Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Jo no, není to tak lehký jako to pero. Ale to se naučíš
Já jsem to jednou vracela 2× do té nádobky, abych pak vytáhla vše. Mě vadilo nejvíc to píchání, blbě jsem na to reagovala.
@Kikuška90 mě akorát bolí to místo, jak si na to šáhnu, takže raději nešahat a nevnímat. jo a dělají v repromedě pří et a ket ulrazvuk, jak to tam vkládaji?
@adrusenkaaa Né né bez UTZ, embryoložka donese embryo Dr. ten ho tam šoupne, počká se až embryoložka zkontroluje ten dren, jestli tam embryo nezůstalo a hurá domů
Minule jsem si říkala, jestli mi tam vůbec něco šoupli - a ono joooo ![]()
@Kikuška90 tak to je docela blbé
jsem si dívala na youtube, jak se vkládá embryjko a tam měli ulrazvuk.
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 tak to je docela blbéjsem si dívala na youtube, jak se vkládá embryjko a tam měli ulrazvuk.
Mě to příjde zbytečné, když mám jistotu, že ho tam dají, to mi stačí
Stejně to trvá jen pár vteřin. ![]()
Jinak pro mě byl nejhorší ten poslední den píchání. Měla jsem hrozně natelké břicho z toh každodenního píchání, navíc mám na levé straně tetování, tak jsem se nemohla tak rozšoupávat
To jsem si ráno píchla Gonal, v poledne Cetrotide a večer na mě čekali ještě dvě injekce ovitrelle. Při té druhé jsem se málem rozbrečela, protože mě to bolelo sotva jsem se dotkla jehlou kůže. Pak jsem to odhodila a řekla, že už nikdy víc
… No co si budeme povídat, kdybych neměla 6 mrazáčků, tak do toho jdu zase
![]()
@Kikuška90 jo,ale přes ten ultrazvuk vidí, kam to dávají ne? jen přece každá žena má jinak hlubou pochvu ne? no musím říct, že píchanec po gonalu v pohodě, ale po tom centrocide děs, jak si na to šáhnu. jo jsem si říkala, že ta druhá půlka břicha je nějak nateklá.
@adrusenkaaa Nvm, asi jo. Ale tak vypadá to, že ví kam to dát
Musíš jim věřit ![]()
Pry mi bude zavadet chlap. No potes
snad bude mit stastnou ruku ![]()
@kratjana To bude asi Kafka
Tak tfuj tfuj, ať ho tam pěkně šoupne ![]()
Holky dneska mě na kontrole, málém omylo. Příjdu k doktorovi, a ten mi říká, že krev dopadla špatně, že tam je vysoký progesteron nebo co, už nevím přesně, že je to špatně. udělal mi utz a říká, ale ta stimulace vypadá tak dobře, no budeme muset to stopnout, byl zoufalý, z té krve, musím zavolat na kliniku a poradit se s nimi. V hlavně se mi honily myšlenky typu, bože proč, ja tam už chci jít, já už chci dítě já nechci zase čekat na něco. Byla jsem ve fázi omdlení. Po ulz zvuku se doktor znova dívá na ty výsledky a říká do*rdele pardon jsem na to špatně podíval. V tu chvili jsem si řekla pane Bože děkuji a stůj při mě, at to dobře dopadne. No hodinu jsem to nemohla rozdýchat. V uterý další kontrola opu asi čt nebo pa. Holky já jsem tedka tak ráda.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.