Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 800€, a kdyby zjistili že je potřeba to posunout tak se pak děla kontrolní vyšetření v ten den kdy by to mělo být OK a to znamená dalších 800€ ![]()
@Lucanka To je teda pálka
Na to, že to určuje jen správný den pro KET je to teda dost peněz ![]()
@Lucanka
Ahoj také mi to paní doktorka nabízela..
ale s poděkováním jsem vzhledem k ceně a úspěšnosti odmítla..
a jdu do dalšího KET-u i bez vyšetření..
@oskárek59 taky jdu do dalšího i bez toho, akorát o něco málo později než jsem chtěla, ale co, třeba bude hezky a já miluju teplo ![]()
@Lucanka
já KET taky posunula letos už po třetí..
a taky jsem nechtěla..
ale co už..teď už to vyjde a žádná jiná varianta neexistuje!! ![]()
S prominutím Kurvaa oni už neví co by z nás dolovali za prachy!800€ček ať jdou do řiťky
já si jdu zítra pro bebjy v 9:30 nástup! vypila jsem dneska kýbl ananasove a kybl grepového džusu! a zítra už se budu modlit v ábeles
![]()
@rossie0911
a zítra si kup ananas čerstvý a kilo citronů a relaxuj s nohama na stole ![]()
a já budu móóc držet palečky ![]()
jj ta cena 800éček je fakt šílená..a výsledek nejistý
@oskárek59 děkujů
citroony už mám, ananas kůpím! červené víno zakazané, pry zpusobuje potraty! nova studie z USA! jen hážu do placu info! ![]()
@rossie0911
fákt??? A všude to vínko doporučují..v některých Car ho dokonce
doporučují i doktoři..
že dvě deci před a po pomáhají…
tak uvidíme..já taky preferuji hlavně ten ananas a citrony…
@oskárek59 faaakt, sestra žije v USa, a její nejlepší kamarádka to tam podstupovala, a nějak při řeci se zmínilA, že nesmí pit červené víno! a já že proč? a ona mi právem řekla, kvůli tomu ivf! že je to vYsloveně zakázáno! prý to způsobuje potrat, děloha se hodně prokrví, a to prý není dobré! ale já si vlastně uvědomuju, že jako náctíletá, když už jsem to chtěla dostat, tak mi moje babička řikala, at si dam červeno víno a naložím se do horké vody! tak to si vyber ![]()
@adrusenkaaa jeeee děkuji, jsi hodná
moc bych si to přala, tak jako my všechnY tady
to je jasná věc!
trošku mě chcou přepadnout i deprese, ale serůů na ně ![]()
Holky, utrogestan si dávám i normálně ráno před Ketem? ode dnešního rána mě bolí prsa, tak nevím jak to?? ![]()
@rossie0911 To můe být z těch náplastí
Držím palce ať se drobek pěkně zavrtá
Necháš si říct pohlaví?
@Kikuška90 asi ze zvědavosti jo, ale pokud mi to oni nenabídnou, tak se toho domáhat nebudu! nechám to tak jak to má byt, ale vnitrní pocit je XY! prostě intuice
ale to je teď to poslední, už budeme vyjíždět, tak se těším ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.