Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90![]()
![]()
![]()
holka máš recht. už ti volali?
Jooo a vůbec mě nepotěšili. Mám si udělat TT a s výsledkem se pak objednat na kontrolu… Nechápu proč mě nemohli objednat hned… na druhou stranu jsem si test nedělala, jak je rok dlouhej, tak to zítra ozkouším, jestli to ještě zvládnu
![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 ty jo, třeba bude pozitvní, to by bylo super.
To je blbost
.. já jsem naprosto v klidu a dělám ho jen proto, abych jim nemusela lhát, že jsem ho dělala
![]()
@adrusenkaaa píše:
Holky a je to tady, ve čtvrtek v osm ráno nástup. Doktor říkal, že tam je 18 až 20 vajíček, tak doufám, že jich budu mít aspon 10 kvalitních. Začínám být nervozni.
Hezký výsledek..budu držet palečky
@Kikuška90 lhát se nema že jo. takže zitra objednej at te vezmou co nejdřive. ![]()
@Kikuška90 píše:
To je blbost.. já jsem naprosto v klidu a dělám ho jen proto, abych jim nemusela lhát, že jsem ho dělala
![]()
Jsi me pobavila. Ja ho taky delala ale bohuzel dve carky nebyly. Takze vyvolavacka. Driv jsemti melatak presny a ted?
@adrusenkaaa tj dobry pocet. Jajrla na opu myslim s tim ze jich bude 24 a bylo jich 31. 24dobrych. Kdyz bys jich mela dvacet ok, kolik jich das oplodnit?
@kratjana Jo jo, taky se mi to rozházelo až ted. Já tu vyvolávačku chci, nevěřím že by se ted stal zázrak, takže mě štve, že to zdržují ještě nějakým testem
Hned zítra mě tam mají na horké lince
![]()
@Kikuška90 píše:
@kratjana Jo jo, taky se mi to rozházelo až ted. Já tu vyvolávačku chci, nevěřím že by se ted stal zázrak, takže mě štve, že to zdržují ještě nějakým testem![]()
Hned zítra mě tam mají na horké lince
![]()
Ja jsem cetla ze i kdybys byla tehotna tak by ta vyvolavacka tehotenstvi neovlivnila
@kratjana píše:
Ja jsem cetla ze i kdybys byla tehotna tak by ta vyvolavacka tehotenstvi neovlivnila
Jo jo, přesně nevím co píchají, ale prej to může těhotenství jedině prospět ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 mne se to rozjelo az 5.den
5.den od píchnutí injekce?
.. to se teda mám na co těšit
![]()
@Kikuška90 rikala zr do deseti dnu urcite ale at pocitam dva dny. Ale bylo z toho 5
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.