Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911 Děkuji
Jo jo, asi to bude tím. Ale máme 6 mrazáčků po PGS, takže jsem v pohodě, to by bylo aby aspon jeden nevyšel
![]()
@Kikuška90 to je jasnačka! to budou minimálně dvě miminkap
závidím! já mam po Pgs jedno jediné ![]()
@Kikuška90 nene,až pri transferu to můzou říct, teda asi!
citím holku ![]()
@rossie0911
můžou ti to říct i před transferem..nám to řekli ještě před KET-em ![]()
moooc držím palečky!!!
@Kikuška90
Moc mě to mrzí přesně vím jak ti je prožila jsem to stejné
ale mrazáček to jistí
![]()
@oskárek59 ahaaa! no je to zajímavé, když čleek víco do něj vkládají! já to manželovi neřeknu, on by si k amrti přál více kluka, a kdyby to bylo xx, a nepovedlo se, byl by děsně zklamaný! ale to bude i za děvčatko! máme jen jedno jediné, takže budeme rádi za vše ![]()
@rossie0911 Tak my víme, že máme 5 holek a 1 kluka. Co Ti zavedou Ti řeknou až po, to je pravda, že si vybrat nemůžeš.
@Kikuška90
a jak jsem psala já my to měli přesně naopak
![]()
vybírat si sice nemůžeme (cože je asi dobře) ale pohlaví Ti řeknou
@oskárek59 Já si myslím, že první u nás zkusí určo holku, protože bych řekla, že dávají toho čeho je víc
… Jak to bylo u vás? ![]()
@kratjana hej tak na tom jsme stejně, já mám už ovulační bolesti a od včerejška testuju.
Já mám ještě zítra poslední 12-ctku a pak půjdu do práce až v pondělí na noční, přítel taky volno, tak se těším, že budeme spolu. Ještě by mohlo vyjít počasí. Já být tebou, na novou práci počkala, jelikož za chvíli budeš těhule. ![]()
Příspěvek upraven 06.05.15 v 20:16
@Kikuška90 @oskárek59 teda holky, jedna pěknou nadílu chlapců, a druhá holčiček! mě to nikdo neřekl, co to jedno embryjko je! tak a po transferu to řeknou automaticky nebo si musim říct?
Ahoj devcata, tak v pondeli jdu domlouvat 2 IVF a chtela jsem se vas zeptat, minule me rikaly ze nam udelaji genetiku embrii nevite jak dlouho se ceka na vysledky???
@Kikuška90
první byl kluk jelikož než jsme šli na KET tak byli vyšetřené 4 embryjka a všechno kluci ![]()
holka byla až v těch dvou co nám dovyšetřovaly..
a věříš, že když jsem byla v únoru na KET že jsem se ani neptala??
ale počítám že to byl taky kluk..
ale až půjdu teďka hned se zeptám
i když je mi to celkem jedno..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.