Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka nene prednison a anopyrin nemam! a nevim proč při prvním ivf si pamatuju, že ho davali vsem pro jistotu! a ted nic tak nevím! ![]()
@rossie0911 tak to je zvlastni, ze ti je nedali
Ja ti nevim, ale nejak na tyto dva leky verim, takze kdyby mi je nechteli dat, vyzadala bych si je.. ![]()
@rossie0911
ahoooj ![]()
myslela jsem na tebe jestli už nejsi i po KET..
budu držet palečky moooc…
ja KET posunula na červen..
a nic se neboj ja anopyrin ani prednison taky nemivam je to všechno jen preventivně..
@oskárek59 ahoooj! v dubnu jsem to vůbec nedostala! je to na palici! strašně se bojím, vůbec tomu nevěřím! tobě to taky uteče a půjdeš pro bobka! achjo jsou to. nechutné nervy
![]()
@rossie0911
hlavně nepřestávej věřit!!! A buď v pohodě ![]()
Jak to že jsi to v dubnu nedostala? Byla jsi na gyndě?
@rossie0911 Ahoj, no konečně, jsi nás navštívila. Neboj se, tobě to výjde, jen se pěkně nalad své tělo do pohody a uvidíš, že to klapne. ![]()
@rossie0911 ty jo, já taky těm lékům věřím, zkus si zavolat do car. Podle mě jsou důležité.
Třeba na to zapoměli…
@oskárek59 volala jsem Hromadové a řekla mi, že to může tak tělo uďelat, ja jsem vlastně jen zašpinila! takže to mohla byt slabá menstruace! jinak jak to, že jsi to posunula na červen? ![]()
@adrusenkaaa no taky se mi zo nějak nezdá! pojedu strejně na kontrolní utz, tak se na to poptám! holky já jsem se teď na tři měsíce odpoutala od emimina, hodně jsem sportovala, zhubla 5 kilo, a je mi dobře! byl na mě strašný tlak z toho ivf, a ted už to cítím zase! vůbec nevím, co budu dělat když to nevyjde! a copak ty, teďka? jak budeš bojovat dál? ![]()
@rossie0911 ty jo, jsi teda dobrá, že jsi zhubla. Jestli máš pár kilo navíc, četla jsem, že by žena měla zhubnout a jestli je žena podviživená tak zase přibrat. Já se pořád ke cvičení nemohu dokopat, prý pohyb přispíva k otěhotnění, jsem opravdu lenochot.
Ja jak dal? Byla jsem v Ostravě v jedné klinice (jen kvůli toho, že chci iui, 200km se mi nechce dojíždet do repromedy, a je mi jedno, kde mi to udělají, jelikož to není velký zákrok jako ivf) tak můj přítel tam půjde na spermigram a vezmou mu krev, a já tam mám přijit 2 až 4 dc a vezmou mi krev na…zda nemám protilátky na spermie, na embryo a další vyšetření, které mi měla repromeda udělat!!!Jsem docela zklamaná, že mi to neudělali!!Jinak se budeme snažit zase přirozene, tělo si musí odpočinout od hormonů já jsem toho zastánce alespon tři měsíce. A pak uvidíme, zda v září jít do toho znova nebo až příští rok. Měla jsem docela depky, pořád jsem plakala, že to nevyšlo, je to opravdu smutné. Ale život jde dál.
@rossie0911
Tak nějak mě zlobí močák…a bolesti podbřišku
Takže to chci v klidu poléčit ať jdu na KET v pohodě…
a gratuluji ke zhubnuti jsi šikovná ![]()
@adrusenkaaa píše:
@kratjana Já jdu do práce už pátekvůbec se mi tam nechce. No dneska jsem byla v jiné klinice, v OStravě, ale jenom kvůli tomu, že si chci nechat uděla tu inseminaci, přece nepojedu do repromedy 200 km, když to mám kousek od domu a jen přece to není tak velký zákrok jako ivf že. Takže dneska jsem tam byla na pohovoru u jednoho doktora, a strašně si divil, že mi klinika neuděla ještě testy nevím přesně jo…ale na jestli náme nějaké protilátky na partnerovo sperma, zda nemám proti látky na embrya a další různá vyšetření z krve, mám přijít 2 až 4 den cyklu. A u partnera se udělá znova spermiogram a vezmou mu taky krev na něco. Taky mě to mrzí, že mi repromeda neuděla. Tobě to udělali? A až budou výsledky mám znova příjít a doktor mi řekne možnosti.
Ahojky. Ja jdu do prace zitra a cim dal tim min se mi chce :‚( zitra hned dvanactka a utery odpoledni :‘( pak dva dny olna a pracovni vikend, dvanactky :'(
Hele me taky nedelali zadne vysetreni, jestli to je tim ze jsme u svych lekaru, nevim. Ale ja si ted o imunologii rekla, tam by se melo zjistit jestli nejsem alergicka na neco
@rossie0911 no ahoj Kocko
co ze jsi se driv neozvala? Ja na tebe myslela
ja vlatne byla na ketu v prosinci, pak dalsi dva cykly jsem nemela ovulaci a kdyz jsem cekala na treti menses tak taky nikde, dostala jsem to asi s 12dennim zpozdenim. Nedavno tu jedna holcina taky cekala na menses a ta neprisla a ejhle, prirozene otehotnela
no tak jsem sla na vyvolavacku a pak lepila estrapatch. Embryo se asi zase chytlo ale neudrzelo :‚( nu a ted od zitrka jdu do prace :‘( u dr. jsem si vyzadala imunologii takze jedeme posledniho cervna k Malickove a potom bych chtela keticek
mame jeste tri mrazacky:-)
@kratjana To chápu nástup do práce je strašné, já už to mám za sebou, byla jse v pátek na noční
a jdu až v uterý, já mám taky 12-ctky, ale zkusím se podívat po jiné práci. No to by mě teda zajímalo, proč nám tyhle testy neudělali, ti říkám a ten doktor z Ostravy byl taky z toho vystrašený, že mi tyhle testy neudělali před ivf, člověk si všechno musí sám nastudovat a poté si to vyžádat! Já jsem byla na alergolorii nebo imunologii já nevim
a tam mi zjistili alergie na roztoče a červotoče myslí, že to je to imunologické vyšetřeni?
Holky, teda válčíme všechny! jinak pokud vám můžu doporučit, tak viamedu Brno, tam dělají imuno a je zdarma! myslím ty protilátky na sperma a embryo! já ho teda mám udělané! zhubla jsem bo jsem byla jak dyňa! měla jsem 77 kg a měřím 170,jakože jsem ale kus ženské! tak ted už mám téch 72,tak těch 70 budu ok
jinak už je to týden a sestře se narodil chlapeček, jsem tak šťastná, malý je užasný ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.