Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana
nestraš..stačí kolik peněz už nás to všechno kolem a kolem stálo.. ![]()
@rossie0911 jj, domací snažení, všechno podstrhnuto sečteno, sex byl před v a po ovulaci, tak uvidime. tak to je jasné, že chcete mít barak co nejdřív hotový, my taky.
@pajduška tak to je fajn, snad mě taky bude čekat příští cyklus. držím palečky, at to vyjde, a co ty protilátky dají se nějak lečit?
Tak nic platit nebudu, ale opravdu to bylo časově omezené dřív, jinak se doplácelo 13.500,–!takže ješťe že tak
pořád jen placení a zazím houbelec ![]()
@adrusenkaaa Na ty protilátky jsem dostala Prednison 5,to jsou kortikoidy na protilátky, budu to brát zároveň s Clostíkem…:-)
Určitě to další cyklus vyjde, budu na tebe myslet ![]()
@rossie0911
tak super už se aspoň nemusiš stresovat…
a budeš hezky v klidu
čekat na KET..
@marenkaF Ahoj kočko, tak konečne jdete na další pokus
, budu držet pěsti, ať se daří a konečne vám to vyjde, moc vám to přeji ![]()
@rossie0911 ahoj koci, to je super, ze budete mit ket zdarma
Ja mam zitra v 9:45 utz tak jsem zvedava na sliznici..
Jestli bude zase potreba nasadit estrofem nebo ne..
Boze jak ja se tesim a zaroven se bojim, aby to vyslo a ja miminko donosila a porodila zdrave
Jsou to hrozne nervy.. ![]()
@kelynka držím ti dneska pěsti, za chvíli máš utz, tak hned pak napiš
držím moc pěsti ![]()
@rossie0911 dekuji moc
Zatim nic moc
Sliznice je 8mm, ale folikuly 10mm
Minule jsem uz mela folikul 14mm
V sobotu bude dalsi utz.. Na zitra drzim mooc pesti
![]()
@kelynka téda,tak neni to špatný! jsem zvědava na sebe! když mám ty náplasti, tak nemusim mit folikul? nebo jak je to? zitra hned napíšu, jak jsem dopadlo, to jsem nevěděla, že i v sobotu se dělají utz! tak ať folík naroste, je to na palici! a kdybys teda asi měla ket? ![]()
@rossie0911 píše:
@kelynka téda,tak neni to špatný! jsem zvědava na sebe! když mám ty náplasti, tak nemusim mit folikul? nebo jak je to? zitra hned napíšu, jak jsem dopadlo, to jsem nevěděla, že i v sobotu se dělají utz! tak ať folík naroste, je to na palici! a kdybys teda asi měla ket?
Ja jsem z toho byla tak zaskocena, ze jsem se ani nestihla na nic zeptat..Jen se zminovala, ze ovulace neni nejak dulezita, ze ket muze byt i bez.. No uvidime, snad jeste naroste.. Vubec nevim kdy bude ket, snad v tu sobotu budu vedet vic.. Tobe moc drzim pesti, at mas zitra vse jak ma byt
![]()
@rossie0911 píše:
@kelynka ale sliznici máš pěknou
Ja ti nevim covece, jestli je dobra..Minule jsem mela 7,7 a dr nasazovala estrofem, ale folikul teda byl tech 14mm..
@kelynka já teda nevím vůbec jaké by měly být ideální míry nebos dispozice k idélaním mírám! j
sem v tom ještě neznalec! každopádně uvidíme zítra co a jak! zítra dám veďet!
dívám se na výměnu manželek
takovou pěknou holčičku a v takovem hajzlu bordelu žije ta malá ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.