1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
6.4.15 12:05

@kratjana ale on už vůbec nechce, chce si to nechat až na ivf. Bojim se, že 10 dni je dlouha doba, aby to nevadilo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.4.15 12:19

@adrusenkaaa no deset dnu je dlouba doba. Ono zo taky neni pry nejlepsi. 3dny pred staci! My zo tak taky meli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.4.15 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
6.4.15 15:38

@adrusenkaaa Jo jo, 10 dní je opravdu dlouhá doba. To bych teda neriskovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.4.15 18:59

@adrusenkaaa
my meli 3 nebo 4 dny a doktorka říkala že to je ideální…
10.dnů je mooc dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.4.15 20:54

Holky tak jsem to napravila, sperma se znovu dobyje :oops: při nejhorším kdyby jsme na to šli ve středu tak to bude 2 den, ale myslím si, že to bude pátek. Taky jsem si říkala, že 10 dni je prostě moc, ty spermie by byly ještě lenivější si myslím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 10:11
@adrusenkaaa píše:
Holky tak jsem to napravila, sperma se znovu dobyje :oops: při nejhorším kdyby jsme na to šli ve středu tak to bude 2 den, ale myslím si, že to bude pátek. Taky jsem si říkala, že 10 dni je prostě moc, ty spermie by byly ještě lenivější si myslím. :think:

Super :pankac: :pankac: Kdy máš další kontrolu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.4.15 12:01

@Kikuška90 Ráno jsem byla na krvi, a odpoledne jdu pro výsledky a na ulz, ale jsem nějaká nervozní. A co ty v jaké fázi jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 12:18

@adrusenkaaa By mě zajímalo proč pořád chodíš na krev :think: :think:… já během stimulace ani u jednoho IVF na krvi nebyla. Já jsem dneska 40 DC a čekám na MS :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.4.15 12:34

@Kikuška90 chodím na krev právě kvůli té stimulace. Vidím tam jak mi roste hladina hormonu, jestli málo nebo hodně. a aby věděl, kdy mě pošle na opu. Jsem to četla na netu, že žena, když stimuluje musí chodit jak na ulz, tak i na krev, je to důležité! Ale je to divné, když máme stejné centrum, že ti to tvůj doktor neudělá? na kontroly docházíš ke svému doktorovi nebo přímo do centra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.4.15 12:34

Ja mam cyklus 31dnu ale ted naposled se mrcha loudala tak jsem sla na vyvolavacku po asi 42dnech. Ty mas jak dlouhy cyklus?

Holky dnes jsem 4.den po ketu :-) neco citim-popichavani slabe. Ale to jsem citila i pri prvnim ketu a nebylo z toho ic :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 12:39

@adrusenkaaa Jsem ve skupince s více holkama které podstoupili IVF v jiných CARech a ani jedna nechodila během stimulace na krev. Proto tak koukám 8o, chodila jsem přímo do Centra. Kdy tě pošle na OPU vidí podle UTZ, jak rostou folikuly, jaká je sliznice, podle krve nic nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 12:39

@kratjana Já má taky cyklus 31, max. 32 dní. Volala jsem tam dneska, behěm dneška by se mi měla ozvat Dr. a domluvíme se co a jak. Máme ty těla nějaký rozbitý :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.4.15 12:44

@Kikuška90 Jsi to přečti na netu, odebrání krve během stimulace. TAk doktor to dělá at má asi jistotu. Je to divně, že se neděla všude. ALe tím nic nezkazí. No chodím pak dvakrát denně na kontrolu, jelikož výsledky z krve jsou hned odpoledne. Sleduje tam různé hladiny hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
7.4.15 12:46

@adrusenkaaa Víš kolik se toho píše na netu :mrgreen: :mrgreen: Mě je to jedno, jsem ráda, že jsem nemusela, je to pěkná otrava tam jezdit 2× denně, to znám dobře. :) Dávky se upravují podle UTZ jak rostou vajíčka a kolik jich tam je… asi změnili taktiku :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.