1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
27.4.15 10:54

@pajduška začínám taky uvažovat o laparoskopii. až při ni se dá něco zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
27.4.15 11:00

@adrusenkaaa Já jsem ráda, že jsem na ni šla, alespoň vím, že mám vejcvody průchozí a děloha je taky o. k. jen ty vaječníky, ale to jsem věděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.4.15 11:09

@adrusenkaaa Adri uz jsem zhlidla fotky :-) :-) :-) :-) pekny :-) :-) :-) :-) neboj o ivf ani muk. Ja to resim jen tady :-) :-) :-) :-)

A ta laparoskopie by mi k necemu byla kdyz embryo vkladaji do delohy? Ja prave nevim o jaky vysetreni si rict. Imunologii uz mam vytizenou, na tu jdeme k Malickove 30.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.15 12:02

Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale raději tak. Už jsem sem chodila a myslela jsem, že mimčo dopadne a bohužel nic, máme za sebou jeden cyklus s PGS a třikrát neúspěsný KET a teď uvidíme po roce, jstli dáme dohromady korunky a zkusíme to znovu…Nevíte, nemájí teď alespoň na něco akci, nějáký voucher? my jsme měli minule příšpěvěk na ISCI a PISCI..ale i tak jsme jim nechali cca 120 tis.:( achjo

• Citovat
  • Upravit
3647
27.4.15 13:21
@Anonymní píše:
Ahojky holky, omlouvám se za anonym, ale raději tak. Už jsem sem chodila a myslela jsem, že mimčo dopadneTehužel nic, máme za sebou jeden cyklus s PGS a třikrát neúspěsný KET a teď uvidíme po roce, jstli dáme dohromady korunky a zkusíme to znovu…Nevíte, nemájí teď alespoň na něco akci, nějáký voucher? my jsme měli minule příšpěvěk na ISCI a PISCI..ale i tak jsme jim nechali cca 120 tis.:( achjo

Ahojky ja mam 1.ivf a tri kety zasebou. Bohuzel bez vysledku. A to mame taky pgs. Mame jeste tri mrazacky tak ja doufam ze se zadari. Zadny prispevek jsem nemela na icsi ani picsi. Nevim jestli maji akci. Ale pgs mi proplatila moje pojistovna vzp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.4.15 22:32

@kratjana
po mě teda v repromedě laparoskopii chtěli..
prej před IVF je velká výhoda ji absolvovat z důvodu že omrknou vejcovody jestli jsou funkční
omrknou vaječníky i dělohu..takže já díky laparce zjistila že přirozeně nikdy neotěhotním..
Takže za mě laparku doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.4.15 07:50

Oski tak snad to mam v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.4.15 10:19

@kratjana
Jani nechtěla jsem tě vylekat.. :hug:
pokud máš pečlivou a kvalitní gynekoložku tak se určitě neboj jsi zdravá jak řípa..moje bývalá gynekoložka nějak zanedbala péči o mé zdraví a tak jsem dopadla jak jsem dopadla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.4.15 13:07
@oskárek59 píše:
@kratjana
Jani nechtěla jsem tě vylekat.. :hug:
pokud máš pečlivou a kvalitní gynekoložku tak se určitě neboj jsi zdravá jak řípa..moje bývalá gynekoložka nějak zanedbala péči o mé zdraví a tak jsem dopadla jak jsem dopadla..

Jenze to nikdy nevis :- ja prave premyslim jestli si jeste nerict o nejake vysetreni. Vzdyt mam jen hormonalni profil. Rekla jsem si o to imuno. Na to jedu v cervnu. Ale porad si rikam ze by to treba jeste neco chtelo. Nechci do toho hrnout prachy aniz bych mela nejake vysetreni. Koukam na sama doma, tento tyden tam resi ivf :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.4.15 21:07

@kratjana taky jsem se koukala na fotky, a pěkné. Ta laparoskopie je, že ti zjistí zda máš průchozí vejcovody, ale když chodiš na ivf, tak to nepotřebuješ. A co jinak, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.4.15 21:09

@oskárek59 8o 8o jo oni to po tobě chtěli jo? A kde jsi si to nechala dělat přímo na klinice? A co ti zjistili? To jsou věci teda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.4.15 22:16

@adrusenkaaa hele ja jsem v pohode. Nejak sem se s tim vyporadala. A tesim se na dalsi pokus. Ti bude nekdy po tom imunu. Takze nejspis srpen. Myslim ze cervenec nestihnu. V pondrli jdu do prace. Uz jsem si nastavila budika ;( ale treba prijdu na jine myslenky. Ket bude muset byt s tim ze budu chodit do prace.
A jak to planujete vy Adri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.4.15 22:47

@adrusenkaaa
Pani doktorka mi řekla že laparka je pro mé dobro..
dělaly mi ji u nás v nemocnici a zrovna mě i odoperovaly..
zjistily mi ucpane vejcovody ze zánětem+cystu takže přirozeně těhu by se NIKDY nepovedlo..
tak i IVF..jelikož ta zánětlivá tekutina by embryjko v děloze zahubila.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.4.15 08:17

@oskárek59 ma zaklade ceho delaji laparoskopii a hysteroskopii? To vidi nejaky problem na ultrazvuku? Nebo preventivne a az pri zakroku se zjusti problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.4.15 09:46

Ahoj holky, hlasim se po dlouhe dobe.. Ted sedim v repromede a cekam na konzultaci ohledne vysledku podrobnejsi genetiky po potratu, tak jsem zvedava jak to dopadlo a snad ted po menzes bude moct zkusit dalsi ket..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.