1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
24.4.15 11:29

@Kikuška90 a co ty Kikusko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.4.15 11:36

@kratjana jj, dneska ráno jsem to dostala na den přesně 28 dc. mám to vždycky přesné!!!Na moje měsíčky je vždycky spolehnutí. :,( já jsem napsla do repromedy email, že jsem se zapoměla zeptat, na spermiogram jak dopadl. a oni mi hnedka do hodiny volali a vysvětli mi to. v té zprávě je spermiogra před a po upravě, takže po upravě je 44mil/ml, 70% celkový pohyb. kdež to u starého spermiogramu bylo jenom 18.300 000/ml, a celkový pohyblivost 40% takže se to o hodně zlepšilo! jj, mám fb, napiš mi jméno přídám si tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.4.15 11:48
@kratjana píše:
@Kikuška90 a co ty Kikusko?

U nás zatím dobré. Dneska jsem byla na druhé kontrole, prcek krásně vyrostl, je 3× větší než před týdnem, jsem dneska 5+2. Příště by už mělo být srdíčko :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.4.15 11:50

@Kikuška90 moc, moc a ze srdce ti to přeji. :hug: :hug: a ty jsi otěhotněla po ivf hnedka první cyklus? a díval se ti někdo ult, kolik máš vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.4.15 14:54

@adrusenkaaa kratochvilova jana, mam tam fotku s labradorkou :-)

Kikuska otehotnela preci prirozene. Myslim ze se chystala taky na ket, a myslim ze dokonce i stimulovany jako ja. Ale nedostala mesicky, udelala test a ejhle byly tam dalnice :-) takze na ket nemusela :-)

Kikus jaky mate spermiogram? Mozna se ptam po 10.ale jak codim do vice diskuzi tak v tom plavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.4.15 20:31
@kratjana píše:
@adrusenkaaa kratochvilova jana, mam tam fotku s labradorkou :-)

Kikuska otehotnela preci prirozene. Myslim ze se chystala taky na ket, a myslim ze dokonce i stimulovany jako ja. Ale nedostala mesicky, udelala test a ejhle byly tam dalnice :-) takze na ket nemusela :-)

Kikus jaky mate spermiogram? Mozna se ptam po 10.ale jak codim do vice diskuzi tak v tom plavu :-)

cekam na zadost a nic ;;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.4.15 11:59

@kratjana nenašlo mi tě, je jich tam spousta s tvým jménem a žadnou fotku s labladorkou nevidim :( zkusim ještě podle města, kde bydliš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
26.4.15 14:55

Holky, tak bohužel nepodařilo se mi, ráno na testu jedna čárka. :zed: :zed: :zed: :,( je to strašné, v srdci mám bolest, smutek, zoufalství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.4.15 21:38

@adrusenkaaa je mi to moc lito. Je to na prdlacku. Vyzkusite to iui ne? Mate do ry spermiogram tak by to za zkousku stalo. Kolik jsi nakonec dala za to ivf?

Klikni na https://www.facebook.com/kratjana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.4.15 10:32

@kratjana už jsem to poslala. Jenom prosím tě, na fb nic o ivf děkuji. ;) tak nakonec jsme daly kolem 7 tisíc za léky, a na klinice jsme platily tu zálouhu 22 700 kč. Neměly jsme žádné mrazáčky. a ještě když připočtu benzín 3000kč. Do uiu bych šla, nevím, zda budu mít sílu už tenhle cyklus, uvidíme, jsem celkém z toho, že to nevyšlo smutná, tak uvidím, zda bude nálada. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.4.15 10:33

Holky máte tady někdo za sebou laparoskopii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
27.4.15 10:39

@adrusenkaaa Ahojky,já jsem čerstvě po laparoskopii a drillingu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.4.15 10:42

@pajduška prosim tě a ten drilling je co? A u koho je problém? A tu laparoskopii ti doporučil doktor, nebo jsi se rozhodla sama? Tak doufám, že ti dopadla dobře. Moje dobrá kamarádka nemohla otěhotnět tak šla na laparoskopii a hned další cyklus otěhotněla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.4.15 10:46

@adrusenkaaa
i já mám za sebou laparoskopii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
27.4.15 10:52

@adrusenkaaa Problém je u mě, mám PCO a vytvářím protilátky proti spermiím, přítel má spermio v normě. Drilling se dělá kvůli PCO-propíchají vaječníky, laparoskopii mi doporučil doktor v CARu. Chvíli jsem váhala a šla jsem do toho, není to nic tak hrozného, člověk je unavený, bolest se dá vydržet, ale říkám si, že to dělám pro dobrou věc :-). V květnu nás čeká 1.IUI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.