1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
13.4.15 09:38

@kratjana Hele takovýhle duch může značit i HCG kolem 1-2 hodnoty. Já jsem třeba měla lepšího ducha na testu s 25kovou citlivostí a HCG jsem měla 15. :nevim: Držím palce aby se ještě ukázal :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 09:39

@Kikuška90 cim testujes ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 09:49

@kratjana První dva jsou Mamatesty (ale ty prej dělají falešné duchy) a druhý dva (ty jsem dělala v pátek ráno a odpoledne) - krabička je na druhém obrázku. Ty jsou z Tesca nebo v drogérce se dají koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 09:59

@Kikuška90 mas opravdu stesti. Je to mazec :-) co chlap na to? Mas krasny dalnice!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 10:07

@kratjana No chlap nadšenej, ten mi to tvrdil už od 1. dne zpoždění, že jsem určitě v tom :mrgreen: To víš že má radost, když jsme IVF podstupovali kvůli špatnýmu spermiu. Ale já se strašně bojím pořád, už aby byla středa, doufám, že tam bude :andel:… hle máte vyšetření na imonologii?? To přece není normální, že by se už třetí prcek nechytnul :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 10:17
@Kikuška90 píše:
@kratjana No chlap nadšenej, ten mi to tvnechcidne zpoždění, že jsem určitě v tom :mrgreen: To víš že má radost, když jsme IVF podstupovali kvůli špatnýmu spermiu. Ale já se strašně bojím pořád, už aby byla středa, doufám, že tam bude :andel:… hle máte vyšetření na imonologii?? To přece není normální, že by se už třetí prcek nechytnul :hug: :hug:

Vysetreni mame jen nasi genetiku a genetiku embryi-pgs. Asi ji reknu ze bych chtela udelat vice vysetreni. Ale nechci vypadat mic chytre. Hormonalni profil delala ani nepamatuju. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 10:25

@kratjana To máme vše taky, já bych chtěla to imuno kdyby se nepodařilo ani potřetí. Je to hrůza :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.4.15 10:30

@kratjana nebude se opakovat žádný prosinec!!bud ráda, že tam je duch, máš dost času na pozitivní test, klidně může být pozitivní až 17 Dc.Ne každému roste hcg rychle. A ty máš chlapečka zavedeného že? Jsem slyšela, že u kluku je hcg pomalejší, můj názor je, že těhu budeš mít dříve potvrzené krvní nežli testem. V pátek jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.4.15 10:34

@Kikuška90 ty jo tak to je jasné holka, jsi těhule. JAký jsi den 13?a ty testy jsou taky z 13 dne? at vím, zítra si půjdu pro našeho bojovníčka. My máme taky ivf jen kvůli spermiu, tak doufám, a věřím, že to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 10:38

@adrusenkaaa Vůbec nevím kolikátý jsem den :nevim: :nevim: A ty si budeš dneska volat? Tak se zeptej jak to s něma vypadá :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 10:38

@adrusenkaaa Kikuska otěhotněla prirozene :) uz ma davno zpozdeni. Myslim tak dva tydny ze? My mame taky spermio. Tak je moje nadeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 10:41

@kratjana Dneska jsem 46DC, a cykly mívám 31-32, ovulaci kolem 18-20DC. Ale kdoví, na UTZ v březnu mi řekli, že žádná ovulace nebude :mrgreen: Jo jo, jestli to vyjde, tak šanci má fakt každej :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 10:51

@Kikuška90 treba ovulace probehla driv mebo pozdeji a nebo kecali. Prece jen nas tu je vic ci melo podstoupit ket v rizenem cyklu a to se tak casto nestava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.4.15 11:51

@Kikuška90 už jsem tam volala, zítra v 9h et, nejdříve jak jsem pochopila bude nějaká porada s doktorem. Sprchovala jsem se před narkozou, ale můžu se osprchovat i před et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.4.15 11:53

@kratjana jo vlastně, to ta fotka, že má jenou fotku tak jsem si ji spletla s někým jiným :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.