Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Já bych si řekla o imunologii, nic jiného mě nenapadá. A rozhodně bych si řekla, jako 3× je dost. Myslím, že rozhodně na Tebe nějak blbě koukat nebude, kazíš jim tím graf úspěšnosti, tak by se měli snažit
![]()
@kratjana A s tou prací je to na nic
A že by jsi tam zatím nastoupila a mezitím třeba něco najdeš
… Jinak já bych bez mateřské teda být nechtěla, je to hodně peněz ![]()
@kratjana
rekni si o imunologii..nám ji dělaly hned po prvním nepodařeném pokusu..
a po ZT nám udělaly nějakou rozšířenou..a všechno máme OK..
Holky, pokud je spatna imunologie tak se dava bud prednison nebo anopyrin
.. Oni tyto dva leky davaji preventivne.. Tak mi to dr vysvetlovala
, kdyz jsem se ji ptala k cemu jsou..
@kelynka píše:
Holky, pokud je spatna imunologie tak se dava bud prednison nebo anopyrin.. Oni tyto dva leky davaji preventivne.. Tak mi to dr vysvetlovala
, kdyz jsem se ji ptala k cemu jsou..
A proč se teda dělá imunologie?? Když je jednodušší a levnější dát každému tyhle dva léky… nedá se tím náhodou zjistit ještě něco jiného? ![]()
@kelynka
máš pravdu mě to Hromadová vysvětlila uplně stejně.
A jelikož mám výsledky OK tak prednison jsem u obou KET-ů už ani neměla.
@kratjana
a nebo být tebou si nechám udělat krevni testy kvůli srážlivosti krve..
já třeba při KET musím jako prevenci pichat Clexane..
a holky co maji Leidenskou mutaci taky pichaji cele těhu.
Ahojte děvčatka tak hlásím, že jsem dneska byla oplodněna. Ale bohužel z 5 oplodněných už zbyl jenom jeden bojovník, kterého ještě nechali kultivovat, jelikož je ve stádiu moruly, zítra si mám volat, zda zmrazit. Ale hlavně, že mám ten jeden v sobě, byl to šok, chtělo se mi brečet, že jich přežilo tak málo.
@adrusenkaaa tobe o urcite vyjde s tim co mas u sebe
moc drzim pesti stesti.
@adrusenkaaa andry slabne i ovulacni test ;( ja uz sem to vzdala. Jrn si zajdu v patek na krev. A taky mi ukonci neschopenku. Doufam ze k poslednimu v mesici. Pred carodkama v praci by to byl ficak. Pujdu prodavat na jinou prodejdu kde ke to o neco klidnejsi. Tak snad budu spokojena aspon trochu.
Dalsi transfer chlap vidi az se dam do pobody. 2,3 mesice ale ze klidne i za pul Roku. Bojise toho ze si mysli zenejsem v poho ze otehotnet je muj jediny smysl zivota. A pry aby se to ted zbytecne nevystrilelo. No a ze kdyzbudu chodit do prace tak se zklidnim. No snad. Ja bych rada to zkusila v tom cervenci
Taky mu nakouupim nejaky vitaminy na spermie. Zkusit to muzem. Vzdyt kikus otehotnela prirozene.
@kratjana píše:
Taky mu nakouupim nejaky vitaminy na spermie. Zkusit to muzem. Vzdyt kikus otehotnela prirozene.
Potvrzuji
Byla jsem dneska na UTZ, byla vidět dutinka, neodpovídáme vůbec dle MS, jsme asi o 3 týdny mladší. Dr. z toho nic nedělá, ukáže až další kontrola jestli roste, jak má.
Jsem trochu zklamaná, že je o tolik mladší, ale zase podle MS se počítá, že ženská otěhotní 14 DC a já byla v Repromedě 11 DC a bylo mi řečeno že ovulace nebude a sliznice je nízká.
@Kikuška90 píše:
PotvrzujiByla jsem dneska na UTZ, byla vidět dutinka, neodpovídáme vůbec dle MS, jsme asi o 3 týdny mladší. Dr. z toho nic nedělá, ukáže až další kontrola jestli roste, jak má.
Jsem trochu zklamaná, že je o tolik mladší, ale zase podle MS se počítá, že ženská otěhotní 14 DC a já byla v Repromedě 11 DC a bylo mi řečeno že ovulace nebude a sliznice je nízká.
mne to ted nemysli
@Kikuška90 kdyz bys mela ovulaci 14.den tak 11.dc vidi folikul. Ty mas cykly dlouhy jak ja myslim. 31dnu. Ovulaci mam daleko pozdeji. A na konzroly chodim vzdy tak 13.dc a stejne je mam maly. Tak si me zve na pozdejsi den. Je mozny ze mas ovulace pozdeji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.