělejte krásné léto, načerpej síly, hodně sluníčka, protože vitamín D je taky hodně důležitý a držím moc pěsti, aby to na konci léta klaplo :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.5.15 08:07

@missy-m No taky mi říkala ať si užiju léto, ale já jsem spíš pěkně na. raná :zed: :zed: :oops: :oops: A vím, že to prostě neuteče :cert: Dyt už čekáme přes tři roky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.