1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
21.5.15 13:14

@missy-m Držím moc palce, aby ten poslední byl bojovníček :kytka:… jinak ještě jsem od nikoho neslyšela, že by jim genetikou nepřošlo ani jedno embryo. Oni tu genetiku navrhují, protože není zase tak moc možností :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 13:26

@Kikuška90 Děkuji :* Tak já to taky nikdy neslyšela, že by nezůstalo alespoň jedno. Ale nikdo nikdy neví. A jak mi říká s oblibou kamarádka: ty si tak ojedinělá, u tebe je možný všecko. Tak uvidíme. Každopádně se snažím věřit, že ten poslední v tom mrazáku je ten pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 14:02

@missy-m ji myslis to pgs? a jakto ze vam to nedelali? nam prave zbylo jedno jedine po pgs zdrave, a znam i bohuzel ty, kterym neproslo ani jedno! jinak jsme četla zajímavou studii, kde bylo napsáno, že žena je za cyklus schopná vydat maximálně dvě kvalitní vajíčka, které jsou schopne života! jestli je to pravda, nevím, ale je fakt, že i spousta holek co má po geneti e více vajíček, tak se z té snušky opravdu chytne jedno max dvě! něco na tom asi bude! držím pěati ať to poslední je to pravé!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 14:12

@rossie0911 Nám pgs nedělali. Udělali nám dvěma základní genetiku a asi na základě výsledků předpokládali, že nebude nutné pgs. Já nevím, podle o se rozhodují, co komu udělají. Tak třeba to nebudeme ani potřebovat a bobiš se chytne. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 14:22

@missy-m a kdy jste pgs podstupoavali? vzdyt v repromede to delaji vsem uz ted? my máme taky genetiku ok, ale po pgs bylo jen jedno zdravé! to taky doufám že už to nebudete potřebovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 14:27

@rossie0911 Začínali jsme loni v září. Nikdo o pgs nemluvil. Jen stimulace, odběr, transfer. Hm, zvláštní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 15:05

@missy-m tak me se zda, že se to zaclo delat automaticky až od Ledna! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.5.15 15:15

@rossie0911 Ha :lol:

Tak abych nezahálela, vrátila jsem se ke svému oblíbenému cvičení. Příští čtvrtek nástup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.5.15 15:24

@Kikuška90 máme špatný spermiogram to je jediný důvod, já mám naštěstí ukázkový 28dc s ovulací. Takže stačí jenom aby se tam ta jedna spermie dostala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.5.15 15:29

Holky mám dotaz, jak jsme odcházel z Repromedy po Et, tak nám dali slevu na další ivf cyklus, s datumem a platnost je pů roku, nevíte, zda ten datum bude stačit, jak tam půjdeme na opu a platí se hned záloha, nebo to platí až po et, kdy se všechno doplati???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.5.15 15:53

@adrusenkaaa
datum postačí taky jsme u 2.IVF slevu uplatnily..
záloha se platí vždy před OPU..
a před transferem se doplácí zbytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.5.15 20:15

@oskárek59 no to vím, že se záloha platí před opu, takže ten den se počíta ten datum uplantění te slevy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 20:23

@adrusenkaaa nemusis to tak hrotit, ja jsem po prvnim ivf koupila voucher od holky sleva 10.000, na dalši ivf, koupila jsem za 7.000,–a mělo to platnost rok, a použila jsem za rok a půl a vzali to, je to jen o domluvě! a kolik jste dostali slevu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.5.15 20:32

@rossie0911 Myslíš, že to je jenom o domluvě? A tam na te slevě nebylo napsano jméno te ženské co ti to prodala? Jelikož ja na tom voucheru mám napsané jméno i rodné číslo. Dostala jsem slevu 5000kč na metou picsi icsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
21.5.15 20:49

@adrusenkaaa bylo ale taky na tom voucheru bylo napsáno, že ho může darovat někomu, kdo potřebuje voucher fo repromedy! no a a ta paní to nabízela tady na emiminu, tak jsem si ho koupila a ušetrila 3000,–!v repromeďe hleděli jak péra, když zjistily že se s tím takhle kšeftuje! ale me to bylo jedno, bylo to na rok, ale ja jsem byla čerstvě v nové práci, tak jsem nechtěla! tak jsem jim volala, že mám silně naraženou kostrč, ale ze bych chtela prodlouzit ten poukaz zda to bude mozne! a volaly mi za 10 minut, ze mi to o pul roku prodluzuji! je to pro ne kšeft, co si budeme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.