Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911 píše:
@Kikuška90 @oskárek59 teda holky, jedna pěknou nadílu chlapců, a druhá holčiček! mě to nikdo neřekl, co to jedno embryjko je! tak a po transferu to řeknou automaticky nebo si musim říct?
Zeptej se doktorky před KET-em ona se mrkne do papírů a řekne ti..
@marenkaF píše:
Ahoj devcata, tak v pondeli jdu domlouvat 2 IVF a chtela jsem se vas zeptat, minule me rikaly ze nam udelaji genetiku embrii nevite jak dlouho se ceka na vysledky???
Nám to trvalo 4 týdny ale bylo to tím, že jsme měli 8.kousků a v té době bylo prý hodně párů co mělo genetiku
držím palce
@rossie0911 tak to se tam nepotkame
Ja jsem i minuly ket byla 9den, tak budu moct porovnat folikul a sliznici ![]()
Kikuto mi je líto jak to nakonec dopadlo.ale mrazacci to jisti ![]()
Holky já si dnes brutálně spálila ksichtik ;((((
Ahoj holky, nevím, jestli je sem dotaz mířen přímo, ale chtěla bych se zeptat na zkušenost. Příští měsíc začínám s clostilem. Podle Dr. mi pravděpodobně hodně narůstá sliznice a ve chvíli, když by se teoreticky oplodněné vajíčko mohlo uhnízdit, tak začínám špinit a sliznice se bortí (špiním týden před MS a tu mám pak dost silnou). Utrogestan nepomohl vůbec, tak prý zkusíme ještě clostilem podpořit první fázi. Je to trochu střílení od boku, pomohlo to někomu? Už máme holčičku z přirozeného těhu, po dvou letech čekání, když už se mi chladily hormony v lednici a my čekali na IVFko, se podařilo spontanne. A teď opět dva roky čekáme, ivfku se už víc bránim po zkušenosti. Díky za každý příspěvek.
Ahojky holky, chtěla bych se jen zeptat, jestli nemáte některá zkušenost s protilátkama proti spermiím. Já je vytvářím, zítra jdeme do CAR se domluvit, jak budeme pokračovat(jrště mám PCO),
tak by mě jen zajímalo, jestli nemáte některá podobnou zkušenost
. Děkuji
![]()
@pajduška ahoj, to ti zjistili z krve? Zkušenosti s tím nemám, ale budu taky na to testovaná.
@adrusenkaaa Ano z krve, to je prý horší než když je krev v pořádku a zjistí to jen z hlenu, to teda říkal doktor ![]()
@pajduška
cože? to jsou věci. Já se právě divím, že mi tenhle test neudělali před ivf. ![]()
@adrusenkaaa mi ho udělali rovnou, jak mi dělali základní vyšetření, hormonální profil, atd. Chodíme do CAR ve Zlíně.
Mám silné PCO a k tomu ještě tohle
. Jsem ze zítřka nervozní, už aby jsme byli z CARu zpět, nechám se překvapit, co nám řekne…
@pajduška tak to jsem zvědavá, dej pak vědět co ti na to řekli. Přeji at ti řeknou samé dobré zprávy. ![]()
@adrusenkaaa Děkuji moc, určitě zítra napíšu, co jsem se dozvěděla
![]()
@pajduška
Držím palce a přeji dobré zprávy..
určitě se to dá přeléčit moje známá to taky měla a dnes má po IVF 3.zdravé děti
@oskárek59 Děkuji za podporu, taky si myslím, že to nějak musí jít
. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.