Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Takže se Ti vajíčka nepustili? Řekla jsi jim to? 7 není tak špatný počet
A jakou metodu oplodnění jste zvolili nakonec?
@Kikuška90 jj, včera večer mi bylo divné, že mi centrum nepíše at si pichnu ovitrelle, tak jsem jim psala deset minut po devate, zda plati aplikace ovitrelle, a hnedka mi volali a už jsme byly doma. Takže kdybych si pichla tu druho bylo by více vajíček, ale to už je jedno. Bych si nafackovala, jak jsem poslouchala toho doktora! Máme metodu picsi a icsi. Doufám, tam nahoře někdo bude u nás stát a oplodní se. zitra v 11h mám volat, to jsou nervy.
@adrusenkaaa a to by nesel udelat dodatecny odber? Ze bys pichla zbytek. No aspon tech sedm. Ale to je taky pekny cislo. Ja ti reknu ze kolikrat taky nevim co mi dr rekla a ze mi toho moc nerekbe. Ale clovek se soustredi na sebe, na kontrolu a pak tak moc nevnima asi.
Holky tam máme 5 oplodněných vájíček, budu se modlit at přežijou všechny!!! Mám volat až v pondělí a domluvit se na úterý. Bože stůj při náš!!!
![]()
@kratjana přesně, jsem to prostě přeslechla! ALe doktor mě mohl více krát upozornit, že budu aplikovat obě dvě, ale nevadí, můžu být ráda, že to aspon nějak dopadlo.
@adrusenkaaa píše:
@kratjana přesně, jsem to prostě přeslechla! ALe doktor mě mohl více krát upozornit, že budu aplikovat obě dvě, ale nevadí, můžu být ráda, že to aspon nějak dopadlo.
Mě to teda sestra řekla dost jasně a čekala až to po ní zopakuju
5 je krásnej počet, držím palce dál
![]()
@Kikuška90 děkuji. Vím, že při oplodnění se nepodaří všechno oplodnit, ale když se ty vajíčka oplodní je velké procento, že to nepřežije??kolik myslíš, že jich přežije? Já myslela, že tam budu volat každý den, jak to s nimi vypadá, ale mám volat až v pondělí
Taky jsi to tak měla?
@adrusenkaaa Tak držím pěsti, aby se pěkně vyvíjelo všech pět bojovníčků. S tou injekcí to je blbý, ale tak alespoň něco a 5 je pěkný počet. Tak tfuj tfuj tfuj, ať to dobře dopadne ![]()
@adrusenkaaa Jo jo, to fakt nemá cenu tam volat každej den a stresovat se. Nejtěžší je kolik jich to zvládne až do toho 5. dne. Mezi 3. a 5. dnem jich odpadá nejvíc. Držím palce
![]()
Holky, ale musím opravdu Repromedu pochválit co se týče odběrů. Slečna, která mi to dělala mi to udělala moc dobře, jelikož jsem jednou zašpinila, měla jsem jen mírné bolesti jako, když mi měla dorazit ms. A dneska je mi skoro fajn. Takže mi to udělala opatrně!
@missy-m @Kikuška90 děkuji holky, potěší to.
Nejhorší na ivf je psychika.
@kratjana
jsi moc hodná. holky škoda, že nebydlíme kousek od sebe, bychom se sešly a celé hodiny měly o čem diskutovat.
Odkud jste? Já z moravskoslezského kraje.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.