1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
14.4.15 08:40

@kratjana Já bych si řekla o imunologii, nic jiného mě nenapadá. A rozhodně bych si řekla, jako 3× je dost. Myslím, že rozhodně na Tebe nějak blbě koukat nebude, kazíš jim tím graf úspěšnosti, tak by se měli snažit :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.4.15 08:42

@kratjana A s tou prací je to na nic :( A že by jsi tam zatím nastoupila a mezitím třeba něco najdeš :palec: :hug:… Jinak já bych bez mateřské teda být nechtěla, je to hodně peněz :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
14.4.15 08:49

@kratjana
rekni si o imunologii..nám ji dělaly hned po prvním nepodařeném pokusu..
a po ZT nám udělaly nějakou rozšířenou..a všechno máme OK..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.4.15 10:03

Holky, pokud je spatna imunologie tak se dava bud prednison nebo anopyrin :think:.. Oni tyto dva leky davaji preventivne.. Tak mi to dr vysvetlovala :nevim:, kdyz jsem se ji ptala k cemu jsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.4.15 10:11
@kelynka píše:
Holky, pokud je spatna imunologie tak se dava bud prednison nebo anopyrin :think:.. Oni tyto dva leky davaji preventivne.. Tak mi to dr vysvetlovala :nevim:, kdyz jsem se ji ptala k cemu jsou..

A proč se teda dělá imunologie?? Když je jednodušší a levnější dát každému tyhle dva léky… nedá se tím náhodou zjistit ještě něco jiného? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
14.4.15 10:27

@kelynka
máš pravdu mě to Hromadová vysvětlila uplně stejně.
A jelikož mám výsledky OK tak prednison jsem u obou KET-ů už ani neměla.
@kratjana
a nebo být tebou si nechám udělat krevni testy kvůli srážlivosti krve..
já třeba při KET musím jako prevenci pichat Clexane..
a holky co maji Leidenskou mutaci taky pichaji cele těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.4.15 17:45

Ahojte děvčatka tak hlásím, že jsem dneska byla oplodněna. Ale bohužel z 5 oplodněných už zbyl jenom jeden bojovník, kterého ještě nechali kultivovat, jelikož je ve stádiu moruly, zítra si mám volat, zda zmrazit. Ale hlavně, že mám ten jeden v sobě, byl to šok, chtělo se mi brečet, že jich přežilo tak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.4.15 18:28

@adrusenkaaa tobe o urcite vyjde s tim co mas u sebe :-* moc drzim pesti stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
14.4.15 20:48

@kratjana :* :* moc, moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
14.4.15 21:37

@adrusenkaaa Mooooooooooc držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.4.15 09:03

@adrusenkaaa andry slabne i ovulacni test ;( ja uz sem to vzdala. Jrn si zajdu v patek na krev. A taky mi ukonci neschopenku. Doufam ze k poslednimu v mesici. Pred carodkama v praci by to byl ficak. Pujdu prodavat na jinou prodejdu kde ke to o neco klidnejsi. Tak snad budu spokojena aspon trochu.

Dalsi transfer chlap vidi az se dam do pobody. 2,3 mesice ale ze klidne i za pul Roku. Bojise toho ze si mysli zenejsem v poho ze otehotnet je muj jediny smysl zivota. A pry aby se to ted zbytecne nevystrilelo. No a ze kdyzbudu chodit do prace tak se zklidnim. No snad. Ja bych rada to zkusila v tom cervenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.4.15 09:04

Taky mu nakouupim nejaky vitaminy na spermie. Zkusit to muzem. Vzdyt kikus otehotnela prirozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.4.15 09:09
@kratjana píše:
Taky mu nakouupim nejaky vitaminy na spermie. Zkusit to muzem. Vzdyt kikus otehotnela prirozene.

Potvrzuji :pankac: Byla jsem dneska na UTZ, byla vidět dutinka, neodpovídáme vůbec dle MS, jsme asi o 3 týdny mladší. Dr. z toho nic nedělá, ukáže až další kontrola jestli roste, jak má.
Jsem trochu zklamaná, že je o tolik mladší, ale zase podle MS se počítá, že ženská otěhotní 14 DC a já byla v Repromedě 11 DC a bylo mi řečeno že ovulace nebude a sliznice je nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.4.15 09:11
@Kikuška90 píše:
Potvrzuji :pankac: Byla jsem dneska na UTZ, byla vidět dutinka, neodpovídáme vůbec dle MS, jsme asi o 3 týdny mladší. Dr. z toho nic nedělá, ukáže až další kontrola jestli roste, jak má.
Jsem trochu zklamaná, že je o tolik mladší, ale zase podle MS se počítá, že ženská otěhotní 14 DC a já byla v Repromedě 11 DC a bylo mi řečeno že ovulace nebude a sliznice je nízká.

mne to ted nemysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.4.15 09:14

@Kikuška90 kdyz bys mela ovulaci 14.den tak 11.dc vidi folikul. Ty mas cykly dlouhy jak ja myslim. 31dnu. Ovulaci mam daleko pozdeji. A na konzroly chodim vzdy tak 13.dc a stejne je mam maly. Tak si me zve na pozdejsi den. Je mozny ze mas ovulace pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.