1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
21.4.15 12:36

@adrusenkaaa ja bych rekla ze je v pohode. On to neresi jak ja. Kdaz jsem mu minuly teyden psala do prace ze to zase nevyslo tak jak dojel domu tak me hned objal. Ale nijak zvlast to neproziva. On veri ze to vyjde. Lavne chce abych sla do prace a pak ze by se to zkusilo.

Nevim kam jit na imunoloii. Poradte devcata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.4.15 15:27

@kratjana
Mě dělaly základní imunologii v Repromedě..
oni odeberou krev a posílají to někam do akreditované laboratoře tuším že
do Jihlavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.4.15 18:53

@oskárek59 nekde jsem cetla ue se todela i z ovulacniho hlenu a spermatu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
21.4.15 19:00

@kratjana
jo to dělá..ale to bys musela k Malíčkové či k Ulčové-Gallové k těm co se specializují na neplodnost..jedna je v Praze a druhá v Plzni..
pokud máš žádanku do repromedy tak tam max.na krev..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.4.15 09:00

Kratjana: a co by vás o mně zajímalo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.4.15 09:13

@Lucanka vsechno. ;) jak jsi se dostala k ivf. Kolikaty ivf. Zkusenosti atd atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
22.4.15 12:55

Kratjana: tak od začátku:) přibližně před čtyřmi lety jsme se začali snažit o miminko, asi po půl roce snažení jsem šla ke své gyndařce a ta mi řekla, že je ještě brzy na jakékoliv stresy, tak jsme to zkoušeli témeř další rok a stále nic. Doktorka mi doporučila že si má manžel nechat udělat spermiogram a tam se potvrdilo že to je ten důvod proč to nejde. Už nevím přesně ty čísla ale možnost že se to povede přirozeně byla asi 12%. Tak jsme si nechali pár měsíců na rozmyšlenou co s tím dál přece jen to ivf je dost nákladné :( před rokem a půl jsme do toho šli poprvé. Oplodnili nám 5 vajíček a nechali je vyšetřit, zbylo jediné v pořádku, ale bohužel se neuchytilo :( hned jsme šli do dalšího cyklu z toho už jsme měli 3 v pořádku, nechala jsem si jedno zavést a bylo z toho jen biochemické těhotenství. Doporučili mi pár měsíců počkat aby se mi tělo vycistilo od všech těch hormonů. Loni v únoru jsme šli na další KET a opět nic :( rozhodli jsme se to odložit do podzimu. Jenže v září jsem začala mít nějaké problémy se zažíváním, podstoupila jsem gastrskopii a kolonoskopii a všechno bylo OK takže to bylo asi jen z nervů. Teď jsem konečně v pohodě takzě do toho jdeme snad už naposled. Teda snad se u toho neunudíte :) jsem se nějak rozepsala. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.4.15 13:18

@Lucanka to vis ze se nenudime :-) ja se dnes objednala na imunologii k Malickove tak jsem rada ze me vzala. Sice az cerven ale myslela jsem ze to bude horsi :-) a kdyz jsi mela biochemicke, kdy se to pustilo? Mela jsi dalnice? Ja mala dvakrat po ketech slabe carky ale bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.4.15 20:47

:roll: tu zase nějak mrtvo, teda holky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.4.15 07:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
24.4.15 09:55

@kratjana na testu se mi neukázalo vůbec nic. Až z krve se poznalo že tam něco je, zvýšili mi dávku léků, ale stejně to hcg klesalo takže bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
24.4.15 11:22

@adrusenkaaa Dostala jsi MS? To mě mrzí kočko :hug: :hug: :hug: :hug: Ale nevěš hlavu, když nemáte tak špatný SPG :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
24.4.15 11:24

@Kikuška90 jj bohužel dostala. Jsem smutná. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.4.15 11:27

@Lucanka ja prave mela i slabe carky. V prosinci 11.dc hcg 48. Ale nekdy 18.dc uz jen 9. Ted jsem mrla slabe carky taky a hcg 17.dc 0. Rekla jsem si o imunologii. jdeme v cervnu podledniho k malickove. Takze myslim ze ket bude az v srpnu nakonec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.4.15 11:29

@adrusenkaaa tys zo dostala? Ja myslela ze jen spinis?!?! :cert: :cert: me dnes taky dosla mrcha.
Adri me by zajimalo jak zo mas s tim spermiogramem. To zlepseni mas jako i bez upravy?
Hrle mas fb? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.