Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 mohla bys mi zopakovat vas spermiogram a zda kste neco zobali? Premyslim na selzink pro chlapa
@kratjana No pokud je vše jak má, tak jsem musela otěhotnět někdy okolo 22.-24. března. Uklidňuji se tím, že test mi minulej týden teprve sílil, tak snad je prtě v pořádku ![]()
@kratjana Selzink je určitě super
Opíšu Ti ho odpoledne doma, nepamatuju si ho ![]()
Holky tak ten druhý bojovníček to vzdal, už se nevyvíjel, takže nemám nic zmraženo. Brečím. Bože at ten co je ve mě, to vydrž a bude z toho zdravé miminko. ![]()
@kratjana Boze, proč! to je tak nespravedlivé!!!Když půjdeš do práce určitě příjdeš na jiné myšlenky, raději běž, nech si tělo odpočinou tak na dva, tři měsíce. Jestli můžu doporučit tak kup chlapovi Macu. Přečti si o tom na internetu. Včera jsem dostala zprávu ohledně spermiogramu, ale zapoměla jsem se zeptat na klinice, tak se pak zeptám doktora jak půjdu na kontrolu. a tam je napsané, že celková pohyblivost je 88% a předtím měl 40% já nevím, já se s v tom nevyznám, uvidim co doktor na to řekne.
Holky vy musíte mít stejné spermio, jelikož to v Repromedě dělají stejně. zapoměla jsem se zeptat včera at mi zhodnoti spermiogram z prosince. Je to trochu jinak napsané než měl přítel z jiné kliniky. A repromedy jsou výsledky takové 44mil/ml, 70% celkový pohyb, 92% patol. forem po zpracování 17mil/ml, 88% pohyb.
Ze starého spermiogramu je totiž celkový pohyb 40%,tak chci vědět, zda se v tom někdo vyznáte??
@adrusenkaaa píše:
Holky tak ten druhý bojovníček to vzdal, už se nevyvíjel, takže nemám nic zmraženo. Brečím. Bože at ten co je ve mě, to vydrž a bude z toho zdravé miminko.
Ty ho stejne potrebovat nebudes protoze prave ted se v tobe rodi novy zivot
jak se citis?
@kratjana cítila jsem se skvěle do té doby než jsem zjistila, že to ten druhy bojovníček vzdal, ale už je mi lépe, ale cítím se skoro jako kdybych to mohla dostat. je děkuji ti za pěkná slova.
co říkáš na ten spermiogram?
@kratjana protože to je napsané jinak tak v předchozím spermiogramu byla pohyblivst 40% a tedka zda se dobře dívám máme 70%, jen chci vědět, zda se to zlepšilo, zeptám se pak gynekologa.
@kratjana dali mi slevu 5000 na další cyklus s metodou icsi a picsi. dostala jsi to taky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.