1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
18.4.15 21:30

@adrusenkaaa nedostala. Dokonce jsem to mela vcera dostat a porad beru leky protoze na krev jdu az v pondeli. Koupilajsemmu selzink tak snad to zabere… my hlavne taky setrime na barak. Kdyz chodim na kety tak neni na barak. Budes zkouset ten ovulacni test? Zajimalo by mejestli na tom neco je protoze ja tam carku mela a zaroven kdyz zacala slabnout i na tt tak slabla i na ovulacnim. Tak bych se nedivila kdyby to opravdu taky ukazoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.4.15 09:16

@kratjana doma mám ještě jeden ovulační, ale půjdu si pak kopit tt, a zkusím se testnout příští nedeli, to budu 12 den po et, já se strašně bojím se testovat, to jsou nervy, už se mi dneska o tom zdálo, že s přítelem testujeme, jsem mu ten test počurala a dala, a on se smal v tom snu a říkal, to je rychle ten test, já už vím co tam je, a ja se probudila. Jsou to nervy, tady tohle je z celého ivf nejhorši, to čekání. DNeska jsem studovala, kdy to mam dostat at vim přibližně, protože se dneska citim jako by ms měla přijit. Studovala jsi na sobě někdy děložní čípek? jj, ber leky pořád, dokud to nebudeš vědět z krve. Tak to je jasné, nejste milionaři, bud to nebo to. až se zadaří, tak budete šetřit na barak, nebo vsadte sportku. A když se bere utorouš, to nemůžeš dostat? ale může se třeba stát, že to někdo dostane ne? nejspiš se to embryo u tebe zahnizdilo, když jsi měla duchy na testech…Na co je selzik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.4.15 08:31

@adrusenkaaa selzink je na zlepseni spermia. Uz zobe..
Delozni cipek jesem mela pri prvnim ketu tvrdy - to jsem na testu mela jen jednu carku. Pri druhym ketu nyl mekky-carky byly i na maxovi., a ted pri tretim ketu nyl cipek tvrdy. Ale pry se neda podle toho ridit..
Na menses se muzes pry citit i v pripade pozitivniho testu. Radim ti neres to, netestuj. Bim ze je zo tezky ale ja si rikam ze treba kdybych netestoala tak bych byla v klidu a dopadlo to dobre :-)
Sportku sazet nebudu, delam v traice a vim ze vyhrat vetsi obmos penez neni jen tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
20.4.15 10:32

@kratjana jj, ten čípek bych neřešila, ale víšjak zavádím si ten utogestan třikrát denně, tak jsem ho zacítíla viš. Je to strašné, to čekání, ach jo.Pane Bože stůj při mě. Aha, my sazíme sportku pořád, a výhra max. 200 kč. a tolik peněz jsme do toho daly. Budeš test z krve hnedka ten den nebo až zitra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.15 09:38

@adrusenkaaa ahoj dnes jsem si volala na vysledky. Negativni hcg 0. Carka mi slabla takze jsem nic jinyho necekala. Jsem v pohode. Jen se mi nechce do prace :-) doufam ze tedy bude ket v cervenci. To je skoro za dverma. Kdyz pominu kdveten a cerven tak ten dalsi mesic bude priprava. Hlavne abych mela ovulaci. Asi budu zkouset testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.4.15 09:41

@kratjana A na nějaké ty testy půjdeš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.4.15 10:47

@kratjana Jsi hodně statečná opravdu. ženská jsi opravdu silný člověk. Věř si. To víš, že to uteče, se ani nenaděješ a bude červenec. Tedka máš skoro konec dubna, a v červnu se začneš připravovat. Hlavně at si tělo na chviličku odpočine. :kytka: :* pak se ti pěkně nastartuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.15 11:13

Napsala mi zadanku na imunologii. Pry mi to udelaji v repromede ale tam se mi nechce. Koukala jsem ze Helios spolupracuje s AKI http://www.akialerg.com/ tak by jsme zasli primo do toho aki. Asi si tam zavolam. Nebo mi neco doporucite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.4.15 11:19

@kratjana Ty už nechceš chodit do repromedy? víš co by bylo nejlepší, zajdi si tam i tam. A budeš mít jistotu co? já nemám zkušenosti, takže neporadim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.4.15 11:20

Ahoj holky, tak po více než roce jsem nás objednala na konzultaci a budeme domlouvat KET. Jsme teda objednání až na 11. května, ale snad to uteče. Těším se. A taky se trochu bojím… Přece jen to bude 4. pokus a v podstatě možná poslední..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.15 12:00

@adrusenkaaa ty ji me nepochopila. Jen na tu imunologii tam nechci :-) :-) :-) jak se to rekne…chci ji udelat nezavisle na tom ze jsem jejich klient.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.4.15 12:01

@kratjana aha, už chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.15 12:02
@Lucanka píše:
Ahoj holky, tak po více než roce jsem nás objednala na konzultaci a budeme domlouvat KET. Jsme teda objednání až na 11. května, ale snad to uteče. Těším se. A taky se trochu bojím… Přece jen to bude 4. pokus a v podstatě možná poslední..

Ahojky, Lucie? :-) ja mela ted ket co mi nevysel a dalsi pokus vidim nekdy na cervenec. Bude to 4.ket. dvakrat jsem mela duchy a slabe carky ale embyo se hned pustilo, tak jsem si zazadala o imunologii?

Neco nam povez o sobe :-) :-) :-) uz se tesime na klaboseni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.15 12:03

@adrusenkaaa hihihihiihihi :-) :-) :-) :-) :-P co testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
21.4.15 12:08

@kratjana na to je ještě brzy. Já budu testovat poprvé v neděli to budu 12 po et. Já se bojím, takže to nechávám na poslední chvíli. :roll: A co chlap, jak to nese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.