1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
13.4.15 12:00

@adrusenkaaa Jo jo, napřed vám Dr. řekne jak ty embryjka dopadli :palec: A osprchovat se určitě můžeš i ted :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 12:24

Ja se ted pred ketem dole oplachla. Byly jsme predtim v ikei a mam vytoky.

Holky treba dnes jsemmela asu mega vytok pac jsemmela mokry prosteradlo asi 7×5cm. Co jsemzavla lepit naplasti tak jsem zacala tect. Pry je to normalni. Ale dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 12:26

Andrus ja se jeste pozadala o to ze jsem chtela aspon 15min polezet. Uz dvakrat mi to umoznili. Zkus to. Mam lepsi pocit z toho :) a chlap pukde s tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
13.4.15 12:34

@Kikuška90 @kratjana jj, to bych taky chtěla si chvili potom poležet, zmínim se o tom. Ne chlapa tam nechci, půjdu tam sama.ty jsi tam chlapa měla? my pojedeme necelé tři hodky, takže se chci předtím osprchovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 12:42

@adrusenkaaa jo chlap tam byl pokazde se mnou. A super. Ja myslim ze je to dobry at se aspon trochu citi ze byl u oplodneni ;) budea tam volat asi den predm ze? Ja uz na recepci nebo i v laboratori den co jsem se objednavala oznamila ze budu rada kdyz mi bude umozneno polezet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
13.4.15 13:07

Krev negativní, tentokrát ani prd. Vysazuju léky, čekám na MS a jedeme další kolo. Já si to miminko prostě vybojuju :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 13:45

@missy-m To je skvělý přístup :pankac: :pankac: Držím moc moc palce, ať už to konečně příští vyjde :hug: :hug: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 13:46

@kratjana Hele nemáš někde poblíž Tesco? Já jsem tam ted koupila TT a vypadá to, že mají v sobě hodně barviva, ty by ti mohli ukázat lepší čárku :pankac:

http://nakup.itesco.cz/…001019236273

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 14:21

@Kikuška90 tesco tu nemame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 14:22

@missy-m my bohuzel nemame penize. 70000 v coudu ;( a dr mi rekla ze me posle stejne do prace uz jde po ni socka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
13.4.15 14:22

@kratjana Škoda :|… A zítra budeš testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.4.15 14:42

Jojo testy mam, testovat budu. To bych nevydrzela. Bylo by zajimave kdyby mi test silil a na maxech nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
13.4.15 16:48

@missy-m
bezva přístup..plně s tebou souhlasím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
14.4.15 07:15

@kratjana Tak co dnešní test?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.4.15 08:37

Ahoj holky. Dnes je carka slabsi. O dost. Pomale se s tim smiruji… do prace se mi nechce vracet jak kvuli smenam tak i kvuli tomu ze kdyz neotehotnim cca do cervence tak jsem bez matersky, a tu chlap chce- nechapu-ja chci dite. Znamenalo by to ze bych musela hledat praci a to mi nemusi vyjit hned. Uz se po necem divam ale ted se pro zmenu bojim jestli by me zamestnavatel pustil ja vitim ze ve svem stavajicim zamestnani byt ani nechci. Strasne me to tam stresovalo.
Chtela jsem se zeptat. Mela jsem tri transfery a vypada to ze z toho dve embrya se chytla ale neudrzela se, o jaky vysetreni si mam rict? Nebo myslite ze to jeste nemam hrotit? Mame jen genetiku nas obou, pgs embryi, blbej spermiogram a tot vse. Beru listovku, anopirin, prednison. Doufam ze kdyz si doktorce reknu o nejake vysetreni ze se na me nebude divat tak jako abych si nemyslela ze jsem nejchytrejsi. Vite jak to myslim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.