Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa to se ví že práce pomůže tolik nemyslet na to vše ![]()
@rossie0911 přesně tak, ale stejně jsem si pohrávala s myšlenkou jaké to jednou bude až budeme mít miminko.
Ale už na to tolik nemyslím, a je mi lepe, až na tu bolestivou ovulaci.
@kelynka No jo no.,třeba bychom s kočárkama zajely na prochajdu ![]()
@rossie0911 ve stimulovanym cyklu mi zavadeli 17.den. ale myslim ze zalezi na sliznici jak ti poroste. Ja ji mela dobrou a i tripleline
drzim mox palce
a kde jsi se tedy celou dobu flakala? ![]()
@andrusenkaaa ahojky ted mam zasebou dva dny a tes budu mit tri volny
vik pracovní. Mam se tak ze hledam praci. Jsem na jine prodejne a hloky tam maji docela chaoz, bordel a na to nejsem zvykla. Vcera jsem si nasla inzerat a hned byl pohovor. Pry by me vzali a ze jim mam dat vedet jestli me zamwstnavatel hned pusti. Ale ja si to nechala rozlezet v hlave a nejdu do toho. Rikam si asi mi bude lip tam kde jsem. Doufam ze otehotnim. Ka cekam taky ovulaci kazdym dnem. Vim ze chlap je prakticky neplodny ale vis jak to bylo s Kikuskou @Kikuska @Kikuška kde jsi? Budu delat ovulacni testy. V tom cervnu imunologie a podle toho bude transfer. Myslim ze v cervenci to nestihnu. Takze bude urcite az v srpnu.
@andrusenkaaa ahojky ted mam zasebou dva dny a tes budu mit tri volny
vik pracovní. Mam se tak ze hledam praci. Jsem na jine prodejne a hloky tam maji docela chaoz, bordel a na to nejsem zvykla. Vcera jsem si nasla inzerat a hned byl pohovor. Pry by me vzali a ze jim mam dat vedet jestli me zamwstnavatel hned pusti. Ale ja si to nechala rozlezet v hlave a nejdu do toho. Rikam si asi mi bude lip tam kde jsem. Doufam ze otehotnim. Ka cekam taky ovulaci kazdym dnem. Vim ze chlap je prakticky neplodny ale vis jak to bylo s Kikuskou @Kikuska @Kikuška kde jsi? Budu delat ovulacni testy. V tom cervnu imunologie a podle toho bude transfer. Myslim ze v cervenci to nestihnu. Takze bude urcite az v srpnu.
@kelynka v kŕkarně mají jen vasopyrin, tak jsem si ho koupila! pry je to to stejne jak anopyrin, tak snad to bude v pořádku ![]()
@rossie0911 píše:
@kelynka No jo no.,třeba bychom s kočárkama zajely na prochajdu
To by bylo super
![]()
@kelynka myslíš že můzu ten vasopirin?
v příbalovém letáku je psáno, že to není rxˇeno pro těhotné ženy, nebo ženy které chtějí otěhotnět
@rossie0911 ten lek neznam, ale kdyz ti v lekarne rekli, ze je to stejne slozeni jako anopyrin, tak by to vadit nemelo..
Kdy jdes na utz? Ja 13.5 ![]()
@kratjana Ahoj
Tak u nás to bohužel nedopadlo. Mimčo to dotáhlo do 6+4 a mělo srdíčko, ale bohužel týden potom už bylo menší a bez srdeční akce. Takže jsem po revizi, poslali to na histologii, tak jsem zvědavá na výsledky. Moje Dr. si myslí, že byla chyba v genetice - já si to taky myslím, takže žádný přirozený početí už nechci riskovat. Hned jak to půjde, tak si půjdeme do Repromedy pro mrazáčka
![]()
@Kikuška90 to je mi líto, teda takovej zázrak, a nakone tohle! To je asi to, že opravdu ten špatný spermiogram velice často způsobuje potraty! embrjko vznikne genetick špatné a už se to veze! tak rychlé dání do pohody, a v obzoru úspěšný Ket ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.