Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Já bych měla jít na UTZ 12 DC a KET mi říkala Dr. že bude 17. den ![]()
@missy-m
tak na pondělí tfuj, tfuj, tfuj..budu držet palečky ![]()
já na UTZ chodím vždy 12DC a transfer jsem měla 19.DC
Holky teda nuda s Vámi.
Jinak dneska jsem byla u doktora a už mám doma gonal, takže od neděle začíná můj nejdůležitější krok v životě. ftuj, ftuj, ftuj. Věřím, že za měsíc budu těhotná. Takže v neděli začínám píchat, ale musím říct, že se bojím. Nevím, zda to zvládne můj přítel, je z toho docela hotový a sama nevím nevím…
@adrusenkaaa
nebooj to pichani zvládneš..
zvlášt když víš že to děláš pro miminko ![]()
Dnes je nedele. Myslim na tvoje prvni pichnuti ![]()
Ja jdu zitrana kontrolni ultrazvuk. Snad bude vse ok a ja budu moct jit na ketik. Co lepim naplasti tak mam vytoky. Holky co jste lepily estrapatch taky jste to tak mely?
A jak to vlastne s nami vypada? Kdo kdy ma transfer? Missy v pondeli a dal? Ja si to nepamatuji
@kratjana Já čekám na MS, dneska jsem 31 DC.
Škoda, že tu nemáme nějakou tabulku, nebo holky nemají (aktuální) podpisy. Taky se mi to plete a nevím která má co
![]()
@adrusenkaaa ááááá první píchnutí, to je vždycky nejhorší, pak zjistíš, že to nic není a už je to pohoda
Vy nebudete mrazit (vyšetřovat PGD/PGS?), půjdeš rovnou na ET?
@kratjana ty jsi zlatičko, že myslíš na moje první píchnutí. Včera jsem si dala pár piv abych vypla a nemyslela na to pořád. Takže večer se na to vrhnu. A tobě přeji štěstí na zítrejší ulrazvuk, at ti dokotorka řekne, že už půjde na ket. @Kikuška90 jj, první určitě bude nejhorší, bojím se abych to udělala správně, ale já to vzládnu. Jestli bude co tak určitě budeme mrazit, ale pgs se dělat nebudu, genetika nám vyšla v pořádku a nejsem zvp. Takže si necháme udělat - oplodnění vajíčka injekcí, a předvybrané spermie. Nevím ty zkratky. A jestli budu mít hodně vajíček tak bych si přála alespon 3 vajíčka nechat oplodnit v misce přirozeně. Říkala jsem to i doktorovi, že bych byla nejraději kdyby se to samo oplodnilo v misce jakože to bude na přírodě. To bude záležet jaké bude sperma ten den. Jo a co se týče těch podpisků v pátek jsem to chtěla doplnit a nešlo mi to uložit, protože můj podpisek byl moc dlouhý, tak jsem se na to vykašlala. Kurna at uz dostanes MS.
@adrusenkaaa PGD a PGS nemá s genetikou co dělají Tobě a partnerovi nic společného
Pícháš večer, ju? A co máš za lék? Gonal?
@Kikuška90 pgs ti zjisti, zda máš chromozomy v pořádku ne? a jestli jse embrajko zdrave? a navíc psaly ženské, že si to nechaly udělat a stejně to nevyšlo, takže ti to těhotenství nezaručí. a ty jsi si nechala dělat pgs? jj gonal a budu píchat vždy v osm večer, je to ideální hodina, to jsem většinou doma. a od pondělí do práce, ale už ve středu si musím vzít volno kvůli kontrole, takže uvažuji, že půjdu na nemocenskou.Ty jsi chodila do prace?
Holky tak mě napadlo, po et a ket, co si takhle po týdnu vložení měřít bazální teplotu? To může ukázat těhu dříve než těhotesnký test ne?
@adrusenkaaa Já si brala volno jen na OPU a na ET/KET. Jinak chodím pořád do práce. Jo, to Ti PGS zjistí, ale to s tvýma chromozonama nemá nic společného. Studují ty embrya, žeo. Tak hodně štěstí na první píchnutí ![]()
@Kikuška90 tak to jsi teda šikovná, že jsi chodila do práce, ale asi máš nějakou dobrou práci v kancelaří že? děkuji.
@adrusenkaaa
ja byla doma už asi 5.den stimulace dělám v provozu a už jsem to nedávala..
horko a náročná práce..byla jsem ráda za klid domova ![]()
a k tomu jsem měla kopu vajuch a bŕicho jak pátrací balon..
neschopenku mi napsal obvoďák..nechtěla jsem z CAR-u aby se nešířily drby ![]()
tak ať se večer povede první pichanec ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.