Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 no ráda bych, ale když ten nával na tu menstruaci mám, tak to jde tězko! prostě si myslím, že mám nějaký problém v sobě, nějaký hormonální ![]()
myslela jsem, ze aspon ry naplasti mi tu menstruaci podrží!
@rossie0911 holka neboj, podaří se ti to! třeba to není ms, kamaradka jak otěhotněla měla ty samé příznaky jako ms, dva dny špinila a pak nic a byla těhotná. Dej si něco dobrého.
@rossie0911 a ty neberes utrogestan??? ja kdyz ho mela tak jsem prez nej ms nedostala
@rossie0911
já když otěhotněla tak jsem měla taky bolesti na MS…
už jsem říkala i mému nepovedlo se..dostanu menses..
a ejhle druhá čárka mě čekala…i když to nedopadlo fajn..
MS bolesti nic neznamenají…
![]()
@marenkaF utrogestan mám, 3×2 tablety, ale menses může dojít i přes utrogestan! @oskárek59 ježiši,kéž by to byla pravda, i když samo s lepším koncem! už zase žadné bolesti, myslím, že hormony se mnou pěkně točí! a hak mám škaredou pleť, nafoukala, vlas mastné, prostě hotová krasavica
ale to je ro poslední! krásnou dobrou noc moje milé emimi kamarádky
@rossie0911
krásnou dobrou noc a hezké optimistické ráno milá rossie ![]()
@rossie0911 já bohužel přes utrogestan dostala ms a to přesně na den, mě moje ms nikdy nezklame, je přesná jako hodinky.
neboj bude to dobré, musíš věřit a ono se to povede.
@rossie0911 ahoj koci, jak se citis? Porad na tebe myslim a moc drzim pesti
Kdy planujes testovat? ![]()
@kelynka ahooooj,!no na houbelec, mám pořád bolesti na menstruaci, dneska už jsem měla takové křeče, že jsem myslela že se z práce zpakuju a povalím k domovu, no a teď už zase nic! ale dneska už to bylo hrozné! takže si myslím že mi náplasti a utrogestan tu menstruaci drží! no jinak pokud teda nezačnu krvácet, tak zkusím v pátek! ale vůbec tomu nevěrím ![]()
@rossie0911 bolesti na ms muzou znamenat i tehu
Chvilku me taky bolel podbrisku a pak z toho zase nic a vyslo to
Ja uz jsem mela 6.den dusika
Drzim dal pesti ![]()
@kelynka děkuji! ja zatim nechci testovat! ale překonala jsem první ivf, to jsem 5.den krvacela! tak v pátek zkusím, když
nezačnu krvácet
dám vědět ![]()
@rossie0911 Držím palce na pátek
![]()
Tak jsme holky byly včera v Repromedě a musíme počkat 3 měsíce po té mé revizi
Táááákže až někdy v srpnu
Vzala mi krev na tu jejich základní imunologii a mám se ukázat v červenci, aby mrkli, jestli mám ovulaci a KET bude v nativu nebo budeme stimulovat.
@Kikuška90 Ajej
No jo, ty pitomý tři měsíce po revizi. Taky jsem to tak měla a když mi to řekli, tak jsem myslela, že se zblázním. Ale nakonec to docela uteklo. Tak si udělejte krásné léto, načerpej síly, hodně sluníčka, protože vitamín D je taky hodně důležitý a držím moc pěsti, aby to na konci léta klaplo
![]()
@missy-m No taky mi říkala ať si užiju léto, ale já jsem spíš pěkně na. raná
A vím, že to prostě neuteče
Dyt už čekáme přes tři roky ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.