Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa ne nedostala. To je bordel. Mas to casove omezeny?
@adrusenkaaa
to dávají každé z nás
poprve jsme měli dokonce slevu 10.000 kč..
budu držet palce ať máš v bříšku šampiona ![]()
@kratjana píše:
@adrusenkaaa ne nedostala. To je bordel. Mas to casove omezeny?
Divné
je omezená na půl roku po IVF..
ale my ji nevyužily jelikož jsme mrazily..
tak jako vy
@oskárek59 děkuji, já ji využit už nechci, chci to co mám v bříšku. jj, právě že je omezaná na půl roku. Blbé. měli to dát aspon na rok!!
@kratjana to je teda bordel, ale jak říkám je to na metodu icsi a picsi, kterou jsme si i nechali dělat.
@kratjana tohle nemám, jenom to mám napsané v té celkové zprávě.
My jsme byli prvne na spermiigramu a na zallade toho jsme sli do ivf. Zprava znela ze prirozene poceti nepravdepodobne
Tak dnes mrcha přišla a jedeme další kolo a tentokrát prostě se šťastným koncem ![]()
@missy-m píše:
Tak dnes mrcha přišla a jedeme další kolo a tentokrát prostě se šťastným koncem
Zavidim ti ze jdes tenzo cyklus. Ja pujdu nejdriv v cervenci. Musime naseteit a ja se musim pry dat do pohody- rikal chlap ![]()
@kratjana No jo. Peníze a pohoda jsou potřeba. Já měla kvůli tý revizi nucenou pauzu vlastně bez pár dnů půl roku a ta představa, že tak dlouho (od revize vlastně víc jak 3 měsíce)…to bylo strašný. Ale to uteče. A třeba usoudíte už dřív, že by to šlo. Moc držím pěsti, aby jsi nemusela na miminko dlouho čekat.
@missy-m ja se spis bojim toho ze kvuli penezum muz usoudi ze to bude za pul roku ![]()
@adrusenkaaa Prosímtě tu zprávu o spermiu jsi dostala při ET? To myslíš tu zprávu kde je vypsané vše - i tvůj odběr? Nebo je to čistě papír o spermiu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.