1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
29.4.15 10:11

@kratjana
u mě viděla pouze cystu 5,5 cm a nic víc..až na velkém UTZ v nemocnici mi podrobně vysvětlily co všechno vidí a že laparka a operace je nezbytná..
moje bývalá gynekoložka mi UTZ dělala jen když měla dobrou náladu..což nebývalo asi často a ten zánět vejcovodů jsem dle doktora který mě operoval měla v těle klidně i víc než 5.let 8o 8o 8o říkal mi sám že stačilo dělat častěji UTZ nebo i odběr krve a zjistilo by se to..njn co už nadělám teď..
hlavně že už je vše OK..
kamarádka po neúspěšných 2.IVF taky požádala na gyndě o laparku a jde teďka na konci května po MS..tak se zkus zeptat gynekoložky o její názor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
29.4.15 10:12
@kelynka píše:
Ahoj holky, hlasim se po dlouhe dobe.. Ted sedim v repromede a cekam na konzultaci ohledne vysledku podrobnejsi genetiky po potratu, tak jsem zvedava jak to dopadlo a snad ted po menzes bude moct zkusit dalsi ket..

Držím palce pak napiš jak jsi dopadla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.4.15 11:00

@kratjana Já jdu do práce už pátek :poblion: vůbec se mi tam nechce. No dneska jsem byla v jiné klinice, v OStravě, ale jenom kvůli tomu, že si chci nechat uděla tu inseminaci, přece nepojedu do repromedy 200 km, když to mám kousek od domu a jen přece to není tak velký zákrok jako ivf že. Takže dneska jsem tam byla na pohovoru u jednoho doktora, a strašně si divil, že mi klinika neuděla ještě testy nevím přesně jo…ale na jestli náme nějaké protilátky na partnerovo sperma, zda nemám proti látky na embrya a další různá vyšetření z krve, mám přijít 2 až 4 den cyklu. A u partnera se udělá znova spermiogram a vezmou mu taky krev na něco. Taky mě to mrzí, že mi repromeda neuděla. Tobě to udělali? A až budou výsledky mám znova příjít a doktor mi řekne možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.4.15 11:50

@oskárek59 dekuji :kytka:
Tak zopakovane vysledky genetiky a imunologie ok.. Mela asi 5 papiru A4.. Rikala, ze si me hodne proklepla.. Jeste mam prijet na jeden odber, kde mi vezme krev na neco, ted nevim co :mrgreen:,ale ma to spojitost s kyselinou listovou a anopyrinu.. Femibion jsem uzivala, anopyrin taky, ale ten jsem pak vysadila kvuli spineni a to mohlo mit vliv na potrat. Ale dr Hromadova rikala, ze si mysli, ze to bude ok, ze tam byl problem spise s vysokym tsh 25.. Dr zvysoval davku pomalu a nechtelo to klesat.. Snad uz si me vic pohlida..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
29.4.15 11:53

@kelynka
tak kdy se tedy budeš chystat ne KET??
jinak super, že výsledky máš OK a jen ať tě hezky proklepnou.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.4.15 18:46

@oskárek59 v nedeli bych mela dostat menzes, tak po ni ket.. Boze snad to vyjde.. Ach jo.. Jsou to nervy..Mela jsem dva pokusy a vzdy to vyslo a bojim se, ze treti uz nevyjde.. :oops: Musim se snazit verit, ze to vyjde a dobre dopadne.. a ty se chystas kdy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
29.4.15 22:22

@kelynka
ja půjdu na KET v červnu
neboooj všechno dopadne dobře a určitě to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
29.4.15 23:25

@oskárek59 dekuji moc :hug: V tom cervnu ti budu moc drzet pesti, aby to vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.4.15 17:15

@kratjana Jani co ty povídej, jak se máš? co je nového u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.5.15 21:59

Ahoj holky, po nějaké době jsem zpět, čekám každým dnem menses a začnu lepit náplasti! vůbec se mi do toho nechce, asi cítím zklamání! prostě když vidím už ten váš boj :,( ale ni se nedá dělat! nic není zadarmo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.5.15 22:46

@rossie0911 ahoj,takze se v kvetnu taky chystas na ket? Budu drzet pesti, aby to vyslo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.5.15 22:47

@kelynka ano ano! do neděle to dostanu a jdeme na to! je mi z toho uplně zle :lol: a jak je tobě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.5.15 22:50

@rossie0911 ja to mam taky dostat v nedeli a zacnu se pripravovat na ket ;) Kez by nam to vyslo :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.5.15 22:51

@kelynka a ty máš v přirozeném cyklu? ja budu náplasťovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.5.15 23:19

@rossie0911 ano, ty naplasti jsem nedostala.. Jen prednison a anopyrin.. Ty mas taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.