Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa píše:
@kratjana héééj, však zítra je ten pátek. Holka je to tvůj den, hodně štěstí. Dobře to dopadne a budeš máma![]()
![]()
Moni ja ani nevum jestli se tesim na zitrek. Jsem nervozni a bojim se ze tonevyjde. Mam fakt strach
Holky držím moc palce na dnešek, Tobě @kratjana ať vyberou toho nejlepšího bojovníčka, který to dotáhne až do konce a Tobě @adrusenkaaa na kontrolu, ať vajíčka pěkně rostou
![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 jsi zlatá, děkuji.
na kolikátou jdeš? ![]()
@Kikuška90 já jdu na 14h. Ráno jsem byla už na krvi, už byl problém mi odebrat krev.
to je teda mazec ty jehly pořád, dneska dohromady budu do sebe 3× píchat. Jsem zvědavá co mi řekne, věřím, že samé dobré zprávy. Tedka si nevím rady, v peru gonal mám ještě 150j, ale mám si píchnout 162,5. Mám si počkat až mi doktor dá nové at se zbytek 12,5 píchnu z dalšího? nebo jak?
@adrusenkaaa Jéééjda, to seš měla přihlásit už minule o další dávku. Mě se při každé kontrole ptali, jesti ještě mám. Já bych to spíš píchla naráz a počkala.
@kratjana píše:
Holky nastup mam az za hodku. Bojim se.
Nebooooj, určitě už to vyjde
![]()
@Kikuška90 doktor se mě právě ptal, ale tím, že jsem si to píchala v osm večer mi to dnes bude stačit jak mi da ve dvě.
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 doktor se mě právě ptal, ale tím, že jsem si to píchala v osm večer mi to dnes bude stačit jak mi da ve dvě.
Tak vidíš
A kolik jsi měla toho Gonalu? 900j?
@Kikuška90 jj, 900j. prosímtě nevíš jak dlouho se píchá cetrocide?
@adrusenkaaa Až do konce, poslední jsem si píchala zároveň s ovitrelle cca 48 hodin před OPU ![]()
@Kikuška90
ach jo. včera jsem to píchala poprvé a nemohla jsem nabrat celou tu tekutinu do stříkačky, tak se mi to podařilo, ale trvalo to! Druhý den píchání gonalu jsem si na to zvykla, a ejhle, další…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.